Şimdi Ara

Telefonum kendi kendine titriyor ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
0
Favori
71.213
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Arkadaşlar Samsung A8 telefonumu 3 gün olmadı alalı.. Aldıgımdan beri mesaj-mail-uygulama vs. hiçbir bildirim gelmedigi halde titriyor 1 dk - 2 dk arayla... Sesi açıkken bildirim sesi çıkarıyor. ( bildirim yokken ) SESSİZ modunda titreşim kapalı olması gerekirken bildirim gelmiş gibi titriyor.. Derste sinir oluyorum. İnternette birşey okumuştum telefonu 6 saat kapalı tutunca düzeliyor gibi birşey.. Sizce işe yarar mı ? Başka bir çözümü varsa uğraşmıyım 6 saat :) ( Ha bu arada,, telefonu bi kenara koyunca birşey yok elimdeyken oluyor.. Tamam elime alınca bildirim oldugunu bildirmesini söyledim ama.. Bildirim yokken neden yapıyor ? Acaba benim göremedigim bildirimler mi oluyor arka planda ? Kafam karıştı ya.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi felipeflexx -- 7 Haziran 2016; 20:35:42 >

• Bi hard reset atın hocam,3 günlük telefon daha.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • HLLBN kullanıcısına yanıt
    Ciddi mi söylüyorsun yoksa şaka mı ? 3 günlük telefon zaten bişey yok içinde neden tekrar res atayım. 2-3 oyun var
  • felipeflexx f kullanıcısına yanıt
    Hocam 3 günlük telefon derken yani üzüntümü anlatmak istedim,belki kurduğunuz bi programdan olabilir diye de hard reset atın dedim.Dalga geçmedim hocam.

• HLLBN kullanıcısına yanıt
    Hard derken nası yapabilirim normal fabrika ayarlarınamı sıfırlayacagım
  • quote:

Orijinalden alıntı: felipeflexx

Hard derken nası yapabilirim normal fabrika ayarlarınamı sıfırlayacagım

https://www.youtube.com/watch?v=wwbPAq_3I14 Burdaki işlemleri uygulayın. Telefonda ne varsa silinir.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar sorunu çözdüm... Bu mesaj falan geliyor ya.. Onlara bakıpta tam olarak mesajdaki (1-2-3 vs.) işareti kalkmazsa telefon sürekli bildiriyor taa ki sen o mesajı açıp okuyana kadar... Artık sıfırlamama gerek kalmadı.. Yinede teşekkürler.
  • Ayarlardan bildirime gidin sonra ise en alta gidip bildirm hatırlaticisini kapatın

• quote:

Orijinalden alıntı: Beranilp

Ayarlardan bildirime gidin sonra ise en alta gidip bildirm hatırlaticisini kapatın

O default olarak kapalı zaten. Arkadaşın müzdarip olduğu akıllı uyarı. Onu kapatması lazım yoksa eline her aldığında titrer bildirim varsa.

• felipeflexx f kullanıcısına yanıt

Videodaki işlemle mi çözdünüz sorunu, bende de şuan aynı sorun var ne yapacağım

• 
Sayfa: 1
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.