Şahin S mi? Honda CBR 250 R mı?

-
-
Csb
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hiçbiri değil, şahin yerine 3.nesil Honda Civic, Cbr yerine de Suzuki Katana al geç... Yatırım tavsiyesidir.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şahin s diyorum.
20 yıl motosiklet sahibi oldum, motosiklet asli ulaşım aracı olamaz, ikinci araç olarak alınmalıdır bence.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Şahini çok gömüyorlar ama kesinlikle her tür model motorsikletten çok daha güvenlidir. Motoru sağlam bir Şahin bul yağmurdan soğuktan güneşten korunarak seyahat et. Biraz masrafı olabilir ama yine de parçası ucuz.
İkisi de birbirinden beter
Son zamanlarda istanbulda çok motosikletli kazası görmeye başladım daha geçen hafta iki ayrı kazaya denk geldim ikisinde de motosikletli ölmüş yerde yatıyordu.
Motosiklete binileceğine tofaşa binip apaçilik yapmadan sakin sakin gitmek daha güvenli.
-
Hocam ben olsam şahin alırdım…0 sorun beklemek gerçekçi olmaz yaşından dolayı lakin iş görür
Broadway al, en azından arabaya binmiş olursun. Kuş serisi el arabası kadar bile araba değil (geçen sene doğan L satmış biriyim, küçümseme yok).
Aslında bende 80cc (ruhsatta 50cc) scooter var. Motor kullanmaktan zevk alıyorum hele ki yaz aylarında. Ancak bunun birde yağmuru, kışı var. Normalde araba sevdalısı bir öğrenciyim. Elimdeki imkanlarla ve az bişey birikmişimle iyi bi Şahin S alabiliyorum. Dediğiniz gibi motosikletin ikinci bir araç olması konusuna katılıyorum. Galiba Şahin S alacağım :)
-
Her türlü Şahin S herhangi bir motosiklete göre daha güvenlidir sonuçta. Motosiklette kaporta sürücü oluyor. Tofaş'ın ucuz olması da tam benim gibi öğrencileri üzmeyecek seviyede.
-
Broadway temizleri biraz bütçemi aşıyor. Ancak 150-170 arasına gayet iyi kondisyonda Şahin S ler var. İkisi arasında çok gidip geldim. Şahin S'e karar verdim :)
-
O zaman her türlü motordan iyidir şahin s. Kocaeli'deysen elimde piranha teyp var. Teyp yoksa vereyim. 5 gün kullanıp kenara koydum. İşine yararsa çorbada tuzumuz olur.
şahin yerine şöyle bir şey daha mantıklı değil mi ? ilan örnek:
Dacia / Solenza / 1.4 / Scala / DEĞİŞENSİZ SAHİBİNDEN SATILIK SOLENZA sahibinden.comda - 1215284468
-
Şahin al napacan motoru boşver. Motor sonraki iş.
Buarada 30 senelik motorcuyum
önümüz yaz kış gelsin o tofaş ın sıcak kaloriferi sana içeriyi kömür sobası tarzı ısıtınca anlarsın tofaş ın farkını..
sana o araba kışın porş gibi gelir..
-
Klimalı bir şey bulabilirsen araba işi çok daha mantıklı olur. Şahin ayarlarında, klimalı araçlar var mı bilmiyorum ama eskilerden şahin kullanmış birisi olarak, motoru da sağlamsa türkiyeyi gezebilirsin o arabalarla. Belki bu kadar tutmasının bir sebebi de odur.
Motor işine bir şey diyemiyorum. Güvenliği ayrı mesele, bagajı vs. ayrı mesele, uzun yolu ayrı mesele... uzar gider. Ha tabi motorun havası, şahinde hiç bir zaman olmayacak orası ayrı.
-
şahin mi Honda Africa Twin mi desen bile cevabım Şahin olurdu.
-
eski arabada klima başa beladır.
-
şahin 1.4 sahibi oldum (sıfırdan almıştım). parçası ucuz, tamiri kolay bir araç. kaportası vs.. kolay çürüyor ama yürütmesi kolay.
En Beğenilen Yanıtlar

Şahini çok gömüyorlar ama kesinlikle her tür model motorsikletten çok daha güvenlidir. Motoru sağlam bir Şahin bul yağmurdan soğuktan güneşten korunarak seyahat et. Biraz masrafı olabilir ama yine de parçası ucuz.
|
Benzer içerikler
- arkadan itişli arabalar
- egea forum
- 1.5 milyona alınacak arabalar 2025
- peugeot 206 neden tutulmuyor
- citroen c3 1.4 vti otomatik yorum
- uçan araba fiyatları
- en az yakan arabalar
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X