Merhabalar,
Burdur Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi, Web Tasarım ve Kodlama bölümü öğrencisiyim. 1. yılım bitti ve AGNO ortalamam 3.50'nin üzerinde. Kocaeli üniversitesi bilgisayar programcılığı bölümüne yatay geçiş yapmak istiyorum. Sizlere sormak istediğim Web tasarım ve kodlama bölümünden bilgisayar programcılığı bölümüne geçebilir miyim? Bizim sınıftan bir arkadaş ilk dönem bittikten sonra Manisa Celal Bayar üniversitesi, bilgisayar programcılığına geçiş yaptı. Tabi her üniversitenin farklıdır ama geçiş yapabilir miyim? Kafamda şu var kocaeli üniversitesi ile birlikte akdeniz üniversitesi ve bilgisayar programcılığı olan başka birkaç üniversiteye de yatay geçiş başvurusu yapacağım. İllaki birine kabul edilirim diye düşünüyorum. Ortalamamın yüksek olmasına güveniyorum. ve 2-3 tane ders hariç diğer derslerimin harf notu AA üzerinden. Yatay geçiş yapma sebebim ise okuduğum Şehir'den ve üniversiteden aşırı derecede nefret ediyorum. Şu 1 sene zar zor dayanabildim. Ne olursa olsun burdan başka bir yere gitmek istiyorum. Bu düşündüklerimin hiçbiri olmazsa okulu dondurmak istiyorum. Bir dakika daha durmam bu şehirde. Bana tavsiye verin kafam karışık... (gerçekten tavsiye verecek arkadaşlar yazabilirse çok sevinirim. Boş boş konuşup canımı daha fazla sıkmayın lütfen. seviyorum hepinizi :) )
bicakltd.com.tr güvenilir midir?
Merhaba arkadaşlar başlıkta da belirttiğim gibi bu siteden alışveriş yapan veya tanıdığı olan var mı? Güvenilir midir?
Bu zımbırtıdan nasıl kurtulabilirim?

Merhabalar,
Arkadaşlar başlıkta belirttim. Uzun yolda giderken tamı tamına (her seferinde aynı) 20 km sonra boğuluyor ve gaz keserek stop ediyor. Sonra bi 10-15 dk bekleyip marş bastığımda çalışıyor ve tamı tamına 10 km daha gidiyo ve yine boğulup gaz kesiyor. 10-15 dk bekleyince düzeliyor. Yakıt yetiştirememesinden, beyinden, karbüratörden şüpheliyim. Yaşayan veya sorunu bilen var mı? Yardımcı olursanız sevinirim :)
Teşekkürler.
IPhone 4.5G kullanamıyorum!
Arkadaşlar merhaba,
Vodafone'dan eSIM olarak yeni hat aldım. Hattı alırken 4.5G olan paketi seçtim. Ancak cihazda mobil etkin nokta açıkken üst kısımda 4G yazıyor. Ancak diğer fiziki BIMCELL hattımla bağlandığımda LTE yazıyor. Vodafone üzerinden 4.5G açık. Benim sorum neden 4G yazıyor LTE veya 4.5G yazmıyor. İnternet erişimde bir sorun yok ancak Annem ile görüntülü görüşme yaparken görüntü bulanık, donuyor gibi şikayetler aldım. Olayı buna bağlıyorum. Bu sıkıntıyı nasıl çözebilirim? Kullandığım cihaz: IPhone 13 Pro

Başlıkta da belirttiğim gibi 150-200 bandında üzmeyecek bi araç bakıyorum. Öğrenciyim gönül ister ki daha fazla param olsun daha iyisine bineyim ancak benimde gücüm buna yetiyor. ABS gibi beklentilerim yok ancak yaz ayları için klima olursa mükemmel olur. Değerli görüşlerinizi bekliyorum. :)
Şahin S mi? Honda CBR 250 R mı?
Motor, yürüyen, koparta iyi olan hidrolik şahin s mi yoksa 2017 model Honda CBR 250 R mı daha mantıklı? İkisinden birini alacak kadar bütçeniz olsa hangisini alırdınız?
|
Meslek: Öğrenci
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 16
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 1.449 (Bu ay: 156)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası