Dunyanin en sacma klozetidir bu. Hem alaturka hem alafranga kullanilabilsin diye yapilmis ama alafranga kullanabilmek icin ters oturmak gerekiyor. rezevuari kucaklayabilirsiniz otururken. |
Sağlığınız için Klozet KULLANMAYIN ! (3. sayfa)

-
-
alaturkacıların köylü olduğu gerçeği
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1593E8EC2
alaturkacıların köylü olduğu gerçeğiKöylü milletin efendisidir.
quote:
Orijinalden alıntı: Guest-1593E8EC2
alaturkacıların köylü olduğu gerçeğiYeni evlerde 1 tane klozetli tuvaletli banyo ve 1 tane de alaturka tuvalet yapılıyor.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Vict0ryYeni evlerde 1 tane klozetli tuvaletli banyo ve 1 tane de alaturka tuvalet yapılıyor.
Alıntıları GösterŞayet 2+1 olursa tek klozet
quote:
Orijinalden alıntı: Bernoulli DenklemiKöylü milletin efendisidir.
Alıntıları Göstermuhakkak
ona lafımız yok
quote:
Orijinalden alıntı: Vict0ryYeni evlerde 1 tane klozetli tuvaletli banyo ve 1 tane de alaturka tuvalet yapılıyor.
Alıntıları Gösteryeni evleri bilmiyorum da klozetin yaygınlaşması güzel oldu medeniyet herkese lazım
alaturkalar çok pis duruyor zaten küçüğünü yaptığında sıçramaması imkansız, pek temiz ve estetik durmuyor sağlık açısından daha yararlı olabilir onu bilemicem
o pis yere 5-10 cm kalacak şekilde çömelmekle klozet bence aynı pislik klozet daha iyidir alaturka dağda taşta yaparmış gibi
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Estetik derken nasıl isterdiniz ?
Beşgen tasarım ? Ikizkenar üçgen ?
quote:
Orijinalden alıntı: Bernoulli DenklemiEstetik derken nasıl isterdiniz ?
Beşgen tasarım ? Ikizkenar üçgen ?
Ama harbi çok iğrenç ya
İyi ki klozet yaygin
quote:
Orijinalden alıntı: Mr.Aykumos
Bu mesaj silindi.Tamamen sizle alakalı, kullandığınız klozetin su olan kısmı eğer sifonun olduğu kısım ile 0 ise bu durum kaçınılmaz, poponuzu klozet kapağının önüne doğru alıp ön tarafa bombayı bırakmanız gerekiyor ama bu durum çok çok az klozetlerde mevcut. Üretilen çoğu klozetin su biriken yeri taşın tam ortasındadır ve poponuzu tam kapağın ortasına oturtuyorsanız su sıçrama çünkü bomba taşın üzerine düşer. Eğer hala su sıçrıyor diyorsanız bacaklarınızı açıp nereye hedef aldığınızı kontrol edin. He ben hala yapamıyorum diyorsanız klozete oturmayı bilmiyorsunuzdur. Dediklerimi yanlış anlamayın lütfen binlerce kişi bu konuyu okuyacak ve bilgilensinler. Çoğu kişi su sıçramasından şikayetçi ama oturmayı bilmediklerinden. Klozetin ucuna veya sonuna kadar oturulmaz. Yıkama işi de suyu tazyikli şekilde açarsınız el vurmadan tertemiz yapar başka yeriniz de kirlenmez. Alaturkadaki gibi cebim dolu aman dökülür, aman soyunmam lazım rahat edemiyorum gibi bir dert yok klozette.
Edit: ayağınızın altına yükseklik koyarsanız gerçekten faydası oluyor ve dik durarak yapmayın dizlerinizin üzerine çökün. Ben de alaturkada taharat sıkıntısı yaşıyorum ve 1dk bile olsa çöktüğünde bacaklarım uyuşuyor anında bazen dengede duramıyorum duvardan tutunuyorum. Çok zor geliyor alaturka. Yaşlı insanlar alaturkaya nasıl yapıyor bilemedim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Djarum Menthol -- 15 Haziran 2020; 2:16:11 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
Bence boşluk sizin kendinizde önce biraz kendinizi doldurun.
quote:
Orijinalden alıntı: the__executioner__Insanin kakasına da karışmayın bırakın bari o kalsın
Alıntıları GösterTipik bir cahil mesajı, SS alın.
-
Alaturka da malesef başkasının kullanması için baya vakit geçmesi gerekiyor :)
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Şimdi kimi ergenler sizi gerici olmakla suçlayabilir. Bu arada yazdıklarınıza %100 katılıyorum.
-
Desteğiniz için teşekkürler.
Amacım toplumumuzun ve bilhassa çocuklarımızın sağlığına faydalı olabilmek.
Çünkü çocuklar alaturka kullanmaları yönünde eğitim almıyorlar maalesef.
Bu arada; ihtiyaç halinde mesela engelli olmak, hasta olmak gibi durumlarda klozet çok işe yarıyor. Bence bir evde ikisi de bulunmalı. Yalnızca ihtiyaç halinde klozet kullanılmalı.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Popomun bir yere değmesinden hoşlanmıyorum o yüzden alaturka.
-
Üniversitede yurttayiz yeni gelen arkadaş bir garip arada ortadan kayboluyor falan adam epey zaman sonra açıkladı evde klozete alışmış yurt tuvaletleri alaturka yapamıyormus bi türlü adam işini görmek için yurttan taaaa otogara gidiyormuş (30-40dk) yalaaa buda böyle bir anımdi hatırladıkça gülerim.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Ya abi yil olmus 2020 hâlâ buna çözüm bulamayan adamlar varquote:
Orijinalden alıntı: Mr.Aykumos
Bu mesaj silindi.
Insan şaşırıyor gercekten
Bak seker kardesim tam bombayi birakirken sifonu cekeceksin
Ve suyla beraber bombada gidecek
Uzerine hic bir sekilde su gelmez
Dene gör
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X