Bu konu Klozetin toplumumuzda ''GEREKSİZ'' yaygınlaşmasına olan tepkimdir. Klozet kullanmanın sağlıksız olduğuna dikkat çekmek istiyorum. İnsanoğlu binlerce yıldır tuvalet ihtiyacını çömelerek giderdi. Ancak ne yazık ki bu alışkanlığımız günümüzde yerini Klozete yani oturarak ihtiyacını gidermeye dönmüş durumda. Artık çocuklar Alaturka tuvalet nedir bile bilmiyor, Yeni yapılan evlere alaturka konmuyor hatta alışveriş merkezleri gibi umuma açık yerlerde klozetler sayıca fazla durumda.. Klozette oturma biçiminin neden olduğu bazı rahatsızlıklar/hastalıklar : Kabızlık, Hemoroid (Basur), Kolon kanseri. ( Squatting position : Alaturka oturuş pozisyonu. Sitting position: Klozet ) Umarım bir kişi de olsa konudan istifade eder. < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bernoulli Denklemi -- 15 Haziran 2020; 18:54:16 > |
Sağlığınız için Klozet KULLANMAYIN !

-
-
Alaturka kullanırken rahat rahat DH Konu Dışında dolaşamam. Klozette istediğim gibi forumda takılıyorum. Sırf bunun için bile klozet.
@Epsilon @Kanatlandırmayan_Redbull @CeyKalDa
Değil mi hocam?
-
Hocam peki bunu kullanabilir miyiz?
-
Zaten 90 derece oturmuyoruz ki. Öne eğiliyoruz aynı açı oluyor
-
Kolazette daha çok dışkı çıkartıyorum klasık tuvallete çömeleriken kaslarım tam olarak gevşemiyor.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: ChelonianHocam peki bunu kullanabilir miyiz?
Caiz değil mekruh
Videoları izlemedim ama açıklanmıştır mutlaka orada da, hayvanlar da insanlar da anatomik olarak squat pozisyonunda dışkılayabilir. Levator ani dediğimiz kas çömelme pozisyonunda gevşiyor ve anal kanal açılıyor.
Ömrüm boyunca kabızlık sorunu yaşamadım dışkı hissiyatı gelir gider dışkılar çıkar elimi yıkarım 1dk sürmez. Ama klozette öyle olmuyor. Dışkılamak 20-30 dakikayı bulabiliyor, gidenler telefon dergi ne varsa yanında götürüyor...
Ben de klozetli bir evde kalmak zorunda kalmıştım 2 hafta boyunca, mıçabilmek ne güzel bir şeymiş o zaman anladım. Klozette kesinlikle olmuyor kabız döndüm eve
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Xakler -- 14 Haziran 2020; 8:48:41 >
Klozet gibisi var mı geçin bu boş konuları
dhye sadece klozette giriyorum sadece dh girebilmek için klozete gidiyorum bu bir alışkanlık haline geldi yolda klozetli wc bulup dh giriyorum
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: the__executioner__
Klozet gibisi var mı geçin bu boş konularıBoş konu mu ?
Araştırmalarınız -Kaynaklarız neler ?
Klozet iyidir sıçmasını bilene. Alaturka ne arkadaş.
Alaturcanın eksileri
Deliği tutturduğunda kçına geri su sıçratıyor
Deliğe bırakmazsan fırça ile taşı temizlemek zorunda kalıyorsun o malum madde ile başbaşa kalıyon.
Ayakta küçük yapsan taştan sekip üstüne sıçrıyor
Çömelip yapsan yine paçana idrar sıçrıyor
Klozet eksileri
Açık alandakilerde genelde senden önce birisi klozetin oturduğumuz kısmını idrarla ıslatmış oluyor
Genelde tuvalet kağıdı bulunmuyor
Değerlendirme
Dışarıda alafranga evde klozet iyi.
quote:
Orijinalden alıntı: Bernoulli DenklemiBoş konu mu ?
Araştırmalarınız -Kaynaklarız neler ?
Alıntıları GösterInsanin kakasına da karışmayın bırakın bari o kalsın
Klozette ayağının altına yükseklik koyarsan alaturka gibi oluyor beyin bedava
alaturka ne olum nasıl dayanıyorsunuz k kokuya
banklara ve sandalyelerde oturmayalım o zaman
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StalkerReborn -- 14 Haziran 2020; 10:21:46 >
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
En Komik Vine Videolarıyoutube
VİNE | Alaturka Tuvalethttps://www.youtube.com/watch?v=R1N_-0NhmE4&feature=youtu.be
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
İş amaçlı şehir dışında yaşıyorum 8 ay daha burdayım 3 arkadaş kalıyoruz. Evde 2 tuvalet var. Alaturka olan benim klozet onların yaşasın alaturka klozete yapınca 3 gün karnım ağrıyor yav
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
Hocam peki bunu kullanabilir miyiz? ![]() |
Klozet gibisi var mı geçin bu boş konuları
|
Zaten 90 derece oturmuyoruz ki. Öne eğiliyoruz aynı açı oluyor |
Klozet iyidir sıçmasını bilene. Alaturka ne arkadaş.
|
Alaturka kullanırken rahat rahat DH Konu Dışında dolaşamam. Klozette istediğim gibi forumda takılıyorum. Sırf bunun için bile klozet. @Epsilon @Kanatlandırmayan_Redbull @CeyKalDa Değil mi hocam? |
alaturka ne olum nasıl dayanıyorsunuz k kokuya
|
Sıçmadan önce bir miktar tuvalet kağıdını klozete atın. Yumuşak düşüş sağlayacaktır ve su sıçraması olmayacaktır. |
Benzer içerikler
- jack daniels barkod sorgulama
- yarım alçıyı erken çıkarmak
- kızılaydan acity e nasıl gidilir
- dikişler alındıktan sonra ne zaman duş alınır
- iddaa'dan kazanılan para nasıl alınır
- black friday 2025
- en ilginç rekorlar
- dc açıldı mı
- elektrikli bebek arabası
- ets2 türkiye haritası
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X