Şimdi Ara

Sağlığınız için Klozet KULLANMAYIN ! (5. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
153
Cevap
5
Favori
14.937
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
102 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Sıçmadan önce bir miktar tuvalet kağıdını klozete atın. Yumuşak düşüş sağlayacaktır ve su sıçraması olmayacaktır.

• 5.8 şiddetindeki depremde dengemi kaybedip fayansı öptüğümden beri klozete alaturka pozisyonda çıkmıyorum. ancak oturarak ihtiyaç gidermek de çok zor yarısı içerde kalıyor. bunu icat edenin ta...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi realistik yönetmen -- 16 Haziran 2020; 2:50:16 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ALLAH akıl fikir versin.

• 15 yaşıma kadar alaturka sonrasında klozete geçtim. geçen bir alaturka deneyim dedim eski günleri yad etmiş olurum. ambulansı arıcaktım bacaklarım 2 saat açılmadı. insanlık değil yav.

• Evimizde 2 banyo var. Her banyoda da birer klozet. Annem kendi banyosunu ve klozetini kullanır, ben kendi banyomu kendi klozetimi kullanırım. Klozet rahatlıktır.
    Ne yazıkki umuma açık yerlerde kesinlikle altıma sıçarım ama klozet varsa yapmam. Gerekirse ağaç altına sıçarım klozete sıçmam. Umuma açık yerlerdeki klozetleri kullanırken kapaklarını bile ayağımla açıyor ve sadece işemek için kullanıyorum. Asla sıçmam. Gerçi tek kullanımlık klozet örtüleri çıktı ama genede sıçmak için oturmam.
    Evde klozet candır. Umuma açık yerlerde alafranga tuvalet candır. Sağlığınız için Klozet KULLANMAYIN !
    Tek kullanımlık klozet örtüsü.
    Sağlığınız için Klozet KULLANMAYIN !
    Umut Sarıkaya Montla sıç karikatürü. Zordur, büyük derttir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayhanpulurbey -- 16 Haziran 2020; 7:10:27 >
    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >

• Asıl medeniyet göstergesi alaturka tuvaletlerdir.Bazıları kötü koktuğunu vs söylemiş lakin tuvaletin deliğine kapaklı aparat koyarsanız büyük bombalarınız o kapaktan geçer ve delik hemen kapanır.Böylece ortada ne görüntü kirliliği ne de pis koku olmaz.İşiniz bitince de sifonu çekersiniz tertemiz olur.Kısacası klozette olduğu gibi tüm işiniz bitinceye kadar hemen altınızda .ok deryasını görmek ve kokusunu içine çekmek zorunda kalmazsınız.

Alafranga tuvalet insan anatomisine tamamen aykırı bir tuvalet taşıdır.İnsan vücudu oturarak .ıçmak üzere evrimleşmemiştir.Doğadaki hemen hemen tüm memeliler çömelerek işini görür.Alafranga tuvalet ise Avrupada ortaya çıkmış bir kültürdür.Genelde saraylarda hükümdar soyu için kullanılan bu taş daha sonra halk arasında yayılmış en sonunda da sömürgecilik faaliyetleri ile Dünya geneline yayılmıştır.

Alafranga tuvaletleri çok yaşlı insanlar ve bacaklarında sorunu olan hastalar kullanırsa amacına ulaşır.Sağlıklı bir bireyin çömelmek yerine klozete oturması kadar saçma birşey olamaz.

Not: Bazıları alaturka tuvaletlerde idrarın etrafa sıçradığından bahsetmiş.Kusura bakmayın fakat idrarınızı nasıl yapacağınızı bilmiyorsanız bu sizin probleminizdir.İdrarınızı ayakta yaparsanız elbette her yer sidik olur.Lakin idrarınızı çömelerek yaparsanız herhangi bir sıçramanın olmadığını görürsünüz.Dahası klozetlerde olduğu için idrarınızın hemen altında göl oluşturduğunu görmez ve keskin sidik kokusuna maruz kalmazsınız.Sidik anında delikten akar gider.

Bu nedenle alaturka tuvalet candır can Sağlığınız için Klozet KULLANMAYIN ! Sağlığınız için Klozet KULLANMAYIN ! Sağlığınız için Klozet KULLANMAYIN ! 

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Long Nightt -- 16 Haziran 2020; 7:40:57 >

• Klozetteyken konuyu okuyanlar?

• Memlekette ne kadar s.çma uzmanı varmış ya bi de kendince bilimsel açıklama yapanlar var. Bari milletin s.çması için ahkam kesmeyin, bırakın herkes nasıl istiyorsa öyle yapsın.
    Yakında sağlığınız için tuvalet kağıdı kullanmayın, taşa silin başlığı da gelir bu gidişle

• 3 taşada silmemizi istermisin. tamamen sünni islamcıların uydurması. Müslüman olmayan hangi ülkede alaturka tuvalet var ?

onca bilim adamları alaturka tuvaletemi tuvaletini yapıyor. nekadar atmasyon bir içerik.

• quote:

Orijinalden alıntı: 007css

İnatla boş olduğunuzu ispatlamaya çalışıyorsunuz,gerek yok farkettim zaten onu

Git köşede zırla hadi ikile

• taharet muhakkak üç taşla yapılmalıdır.

bir hadîste abdullah b.mes'ud şöyle demiştir:

"hz. peygamber büyük abdestini yaptı. bana üç taş getirmemi söyledi. iki taş buldum, üçüncü bir taş bulamadığım için bir tezek götür­düm. hz. peygamber taşları aldı 'bu necistir' diyerek tezeği attı"

akgirişkenlerden taharet taşlarını üçerli paketler halinde satışa sunmaları beklenmelidir.

• Mecbur kalmadıkça alaturkaya yakşalmam. Tuvaletten sonra popoyu temizleme kısmı midemi bullandırıyor.

Hadi popoyu temizledin, o ellerle üstünü başını nasıl toparlıyorsun. Ellediğn her yer az da olsa şeye buşalmış oluyor.

• Klozet makat hastalıklarına neden olmakta ve rektumu sıkıştırmakta o sebeple sağlıksız bir de üstüne kötü beslenme alışkanlığı olursa basur ve makat yırtığı kaçınılmaz olur ve bu rahatsızlık kolay kolay geçmez ameliyat olur lazerle basur memelri yok olur ama makat yırtılması tam bir felaket tekrar nüks yapma olasılığı çok fazla.

o sebple çömelerek mıçma + spor yaşam felsefemiz olmalı

bir de bu işleri makaraya almışsınız ama Türk toplumunun 10/4 basur ya da makat rahatsızlıkları var nerden mi biliyorum başıma geldi ve Türk insanı bunu saklıyor korkusundan kimseye anlatmaz işi dalgaya alan bir toplum olduğumuzdan dolayı.

benide amelyat eden hoca yasir göze idi yaşama sevincimdir kendisi:)

Aha okuyun bu başlığı ara ara girer insanlara tavsiye veririim

https://forum.donanimhaber.com/anal-fissur-makat-catlagi-makatini-seven-okusun--45715484-73

• quote:

Orijinalden alıntı: YOURMOVE

Klozet çağdaş falan değildir. Bu tür toplu defeksiyon yerleri hala Efes harabelerinde görülebilir. Hem de harabe falan değildir.

• Alaturkada zıçmak daha kolay evet, ama benim gibi 100+ kilo bi adamsanız, taharet işkenceye dönüyor. Az ye de kilo ver heyvan diyeceksiniz, haklısınız ama valla az yiyom lan! Bir de bu klozet muhtemelen, yaşlılar için yaygınlaştı, diz eklem problemi olan insanlarda ve daha ileri yaşlarda eğilip kalkmak neredeyse imkansız! Bir evde iki tuvalet varsa biri mutlaka alaturka olmalı ama bu bir gerçek! Çünkü misafir geliyor, klozete oturmak istemiyor mesela, herife aha alaturka git zıç oraya deme şansın olmalı!

• Long Nightt kullanıcısına yanıt

Konuya desteğiniz için teşekkürler.Sağlığınız için Klozet KULLANMAYIN ! 

Asıl medeniyet göstergesi alaturka tuvaletlerdir. Diyerek noktayı koymuşsunuz zaten.

Düşünsenize insanlık tarihi boyunca insanlar çömelerek ihtiyacını giderirken ne olduysa 2005 ten sonra Alaturka sevdası çıktı ülkemiz insanında.

Tanıdığım insanların çocuklarına alaturka tuvalet eğitimi-alışkanlığı vermemesi bu konuyu açmamdaki en büyük sebep oldu.

Alaturka da ayaklarım ağrıyor/uyuşuyor diyen arkadaşlara da yavaş yavaş alışacaksınız, kullanmaya devam edin diyorum.

• Sağlık açısından evlerde alafranga kullanılması hakkında yorum yapamam ama kamuya açık mekanlarda alafranga kullanımı hijyen açısından çok zararlı. Düzenli temizliği yapılmayan yerlerde onlarca insanın oturup kalktığı klozetler tam bir mikrop, bakteri ve virüs yuvası.

• Zaten spor yapanlar bilir, en temel hareketlerden biri 'Squat' hareketidir.

Eskiden squat formu nasıl olmalı diye araştırma yaparken, videodaki kişi şu ifadeyi kullanmıştı: Dağda tuvalet ihtiyacınızı giderme pozisyonu demişti. Gerçi ben evde gideriyorum o ayrıSağlığınız için Klozet KULLANMAYIN ! 

Body-fitness ile ilgilenenler arkadaşlara da alaturka kullanarak mükemmel bir squat hatta formu yakalayabilirsiniz diyorum.Sağlığınız için Klozet KULLANMAYIN ! 

• Sağlığınız için Klozet KULLANMAYIN !

Herkesin gönlü olsun... Türk yapımı..

• quote:

Orijinalden alıntı: dublex06

Klozette taharet alinmiyor illa tuvalet tasi ile su ile deligi yikamam lazim yoksa klozet deligimi temizlemiyor kesinlikle sizi bilmiyorum ayrica sizden once oturdugunuz klozete baskasinin gotu degiyor icabinda idrarri sicramis oluyor

Ev dışında büyüğünü yapmıyorum. Evde de klozet kullanıyorum. Gayet de güzel temizliyor. Hatta alaturkadan daha güzel temizliyor deliği. Asıl siz alaturkada neyle temizliyorsunuz?

• 
Sayfa: önceki 34567
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.