![]() |
Sağlığınız için Klozet KULLANMAYIN ! (2. sayfa)

-
-
quote:
Orijinalden alıntı: StalkerReborn
banklara ve sandalyelerde oturmayalım o zamanBanklara otururken sıcıyorsan evet oturma 😂
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Bernoulli Denklemi -- 14 Haziran 2020; 10:53:54 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: StalkerReborn
banklara ve sandalyelerde oturmayalım o zamanaynı şey değil toplumsal mesaj vermeye çalışma. birinde o işi yapıyorsun diğerinde sadece oturuyorsun.
quote:
Orijinalden alıntı: ChelonianHocam peki bunu kullanabilir miyiz?
@Jeolog. Bu yanıt bu konuda ki en çok beğeni almış yanıt ama "En Beğenilen Yanıtlar" kısmında gözükmüyor. Bu hata uzun zamandır mevcut forumda.
-
Klozette imkanı yok tamamen boşaltamuyorum, ucundan bi parça çıkıyor gerisi içerde kalıyor.
Alaturka öylemi be hey yavrum hey çömeldiğin gibi bombardımana başlıyorsun, içinin tamamen temizlendiğini hissediyorsun. o rahatlamayı o zevki hayatta hiç bir şeyden alamadım.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Amroth.
Klozette imkanı yok tamamen boşaltamuyorum, ucundan bi parça çıkıyor gerisi içerde kalıyor.
Alaturka öylemi be hey yavrum hey çömeldiğin gibi bombardımana başlıyorsun, içinin tamamen temizlendiğini hissediyorsun. o rahatlamayı o zevki hayatta hiç bir şeyden alamadım.Hem rahat hem de sağlıklı.
http://www.naturesplatform.com/health_benefits.html#colon_cancer
Bu sitede faydalarından detaylıca bahsetmiş.
Bir kaç faydasına ve önlediği hastalıklara değinecek olursak :
To squat or not to squat? That is the question. Actually, your toileting technique may have an effect on urinary incontinence. There is a lot of evidence to show that the Asian technique of using the toilet goes a long way to maintaining better pelvic health than the Western technique, says professor Ajay Rane, James Cook University of Medicine (Australia) consultant urogynecologist and pelvic reconstructive surgeon.
Seven Advantages of Squatting
- Makes elimination faster, easier and more complete. This helps prevent "fecal stagnation," a prime factor in colon cancer, appendicitis and inflammatory bowel disease.
- Protects the nerves that control the prostate, bladder and uterus from becoming stretched and damaged.
- Securely seals the ileocecal valve, between the colon and the small intestine. In the conventional sitting position, this valve is unsupported and often leaks during evacuation, contaminating the small intestine.
- Relaxes the puborectalis muscle which normally chokes the rectum in order to maintain continence.
- Uses the thighs to support the colon and prevent straining. Chronic straining on the toilet can cause hernias, diverticulosis, and pelvic organ prolapse.
- A highly effective, non-invasive treatment for hemorrhoids, as shown by published clinical research.
- For pregnant women, squatting avoids pressure on the uterus when using the toilet. Daily squatting helps prepare one for a more natural delivery.
(www.naturesplatform.com sitesinden alıntıdır.)
-
Klozette su sıçramasının önüne rahatlıkla geçebilirsiniz. Oturmadan önce tuvalet kağıdının belli bir kısmını koparıp suyun olduğu yerin üzerine, suya temas etmeden yerleştirin. İlk bomba geldiğinde etkiyi azaltacak, hatta sıçrama da olmayacak. Sonra seriye bağlayabilirsiniz.
o değilde,ben evden başka yerde büyük tuvaletimk yapamıyorum
KYK'ya alafranga rezilliğini yani kllzeti koymuşlar bunu akıl eden bunu seçen kim varsa Allah belasını versin. Pis herifler.
Klozet çömelemeyenler dışında pisliktir, rezilliktir, kepazeliktir.
KYK müdürün sıkıntınızı dile getirin.
Bu duruma ses çıkarmadığımız müddetçe klozetin normalmiş gibi hayatımıza entegre edilecek olması.
1 faydası varsa 1000 zararı var.
İnsanların hangi eliyle yiyip içebileceği sorununu çözdünüz sanırım.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: Bernoulli DenklemiKYK müdürün sıkıntınızı dile getirin.
Bu duruma ses çıkarmadığımız müddetçe klozetin normalmiş gibi hayatımıza entegre edilecek olması.
1 faydası varsa 1000 zararı var.
KYK müdürü Müslüman adam ona kalsa hemen değiştirir. Bu seçim yurt özelinde değil. Muhtemelen Türkiye geneli.
trollüğüne yazdım.
hijyen açısından alaturka daha iyidir
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi StalkerReborn -- 14 Haziran 2020; 13:47:19 >
Ben klozette öne doğru eğilerek yapıyorum. Ayağa sandalye koymak da mantıklıymış aslında.
-
Klozette taharet alinmiyor illa tuvalet tasi ile su ile deligi yikamam lazim yoksa klozet deligimi temizlemiyor kesinlikle sizi bilmiyorum ayrica sizden once oturdugunuz klozete baskasinin gotu degiyor icabinda idrarri sicramis oluyor
abi bi salın alaturka candır bazen sabah kalkıp bakışıyoruz
-
Klozet çağdaş dünyanın en iyi icatlarından birisidir.
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X