Bildirim
Saçları 0 numara yapsam pişman olur muyum ?
Daha Fazla 
Bu Konudaki Kullanıcılar:
Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
Giriş
-
ben kendimi bildim bileli hep kazıyorum hiç pişman olmadım
biraz zevk meselesi ama ben seviyorum o yüzden problem olmuyor. bence alıştıra alıştıra kes ilk önce 3 numara yap bidahaki hafta 2 numara bidahaki hafta 1 numara sonra direk kazıt hem sen alışırsın hemde çevrendekilerin gözü alışır zorluk çekmezsin.
_____________________________ -
kafana geçirirsin bi kep olur biter işte, 0 kafa gezmek şu sıcaklarda çok feci rahatlık verir insana _____________________________ -
-
olursun deneme. _____________________________ = BAKIRKÖY RUH VE SİNİR HASTALIKLARI = -
-
-
quote:
Orijinalden alıntı: Ayarsız Enerji
Sırf merak ve saçlar rahatlasın diye 0 yaptırmak ıstıyorum tipsiz olurmuym çok :D , ha bide çevreden gelen tapkiler nasıl olur karşılaşan vardır mutlaka :D
Kafa şeklin güzel değilse yapma utancından insan içine çıkamassın
Mevsim geçişlerinde yapsan iyi olur. Çünkü kafa derin güneşten yanabilir, soğuktan donabilir. Başıma geldi bir keresinde. Saçlarımı kazıttığımda bir gün sahilde güneşlendim ve bir kaç gün sonra kafa derim soyulmaya başlamıştı :) Ayrıca kafanın şekli kötüyse iğrenç bir görüntü çıkabilir ortaya, photoshopta bir dene derim. _____________________________ -
Olursun tabii ki. Ensene şlap diye şaplak yersin her gün. Bi de kalınsa ensen. Offf, yanarsın _____________________________ -
hiç yakışmıyo bana ama 2-3 kez 3 e vurdurdum
uzunda yakışmıyo aslında kısada,normal halide kötü
_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
quote:
Orijinalden alıntı: Hell's Angel's
Hacı tek çare kalıyo ozaman
quote:
Orijinalden alıntı: PaNoZ
quote:
Orijinalden alıntı: Hell's Angel's
Hacı tek çare kalıyo ozaman
kafayı kestiricem kafayı az kaldı_____________________________ İmzanız kural dışıdır! || Uymanız gereken imza kurallarını okumak için tıklayınız. -
-
0 numara değilde şöyle kısa saçın yakıştığını düşünüyorum bana. _____________________________ -
0 numara saç değilde 2 numara saç iyidir tavsiye ederim berbere gitme zahmetinden kurtardığı gibi ayda 25 tl kazanç sağlar.kendin kesersin hemde çok kolay _____________________________ -
ben kestüdüm bişey olmadı _____________________________ Dükkan boş gönüller loş -
-
Hocam 2 numara falan yap, o da 0 numara gibi zaten.
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >_____________________________ -
sıfır numara saç için pişman olup olmayacağını tamamen kafa şeklin ve yüz hattın belirleyecek dostum. ben yaptım pişman olmadım. burada yer alan kaynaktan yararlanmıştım istersen bir bak www.centilmenerkek.com/0-numara-sac-modelleri
_____________________________ CANVA - DUOLİNGO VE DAHA FAZLASI
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler