Şimdi Ara

SAÇ UZATMAK İSTEYENLER [ANA KONU] (44. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (2 Mobil) - 1 Masaüstü2 Mobil
5 sn
4.755
Cevap
238
Favori
633.242
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ahh ah 2 senedir uzatıyorum 10 gün sonra askerlik var gidicek güzelim saçlar
  • arkadaşlar yaklaşık 5 bucuk aydır saçları uzatıyorum fakat daha hiç berbere gitmedim, saçımda herhangi bi dağınıklık falan da yok ama berbere gitmeli miyim bilmiyorum.
    SAÇ UZATMAK İSTEYENLER [ANA KONU]

free image hosting hafta öncki hali bu şuanki haliyle aynı neredeyse , saçım ince telli birazda seyrek kabarmıyorda fazla ama ne yapsam gitsemmi berbere

upload img bu hale getirmek istiyorum bunun için saça makas değmeli mi yoksa bıraksam olurmu önerileri bekliyorum şimdiden teşekkürler
  • Ya uzun saç diye şu ssleri koyuyorsunuz bunlar uzun mu Allah aşkına ya...
  • head&shoulders yağlı saçlar için sampuan aldım sacım daha yaglandı :D
  • Beyler şimdi bende uzatıyorumda önler ve yanların uzunluk oranı nası olmalı yani önler ve yanlar aynı uzunlukta mı olmalı yoksa önler daha mı uzun olmalı arada kaç cm olmalı yardımcı olabilirmisiniz
  • Saçlarım çekince dudaklarıma kadar geliyor. Saçlarım dalgalı, yıkadıktan sonra kabarıp elektrikleniyor. Saçlara şekil vermek için kullanabileceğim ürün tavsiye eder misiniz? Kolay bulunan.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Beyler ya saçımı şu survivordaki mustafa gibi yapmak istiyorum saç tipi öyle olan var mı?

• Beyler ben saldım saçları ne bakım ne birşey hatta saçıma bile uygun olmayan bir şampuan kullanıyorum.Derdim bakımında değil ancak saçlar iyice kabardı ve şekilsiz bir hal aldı başta güzel duruyordu ancak 10 cm olunca dalgaları falan kulak ardı edemiyorum.Ensem çok uzun ve kabarık oldu faullerin üstünde kıvırcık saçlar falan var sizce ne yapayım kuaföre gidip 1-2 cm kısalttırayım mı yoksa ara makas denen illetten mi yaptırayım?Üşeniyorum kestirmeye sakal bıraksam tam mağara adamı olucam :D Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: ProdhatE

Beyler ben saldım saçları ne bakım ne birşey hatta saçıma bile uygun olmayan bir şampuan kullanıyorum.Derdim bakımında değil ancak saçlar iyice kabardı ve şekilsiz bir hal aldı başta güzel duruyordu ancak 10 cm olunca dalgaları falan kulak ardı edemiyorum.Ensem çok uzun ve kabarık oldu faullerin üstünde kıvırcık saçlar falan var sizce ne yapayım kuaföre gidip 1-2 cm kısalttırayım mı yoksa ara makas denen illetten mi yaptırayım?Üşeniyorum kestirmeye sakal bıraksam tam mağara adamı olucam :D Yardımlarınız için şimdiden teşekkürler :D

Kısaltınca ne olacak ki? 1-2 ay sonra yine aynı uzunluğa ulaşacak, 1-2 ay kaybetmiş olacaksın. Uzatmak istiyorsan sabretmelisin

• Saçlari sağa sola atınca saç diplerim acıyor 4 aydır falan var bu bende sizde hiç oldu mu arkadaşlar. Sağa sola atınca acıyor dedim ama bazen dokunmasam bile acıyor saç diplerim
  • Kim uğraşır anam ayda bir giderim bizim berber abiye kazımadan al derim öyle şekile şukula gerek yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi thestell -- 8 Nisan 2013; 22:51:13 >
  • Bugünden SS'ler.

• quote:

Orijinalden alıntı: Zenci Forvet

Bugünden SS'ler.

dostum hiç güzel durmuyor bence.
  • Kıvırcık saçlarımı bir yıldır uzatıyorum, bayağı uzadı ama saçlarım haddinden fazla gür olduğu için son zamanlarda kıvırcıkları belli olmamaya ve kırılmaya başladı. Bu fazla gürlükten ve kırıklardan kurtulmak istiyorum fakat çoğu erkek kuaförü bu işlemi öyle bir şekilde yapıyor ki kırık aldırmaya gittiğin yerde saça öyle bir girişiyorlar ki 3 numara ile çıkıyorsun. Bu yüzden gerçekten iyi bir kuaför lazım. nereyi tavsiye edersiniz Ankara'da ?
  • beyler bu sabah kalkıp birkaç foto çektim şekil falan vermedim direk yataktan kalktığım gibi.konu biraz canlansın.

buda ergen usulü aynadan

evet beyler yorumları ve önerileri alayım
  • Beyler acil bir sorum var. Yanan saçlar tekrar uzar mı? Kestirmezsek bir sorun olur mu? Bilgisi olan varsa paylaşırsa çok sevinirim.
  • Bunun aynısı gibi nasıl yaparım saçlarım düz
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScuttleButtin

beyler bu sabah kalkıp birkaç foto çektim şekil falan vermedim direk yataktan kalktığım gibi.konu biraz canlansın.

süper ya saçların cidden fena kıskandım kaç ayda geldiler o hale

ayrıca kız olsam
  • Şu anki halim.

Saçlarım düzken böyle.

• quote:

Orijinalden alıntı: Selâmün aleyküm

quote:

Orijinalden alıntı: ScuttleButtin

beyler bu sabah kalkıp birkaç foto çektim şekil falan vermedim direk yataktan kalktığım gibi.konu biraz canlansın.

süper ya saçların cidden fena kıskandım kaç ayda geldiler o hale

ayrıca kız olsam

eyvallah dostum 1.5 seneye yakın oldu geçen yıl eylülünden beri uzatıyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ScuttleButtin -- 17 Nisan 2013; 18:54:02 >
  • 
Sayfa: önceki 4243444546
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.