D

Yüzbaşı
05 Nisan 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
0 üye
Görüntülenme
Toplam: 50 (Bu ay: 0)
Gönderileri

Steam kütüphanemin görünümü iki gün önce kendi kendine değişti. Eskiden Bir satırda 4 oyun görünürken şimdi aşağıdaki gibi 3 oyun görünüyor. Bunu nasıl düzeltebilirim?

Merhaba arladaşlar, laptobumda sadece intel onboard bir ekran kartı var. Eğer aygıt yöneticisinden bunun sürücüsünü kaldırırsam ne olur diye sormak istiyorum. Görüntü tamamen gider mi yoksa kötü çözünürlükte geri gelir mi? Çünkü sürücüyü kaldırdıktan sonra modlu bir sürücü kurmak istiyorum.
Merhaba arkadaşlar evde babamın 7-8 ay önce almış olduğu Beko B40L 9762 5B Quatro UHD smart tv var. 4-5 ay önce eve geldiğimde tv'yi internete bağlayıp kullanabildim, usb bellekten film izleyebildim, telefona ekran paylaşımı da yapabildim. Sonra üniversiteye gittim.

Şimdi geldiğimde bu fonksiyonların hiç birinin çalışmadığını farkettim.

Usb belleği taktığımda ''usb bellek takıldı'' uyarısı geliyor ama içini açmıyor. Fat32, ntfs olarak biçimlendirdim yine de olmadı.

İnternette ise ağa bağlanıyor ama gateway bağlantısı başarısız diye uyarı veriyor.

Normal kanal izleme fonksiyonlarında ise bir sorun yok. Her akşam açılıp izleniyor.

İlk kez smart tv kullandığım için sorunu anlayamadım. Donanımsal bir problem mi var? Yoksa kaçırdığım noktalar mı var?

Tecrübeli arkadaşlar fikir belirtirse sevinirim.
Merhaba arkadaşlar. Ben FM 2015 oynamak istiyorum. Ama tek bir kulübü en alttan alıp zirveye kadar çıkmak istiyorum. Bu yüzden kovulmayı kapatmak istiyorum. Ayarı vardır diye düşündüm ama bulamadım. Kovulduğum gibi takıma geri dönmek için bir yol arıyorum. Bunu editörle falan yada her hangi bir şekilde yapabilir miyiz? Aklıma yeni menajer ekleme geldi ama mümkünse eskini kullanmak istiyorum.
Karazhan tam olarak gelince Brm standart modda kullanılamaz mı olacak?
İki bilgisayarı bağlayıp oyun oynayabilmek için cross kablosuna ihtiyacım var fakat hiç bir yerde böyle bir kablo bulamadım. Acaba bu kablonun başka bir adı mı var? Grey Ağ Kablosu, Network kablosu, UTP patch kablosu adında kablolar var bunlar işe yarar mı? Bu kablonun olduğu bir satın alma linki verebilirseniz çok sevinirim arkadaşlar.
Arkadaşlar Ankara'da havalimanına giden 442 otobüs seferleri,durakları geçen seneye göre değişmiş. İnternete güvenemiyorum, güncel mi değil mi anlayamadım. Ulus'a en yakın durak nerdedir bilen varsa yardımcı olabilir mi?
Hobbit'in gösterime girmesiyle
birlikte işte siz Orta-Dünya
severlere sürpriz!
26 Aralık'ta raflarda!
Douglas A. Anderson’un
hazırladığı Açıklamalı Notlarıyla
Hobbit... J.R.R. Tolkien’in bu önemli
klasiğindeki karakterleri,
kaynakları, mekânları, nesneleri ve
yaratıkları derinlemesine
inceleyip, perde arkasında
kalanları açığa çıkarıyor. Orijinal
hikâyenin düzeltilmiş ve
tamamlanmış metninin yanına
yerleştirilen, Hobbit’in tarihsel
sürecini gösteren iki yüze yakın
görsel, Orta-Dünya’yı tanıyıp
sevenler için Anderson’ın
notlarıyla hikâyenin gücünü bir
kat daha artırıyor. Tolkien’in
orijinal çizimlerinin, haritalarının
ve renkli resimlerinin de dahil
edilmesi bu baskıyı Hobbit’in var
olan en detaylı baskısı yapıyor.

İthaki yayınlarının Facebook sayfasında yayınlandı.
Merhaba arkadaşlar telefonda 100 doors adlı bir oyunda kapının 4 haneli şifresini bulmam gerekiyor. İpucu olarak da ''awaiting in joyful hope'' cümlesi verilmiş. Şifre olabilecek sayısal bir çağrışım yaptıysa sizde yardımcı olur musunuz?
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: geçen ay
Son Mesaj Zamanı: 3 ay
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 887
İkinci El Bölümü Mesajları: 1
Konularının görüntülenme sayısı: 12.902 (Bu ay: 209)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 284 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sinema - Dizi - Televizyon - Müzik - Kitap
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.