Şimdi Ara

SAÇ UZATMAK İSTEYENLER [ANA KONU] (238. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
4.758
Cevap
238
Favori
623.169
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
Giriş
Mesaj
  • Saçımı 1 yıl 1 aydır uzatıyorum hiç berbere gitmedim hiç kesmedim. Arka taraf ense garip gözüküyor bunla alakalu tutor video var mı youtube da ben anlamadım yarın kendim kesicem yoksa rahatsız ediyor ense kısmı beni.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: John WICK

    Saçımı 1 yıl 1 aydır uzatıyorum hiç berbere gitmedim hiç kesmedim. Arka taraf ense garip gözüküyor bunla alakalu tutor video var mı youtube da ben anlamadım yarın kendim kesicem yoksa rahatsız ediyor ense kısmı beni.

    komple saçını uzatıyorsan bütün saç arkada toplanıyor. gerçekden çok can sıkıcı ama alışınca bişey olmuyor.


    ben komple uzattım bazen toplayıp bağlıyorum ama genelde açık bırakıyorum.. ( sürekli toplamayı tavsiye etmiyorum kökleri yoruyor)


    bazen çok döküyor bazen az döküyor uzun saçda bu dökme işi oluyor.. bıttım sabunu bulabilirsen kullan... kemik tarağı kesinlikle tavsiye ediyorum..

  • Saç tipin uzadıkça kivirciklasan cinsten. Öyle çok fazla uzatmak gibi bir gayem yok fakat saçlarım belirli bir süre sonra, özellikle arka tarafları çok kabarıyor bunu nasıl önleyebilirim? Saçımı yatıştırmak istiyorum. Tavsiye ettiğiniz ürunler, ne yapmam gerektiği hakkında tavsiyeniz var mı?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • konuyu benden alicak var mi

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşlar selam.Saçımı uzatıp bağlamak istiyorum ve yanları arkaları dahil kestirmiyorum 5 6 aydır.Şu an ön kısımlarım burun ucuma geldi sayılır.Tahmini ne kadar sürede toplayabilirim en kısa zamanda?


    Birde şekil veremiyorum artık versemde zorlanıyorum saç bandı aldım idare edeyim bu süreci diye onuda takınca kafamın üst kısmında darlaşıyor ve çim adama benzetiyor, saçımın önüne alnıma yakın takıncada yukarı tepeden saçlar fırlıyor.O bu şu derken bi türlü şu dönemi geçiremiyorum yardıma ihtiyacım var açıkçası.


    Birde ben bazen yeşil sabunla bazen şampuanla yıkıyorum saçlarımı birde haftada bir argan yağı sürüyorum başkada birşey yapmıyorum ekstra tavsiye varmı?Saç kremi hayatım boyunca hiç kullanmadım

  • Tangle teezer önerimdir.

    https://www.youtube.com/watch?v=5kFBDPuSi_Q&feature=youtu.be

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Drtunci D kullanıcısına yanıt
    Tangle teezer plastiktir, saçı elektriklendirir ve kabartır. Mümkün olduğunca tahta tarak kullanılması taraftarıyım.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 6 yıl sonunda aranızdan ayrıldım geçmiş olsun devam edenlere başarılar SAÇ UZATMAK İSTEYENLER [ANA KONU] 

  • mrtilhano333 kullanıcısına yanıt
    Taç deneyin hocam. Ben arkadan bağlayamadığım zamanlarda taç takıyodum.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Saçım şu an 3 numara uzunluğunda, bepanthen bemiks ve evigen vitaminlerini şampuna kattım her gün yıkıyorum bununla beraber Argan yağı sürüyorum, dax supergro sürüyorum. Yaptıklarımın sonucunu yakın zamanda görebilir miyim acaba hemen uzar mı saçım ? Bu işlemlerden birini bile uygulayan arkadaşlar varsa olumlu sonuç aldılar mı merak ediyorum

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bence Restorex kullanın. Şampuan hem dökülme karşıtı hemde uzamasında yardımcı olmakta kullanırken büyük keyif aldım. Kesinlikle öneriyorum. Saç dökülmesi büyük sorun önleme konusunda son derece başarılı...

  • SAÇ UZATMAK İSTEYENLER [ANA KONU]

    2 günde bir yıkıyorum. Ekstra hiç bir şey yapmıyorum.

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Ben en son aralıkta attım ara makas. Saçım çok kaba tekrar artırmalı mıyım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Konu ile ilgilenenler yok mu?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dalgalı saç kabarıyor ne yapcaz krem falan önler mi? bir de uzayınca dökülmeye başlıyo kulak hizasındayken şu anda 4 5 numara hiç dökülme yok normal de mi bu

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhabalar, saçlarımı uzatmaya karar verdim, şuan yanlar kısa üstler uzun model. Yanlar ve arkalar 3-4 numara üstler 8 numara gibi. Saçlarımı komple aynı boyda mı kestirmem gerekiyor 3 numara gibi? Yoksa hiç dokunmadan kendi halinde uzamaya mı bırakayım?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben 1.5 yıldır uzatıyorum bu sürede bir kere ense tüylerini aldırmak harici birşey yapmadım. ilk bağlamaya başladığım vakitler beğeniyordum şimdi uzun olduğu için topuz şeklinde bırakmak durumunda kalıyorum. biraz kestirsem mi sizce arkadaşlar. birde saçlarım çok cansız gözüküyor bana. yardımcı olabilecek var mı

  • 
Sayfa: önceki 234235236237238
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.