Şimdi Ara

SAÇ UZATMAK İSTEYENLER [ANA KONU] (43. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.755
Cevap
238
Favori
633.255
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 8 aydır uzatıyorum ben. başladığımda 4-5cm falandı. Şu an 11cm. Neden bu kadar yavaş ilerliyor? En son 3-4 ay önce falan kırıkları aldırmıştım bu arada. Ara makas tabii ki attırmıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Film Bu Ya

heralde seninki dus sonrasi krem. bende alt resimdeki kutunun seklinde ama kirmizi sac kremi var. bu ikisi de duzenli kullanimda yeterince is gorur kanimca.

aynen, "hafif nemli veya kuru saça uygulayın" yazıyor zaten.. teşekkürler tekrar
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

Arkadaşlar Birkaç hafta içerisinde piyasaya yeni bir ürün çıkacak, adı These. Televizyonda reklamları yavaş yavaş dönmeye başlar yakında.
    Ürünü test ettik, 1 ayda yaklaşık 4-5 cm saçı uzatıyor. Uygulaması biraz zahmetli ama kesin sonuç veriyor.
    Piyasaya bir çıksın da, buradan pazarlamasını yapmayı düşünüyorum

Bi test gonderde bakalim ona gore alalim. Piyasaya yeni cikmis urune neden para yatiriyim daha ne oldugu belli olmadan

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 6 aylık falan saçım var herhangi ekstra bakım vs yapmadım berbere gitmedim uzadıgından beri
    morhipoda cekle birlikte ucuza dek geliyor şu ürünleri önerirmisiniz.

SAÇ UZATMAK İSTEYENLER [ANA KONU]

http://www.morhipo.com/h2o-plus-sac-kremi/1529101/detay?depid=241
    Çekle 14TL + Kargo bedava

http://www.morhipo.com/toni-guy-2si1-arada-kepege-karsi-etkili-sampuan-sac-kremi-250-ml-/2447149/detay?depid=241
    Çekle 20TL + Kargo bedava

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahbazpower- -- 10 Mart 2013; 0:04:54 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: jasonn123

quote:

Orijinalden alıntı: Burhan

Arkadaşlar Birkaç hafta içerisinde piyasaya yeni bir ürün çıkacak, adı These. Televizyonda reklamları yavaş yavaş dönmeye başlar yakında.
    Ürünü test ettik, 1 ayda yaklaşık 4-5 cm saçı uzatıyor. Uygulaması biraz zahmetli ama kesin sonuç veriyor.
    Piyasaya bir çıksın da, buradan pazarlamasını yapmayı düşünüyorum

Bi test gonderde bakalim ona gore alalim. Piyasaya yeni cikmis urune neden para yatiriyim daha ne oldugu belli olmadan

Tester dediğin şeyin bile geliş fiyatı yaklaşık 80-90 liraya geliyor :) Piyasaya çıksın, ben de merakla bekliyorum..
  • Benim bildiğim bu saç kremleri saçları inceltiyor, daha çok döküyor.
  • Arkadaslar yikadiktan sobnra saclar sacak sacak oluyor bunu onlemenin bi yolu var mi.?

Mesaji alintilayarak cevaplarsaniz sevinirim.

• Merhaba benim saçım biraz seyrek, fakat aşırı ince ve dümdüz. Saçımı uzatıyorum ama böyle basık birşey oluyor.SAÇ UZATMAK İSTEYENLER [ANA KONU]

üstleri kabartıp, dağınık hafif dalgalı gibi olması için ne yapmalıyım?
  • quote:

Orijinalden alıntı: karargah66

saçlarımın uzunluğu yaklaşık olarak 6-7 cm civarı 3-4 aydır uzatıyorum.
    Saçlarım yumuşak,kalın,dalgalı,kuru ve çok sık kafamda bir sürü soru işareti var .
    Ne kadar daha bu kabarıklık hali devam edecek ?
    Şekil vermek için ne kullanmamı önerirsiniz ? (tarak,düzleştirici vb)
    Duyduğuma göre sık yıkamak zarar veriyormuş bende o yüzden 2-3 günde bir yıkıyorum, doğru mu yapıyorum ?
    Son soru Saçlarım yumuşak,kalın,dalgalı,kuru ve çok sık olduğu için uzun saç yakışmaz diyenler var..

Benim de saçlarım senin ki gibi. Head&şuldırs extra nemlendirici badem yağlı şampuan ve saç kremini kullanıyorum, çok güzel oluyor. Saçlarını da bir gün arayla yıka uzadığı zaman. Zaten tararken açılmayacak duruma geldiğinde anlarsın 3 gün beklenmeyeceğini

6 ayda bir uçlarını kesinlikle aldır, hem kırıklar azalıyor hem de daha çabuk uzuyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

beyler sizin saçlar yıkarken ne kadar dökülüyor? benim baya dökülüyor üstüne havluyla kuruluyorum dahada dökülür sonra saç kurutma makinesiyle kurutuyorum. saç bu halde oluyor arkalar kabarık üstler düz. ortadan ayırıyorum ama ön taraf ayrılmıyor yüzümün önüne düşüyor. sizce nasıl birşey yapmalıyım bu saçlara? perma falan yaptırsam nasıl olur

Resmen resimdeki saçlar benim saçların biraz daha kabarık hali, yazdıklarınla aynı sorunları yaşıyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burn in Hell

quote:

beyler sizin saçlar yıkarken ne kadar dökülüyor? benim baya dökülüyor üstüne havluyla kuruluyorum dahada dökülür sonra saç kurutma makinesiyle kurutuyorum. saç bu halde oluyor arkalar kabarık üstler düz. ortadan ayırıyorum ama ön taraf ayrılmıyor yüzümün önüne düşüyor. sizce nasıl birşey yapmalıyım bu saçlara? perma falan yaptırsam nasıl olur

Resmen resimdeki saçlar benim saçların biraz daha kabarık hali, yazdıklarınla aynı sorunları yaşıyorum.

Çünkü herkes yaşıyor. Bende 2,5 senedir uzatıyorum her banyoya girdiğimde bir avuç kılla çıkıyorum avucumda. Gider deliğinde de bi o kadar oluyo.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SoruSorcam

quote:

quote:

Çünkü herkes yaşıyor. Bende 2,5 senedir uzatıyorum her banyoya girdiğimde bir avuç kılla çıkıyorum avucumda. Gider deliğinde de bi o kadar oluyo.

Saç dökülmesi sorun değil, şu yanların ve arkanın kabarması problem.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: SoruSorcam

quote:

quote:

Saç dökülmesi sorun değil, şu yanların ve arkanın kabarması problem.

"beyler sizin saçlar yıkarken ne kadar dökülüyor? benim baya dökülüyor üstüne havluyla kuruluyorum dahada dökülür sonra saç kurutma makinesiyle kurutuyorum."

Direk bu kısmı okuyup cevap yazdım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Pachenkov

Merhaba benim saçım biraz seyrek, fakat aşırı ince ve dümdüz. Saçımı uzatıyorum ama böyle basık birşey oluyor.SAÇ UZATMAK İSTEYENLER [ANA KONU]

üstleri kabartıp, dağınık hafif dalgalı gibi olması için ne yapmalıyım?

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • SAÇ UZATMAK İSTEYENLER [ANA KONU]

Saçım böyle şuan. Dahada uzatınca nasıl olur
  • quote:

Orijinalden alıntı: teddybear01

boyle kisalttiraym bende..

• quote:

Orijinalden alıntı: MUTAF

quote:

Saçının fazla yağlanmaması lazım ben diyim. Her zaman böyle görünmesi için Günde bir hatta günde 2 kere yıkandığım oluyor. Günün sonunda saçım yağlanınca inek yalamış gibi oluyor. Tabii benim vücüdüm aşırı derece yağlı sizi bilmem.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: MUTAF

quote:

Saçının fazla yağlanmaması lazım ben diyim. Her zaman böyle görünmesi için Günde bir hatta günde 2 kere yıkandığım oluyor. Günün sonunda saçım yağlanınca inek yalamış gibi oluyor. Tabii benim vücüdüm aşırı derece yağlı sizi bilmem.

askerlik haric 10 senedir uzun saclarim.
    zaten hergun veya iki gunde bir yikiyorum. gunde 2 kez gereksiz.

su sayfadaki her modeli kaldirir saclarim.. buyuzden dert degil..

• Saçlarım uzayınca yıpranıyor,kırılıyor.nasıl önüne geçerim bunun ? Ayrıca sık olduğundan kabarıyor ne yapmalıyım ? 2-3 güne bir suyla yıkarsam hallolur mu ? yanlar 4 cm civarı üst ve önler 8 cm.

saçın uzamasına etki etmek istemiyorum ama,saçım çok sık,dalgalı ve şampuanla yıkadıktan sonra kuruyor.nasıl sağlıklı şekilde uzatabilirim ?

4 ayda şu hale getirmek istiyorum.ayrıca saç uzayınca dökülür mü ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi SellYourSoul -- 1 Nisan 2013; 23:21:01 >
  • 
Sayfa: önceki 4142434445
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.