Bildirim
SAÇ UZATMAK İSTEYENLER [ANA KONU] (46. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü,
1 Mobil

Giriş
-
beyler bu yağlanma için ne yapabiliriz
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
-
Dün 11 cm saçları kazıttım :D şimdi cm in yarısı kadar bile kalmadı lol -
sanırım suan enseler vs. omuzuma geliyor fakat uçları kıvrılıyor var mıdır bunun çözümü? -
quote:
Orijinalden alıntı: Vedder Man
3 aydır uzatıyorum saçlarımı beyler saçlarım şu an böyle, normalde önlerden 90 derece kaldırıp yana yatırıyordum ama artık olmuyor çok zaman harcamam gerekiyor. Böyle bıraktığımda da çok komik görünüyorum. Aramakas attırsam nasıl durur sizce? Bir de saçları böyle sık, siyah ve düz olan arkadaşlar varsa uzadıktan sonraki hallerinin fotoğraflarını atabilir mi?
bu saçamı aramakas attıracaksındaha saçların çok kısa
-
ben direk saldım, hiç bir şey yapmadım, kuaförün önünden geçmedim. bir sorunum yok hala saçlarımla ilgili. -
bir sorum olacak benim saçım düz uzatıyorum ve saçımın onu gözlerime geliyor sağa atıyorum bu sefer sol taraftan açılıyor ne yapacağımi anlamış değilim
quote:
Orijinalden alıntı: kivi suyu
quote:
Orijinalden alıntı: Vedder Man
3 aydır uzatıyorum saçlarımı beyler saçlarım şu an böyle, normalde önlerden 90 derece kaldırıp yana yatırıyordum ama artık olmuyor çok zaman harcamam gerekiyor. Böyle bıraktığımda da çok komik görünüyorum. Aramakas attırsam nasıl durur sizce? Bir de saçları böyle sık, siyah ve düz olan arkadaşlar varsa uzadıktan sonraki hallerinin fotoğraflarını atabilir mi?
bu saçamı aramakas attıracaksındaha saçların çok kısa
Saçlar çoktan uzadı hocam, şimdi anlıyorum ne kadar komik olduğunu -
8 aylık saçlarım var gözümün önüne geliyor hep kaldıramıyorum da düz yani şekil almıyor ne yapayım. -
quote:
Orijinalden alıntı: ayak kokusu
8 aylık saçlarım var gözümün önüne geliyor hep kaldıramıyorum da düz yani şekil almıyor ne yapayım.
Islakken saçına şekil verip dondurucu sprey sık.
quote:
Orijinalden alıntı: Zenci Forvet
quote:
8 aylık saçlarım var gözümün önüne geliyor hep kaldıramıyorum da düz yani şekil almıyor ne yapayım.
Nerede bulabilirim dondurucu spreyi. -
Ben de 8 aydır kestirmedim saçları.Berbere uğramadım hiç.Şimdi güzel bir uzunluğa geldi.Ama uçları bir uzun bir kısa.Saçlarım da kabarıyor.Bunun için duştan sonra ıslakken avonun kremini sürüyorum.O biraz işe yarıyor.Ama duştan sonra şekil vermek baya vaktimi alıyor.Bu da çok sıkıcı bir durum.Hep kestiresim geliyor, sonra vazgeçiyorum.Ne yapmamı önerirsiniz?
quote:
quote:
quote:
Nerede bulabilirim dondurucu spreyi.
Hipermarketlerde olur. -
quote:
quote:
quote:
quote:
Nerede bulabilirim dondurucu spreyi.
Hipermarketlerde olur.
Sağol. -
vay be 2 sene olmuş uzatalı benimde -
Her Gün 2 - 3 kez soğuk su ilen yıkarım saçlarımı çok hızlı uzuyorlar :) -
quote:
quote:
Bu dondurucu spreyi sıkınca saç sertleşip kalıp halini mi alacak? Pek anlamadım uzun saçta nasıl kullanabileceğimizi
Benim saç acayip yavaş uzuyor beyler 4 numaradan başladım 3 ay oldu daha 5 cm. -
quote:
Orijinalden alıntı: KöpeklereFısıldayanAdam
Benim saç acayip yavaş uzuyor beyler 4 numaradan başladım 3 ay oldu daha 5 cm.
Normali ayda 1 cm civarı zaten
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X