Şimdi Ara

SAÇ UZATMAK İSTEYENLER [ANA KONU] (42. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
4.755
Cevap
238
Favori
633.243
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
63 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: thend

Allah belanızı.. bakım için yardım istedim iyi ki, istemez olaydım gidiyorum lan!

sendeki saçta yani biraz kat attır ona hafifler en azından
  • Baya uzattım, omuzları geçmedi tabi. Ama sıktı bi kaç gün önce kestim kendim 1 numara falan oldu. Şuan rahat rahat geziyorum. Gece rahat uyuyorum.
  • beyler konu ne zamandır aktif değil nasıl gidiyor bakalım.

benim uzatmaya başlayalı 18 ay falan oldu şimdi rahat rahat toplanıyor. saçlarım sık dalgalı ve ince telli bu yüzden kabarma oluyor özellikle ense bölesinde enseye ara makas attırmayı düşünüyorum ne diyorsunuz?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ScuttleButtin

beyler konu ne zamandır aktif değil nasıl gidiyor bakalım.

benim uzatmaya başlayalı 18 ay falan oldu şimdi rahat rahat toplanıyor. saçlarım sık dalgalı ve ince telli bu yüzden kabarma oluyor özellikle ense bölesinde enseye ara makas attırmayı düşünüyorum ne diyorsunuz?

SS atarmısın bi bakalım
  • saclarinin alabilecegi en iyi sekli kesfetmis kisiler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merhaba. Dalgalı ama kolay şekil alan bi saçım var fakat biraz sık. Bu saç şeklini elde etmek istiyorum. (Tabiiki düzleştireceğim) ancak ne kadar uzatmam gerek ve bu şekli nasıl verebilirim hiç bilmiyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.
    SAÇ UZATMAK İSTEYENLER [ANA KONU]

• 2-3 ay uzatma yeterli olur. dalgalı saça köpükle şekil verip spreyle sabitlersen istediğin sonucu alırsın.
  • quote:

2-3 ay uzatma yeterli olur. dalgalı saça köpükle şekil verip spreyle sabitlersen istediğin sonucu alırsın.

Sevindim. Teşekkür ederim bilgiler için.
  • quote:

merhabalar, başlık açacaktım ama önce bir arayım dedim.. benim sıkıntım bakım ile ilgili aslında, bakım namına hiçbirşey bilmiyorum

yaklaşık 1.5 yıldır uzatmaktayım, en az 5-6 aydır aramakasa yada uclarını aldırmaya gitmedim.. 1-2 resim atacağm;

şu 1: bu zamanlar yine fena değildi

şu 2: son halleri

ama (1 haftaöncesi) şu halde kötü gözüküyor artık, hangi bakım kremini kullansam yada yöntemi uygulasam bilmiyorum..

sık ve dalgalı (birazda yağlı) bir saç tipine sahibim, resimde gördüğünüz üzere uzatınca bonusumsu bir şekil aldılar.. yardım bekliyorum sizlerden

şvarzkof (nası yazıldığını unuttum) saç kremini öneriyorum. duşta önce saçları yıka, sonra kökleri hariç bütün saça kremi sür, 1dk beklettikten sonra iyice durula. ayrıca saçların çok kuru nemlendirici şampuan veya krem al.
  • saçlarımın uzunluğu yaklaşık olarak 6-7 cm civarı 3-4 aydır uzatıyorum.
    Saçlarım yumuşak,kalın,dalgalı,kuru ve çok sık kafamda bir sürü soru işareti var .
    Ne kadar daha bu kabarıklık hali devam edecek ?
    Şekil vermek için ne kullanmamı önerirsiniz ? (tarak,düzleştirici vb)
    Duyduğuma göre sık yıkamak zarar veriyormuş bende o yüzden 2-3 günde bir yıkıyorum, doğru mu yapıyorum ?
    Son soru Saçlarım yumuşak,kalın,dalgalı,kuru ve çok sık olduğu için uzun saç yakışmaz diyenler var..
  • quote:

Orijinalden alıntı: karargah66

saçlarımın uzunluğu yaklaşık olarak 6-7 cm civarı 3-4 aydır uzatıyorum.
    Saçlarım yumuşak,kalın,dalgalı,kuru ve çok sık kafamda bir sürü soru işareti var .
    Duyduğuma göre sık yıkamak zarar veriyormuş bende o yüzden 2-3 günde bir yıkıyorum, doğru mu yapıyorum ?
    Son soru Saçlarım yumuşak,kalın,dalgalı,kuru ve çok sık olduğu için uzun saç yakışmaz diyenler var..

Senin Saçının Kuru Olmayan Ve İnce Telli Olan Versiyonuyum dostum ve diğer bütün soruların benle aynı ben az şampuan ve bol su ile yıkayarak bu sorunun üstesinden gelir gibiyim

Edit:

Bu Uzunluğa Gelmesine az Kaldı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Evrenye -- 7 Mart 2013; 18:55:33 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Patatesli Çay

Okul sonunda Kulaklarım Tam kapanmak Üzereyken Ara makas Attırmayıp Normal Kısalttırmıştım Nasılsa Son Senemdi ne sorun olacaksa Şimdi Yeniden Bekliyorum 3 hafta sonra Ara makas attıracağım Hızlı Uzuyor.

Bu arada Saçlarım çok düz ve yumuşak En yavaş Rüzgarda Bile Hertarafı Kalkıyor Bu Sorundan Nasıl kurtulacam

benimde aynen böyle şuanda tam ara dönemdeyim hergün berberin önünden geçerken şeytan diyor gir 3 numara kesitr ama bekliyorum.2 yıl olmuş sen ne yaptın saçları ?
  • Benim saçlar omuzdaydı 2 hafta önce kestirdim baya sıkılmıstım ve yıpranmıştı epey, şimdi tekrar uzatıyorum ve argan bakım yağı kullanıyorum haftada 2 gün falan bakalım nasıl olacak
  • quote:

Orijinalden alıntı: Opeth

Benim saçlar omuzdaydı 2 hafta önce kestirdim baya sıkılmıstım ve yıpranmıştı epey, şimdi tekrar uzatıyorum ve argan bakım yağı kullanıyorum haftada 2 gün falan bakalım nasıl olacak

Hocam akşam akşam 30 lira zarara soktun argan yağı siparişi verdim
    İşe yararsa dualarım seninle
  • quote:

Orijinalden alıntı: Evrenye

quote:

saçlarımın uzunluğu yaklaşık olarak 6-7 cm civarı 3-4 aydır uzatıyorum.

Senin Saçının Kuru Olmayan Ve İnce Telli Olan Versiyonuyum dostum ve diğer bütün soruların benle aynı ben az şampuan ve bol su ile yıkayarak bu sorunun üstesinden gelir gibiyim

Edit:

Bu Uzunluğa Gelmesine az Kaldı

benim ki de bundan birazcık daha kısa ama dalgalı yer yer kıvrışık (kırışık (?))
  • quote:

quote:

Benim saçlar omuzdaydı 2 hafta önce kestirdim baya sıkılmıstım ve yıpranmıştı epey, şimdi tekrar uzatıyorum ve argan bakım yağı kullanıyorum haftada 2 gün falan bakalım nasıl olacak

Dostum ben bakım yağını kullanıyorum saf argan değil karışım yani, ne ettin 30 lira ben 19 liraya aldım Gerçi hoş o tam uzatmak için diyorlar benim param yetmedi bunu aldım

ahanda bu

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Opeth -- 7 Mart 2013; 23:44:17 >
  • quote:

quote:

quote:

Dostum ben bakım yağını kullanıyorum saf argan değil karışım yani, ne ettin 30 lira ben 19 liraya aldım Gerçi hoş o tam uzatmak için diyorlar benim param yetmedi bunu aldım

ahanda bu

normalde 20 lira kargo + kapıda ödeme 30 liraya geldi

biraz araştırdım bunu bir de Nashi diye bir markayı övüyorlar Nashi 60 liraydı bende bunu aldım
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mental Meltdown

quote:

beyler konu ne zamandır aktif değil nasıl gidiyor bakalım.

SS atarmısın bi bakalım

kardeş yarın berberde uçları bir düzelttireyim ss atarım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Film Bu Ya

şvarzkof (nası yazıldığını unuttum) saç kremini öneriyorum. duşta önce saçları yıka, sonra kökleri hariç bütün saça kremi sür, 1dk beklettikten sonra iyice durula. ayrıca saçların çok kuru nemlendirici şampuan veya krem al.

geçen günlerde aramakas yaptırdım, sonra markette schwarzkopf'un gliss modellerini gördüm.. krem ve şampuan ikiside onarıcı bakımdı gittim aldım hemen.. Krem şu şekilde -hatta direk o -

şampuanda şekil olarak aynı ama aynı özellikte değil, ikisinde de sıvılaştırılmış keratin var

yorumunuz için teşekkürler, fakat saç kreminin üstünde "DURULANMAZ!" yazıyor
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: Film Bu Ya

geçen günlerde aramakas yaptırdım, sonra markette schwarzkopf'un gliss modellerini gördüm.. krem ve şampuan ikiside onarıcı bakımdı gittim aldım hemen.. Krem şu şekilde -hatta direk o -

şampuanda şekil olarak aynı ama aynı özellikte değil, ikisinde de sıvılaştırılmış keratin var

yorumunuz için teşekkürler, fakat saç kreminin üstünde "DURULANMAZ!" yazıyor

heralde seninki dus sonrasi krem. bende alt resimdeki kutunun seklinde ama kirmizi sac kremi var. bu ikisi de duzenli kullanimda yeterince is gorur kanimca.

• 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.