Şimdi Ara

SABAH SAAT 05:55 ! Mac bizim ...

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Sabahin bu saatinde uyandim birden ve aklima Besiktas braga maci geldi hemen. Normalde evdeyim oglene kadar yatmam gerekirdi ama uyandim ve bir an galip gelmiscesine bir mutluluk olustu. Uzun lafin kiisasi bu mac bizim arkadaslar ;)

2-0 kazanacagiz..

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• gunaydin hocam , bence sen uyu tekrar mac saatine kadar zaman gecmez valla benden soylemesi
  • Tamam bende yeneceğiz diyorum ama şöyle konular açmayalım bence.
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Tamam bende yeneceğiz diyorum ama şöyle konular açmayalım bence.

totem mi yapalım?
    ;)
  • quote:

Orijinalden alıntı: OnrbK

Tamam bende yeneceğiz diyorum ama şöyle konular açmayalım bence.

Ne var hocam bu konuda. İçime doğmuş bir kere kazanacağız yani
  • Yerimizi alalım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bystander1907

Yerimizi alalım.

Alsanız ne olur almasanız ne olur. Maçımız sizinle değil hatırlatırım. Belki 2-3 sene boyunca rüyanızda görebileceğiniz bir kulvardayız.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

quote:

Yerimizi alalım.

Alsanız ne olur almasanız ne olur. Maçımız sizinle değil hatırlatırım. Belki 2-3 sene boyunca rüyanızda görebileceğiniz bir kulvardayız.

hepi topu gruptan çıktın kime hava atıyon..biz senin 2012'de övünebildiğin şeye 5-6 yıl önce nail olduk zaten..
  • quote:

quote:

quote:

Yerimizi alalım.

hepi topu gruptan çıktın kime hava atıyon..biz senin 2012'de övünebildiğin şeye 5-6 yıl önce nail olduk zaten..

Ne havası arkadaşım ? Gerçekleri yazdım ben. Bu sene küme düşersiniz, gelecek sene banka asya devam edersiniz, sonra lige dönersiniz.. uefa ceza verir vs vs 2-3 sene bu kulvarda yarışamazsınız dedim. Yani bunu bile bile geliyorsun açmış olduğum konuya olası bir mağlubiyet sırasında damlamak için yerimizi alalım yazıyorsun.

Fenerbahçe derbisi için aynı konuyu açmış olsaydım eyvallah. Bu maç için senin yerini alabileceğin yer forum değil bir tek yer vardır o da tv başı.

Dipnot : BEN BURADA BEŞİKTAŞLI KARDEŞLERİMLE BELLİ DUYGULARI PAYLAŞMAK İÇİN KONU AÇTIM SANA NE OLUYOR ?

• quote:

quote:

quote:

quote:

Yerimizi alalım.

Ne havası arkadaşım ? Gerçekleri yazdım ben. Bu sene küme düşersiniz, gelecek sene banka asya devam edersiniz, sonra lige dönersiniz.. uefa ceza verir vs vs 2-3 sene bu kulvarda yarışamazsınız dedim. Yani bunu bile bile geliyorsun açmış olduğum konuya olası bir mağlubiyet sırasında damlamak için yerimizi alalım yazıyorsun.

Fenerbahçe derbisi için aynı konuyu açmış olsaydım eyvallah. Bu maç için senin yerini alabileceğin yer forum değil bir tek yer vardır o da tv başı.

Dipnot : BEN BURADA BEŞİKTAŞLI KARDEŞLERİMLE BELLİ DUYGULARI PAYLAŞMAK İÇİN KONU AÇTIM SANA NE OLUYOR ?

bak güzel kardeşim.konuyu sen buralara getirdin.Ben sadece 2 kelime yazı yazdım...Ayrıca uefa artıkceza veremez her iddasına da girerim...Aç bakalım kural oku...cezasını avrupa maçlarına gitmeden çeken bi takıma ceza veremez uefa.kim inandırıyor size bunları anlamak mümkün değil? maa mı yoksa? :)) ama siz ve tsnin işi yaş.yarım puan bile ceza alsanız 8 sene ile karşı karşıyasınız.Neyse konu sapmasın...Gerçi sayende saptı ama.

• nostradamus mode: on

Beşiktaş 2-1 kazanacak

golü de kendi kalenize atacaksınız

nostradamus mode: off
  • Sonra tekrar uyandın baktın altında hafif bi ıslaklık

İncepiton mode: on
  • quote:

quote:

quote:

quote:

quote:

Yerimizi alalım.

bak güzel kardeşim.konuyu sen buralara getirdin.Ben sadece 2 kelime yazı yazdım...Ayrıca uefa artıkceza veremez her iddasına da girerim...Aç bakalım kural oku...cezasını avrupa maçlarına gitmeden çeken bi takıma ceza veremez uefa.kim inandırıyor size bunları anlamak mümkün değil? maa mı yoksa? :)) ama siz ve tsnin işi yaş.yarım puan bile ceza alsanız 8 sene ile karşı karşıyasınız.Neyse konu sapmasın...Gerçi sayende saptı ama.

uefa ceza vermese kac yazar nasil olsa paok'lara young boys'lara elenip geliyosunu

• Rüyaların tersi çıkarmış
  • Ben umutlu değilim inşallah beni utandırırlar
  • olağandışı bir şey olmazsa 1 puan garanti.
  • Maç Star'da galiba. Rövanş maçını da Star'mı verecek yoksa şifreli kanalda mı olacak?
  • Yanlış hatırlamıyorsam içerdeki maçı da vermeleri lazım. Belki biss keyi girebilirler diyeceğim de öyle bir şey olsa bile biss keyini veriyorlar zaten. ( Avrupa'dan kaçak izlemenmesin diye. )
  • BOSUNA UYANMAMİSİM. Su 1

Gool
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.