Şimdi Ara

SABAH SAAT 05:55 ! Mac bizim ... (3. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
58
Cevap
1
Favori
1.063
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • Hocam senin bu mesajı görünce maçtan 2 dakika önce 3 misli oynadım 60 lira aldım başka skorlarını da bekliyoruz
  • ADAM AHTAPOT PAUL BEYLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: Peter Griffin

ADAM AHTAPOT PAUL BEYLER

• hobaa
  • Bu seneki kahin Beşiktaş tarafında çıktı, moku yedik
  • Dışardaydım beyler yeni geldim.

Valla sabah içime bir şey olmuştu. Aldım elime ipodu hemen konu açtım ve o an uyandığımda direk aklıma gelen skoru yazdım ve tuttu.

Bundan sonra umarım her sabah maçlardan önce böyle uyanırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: mericgenc

Hocam senin bu mesajı görünce maçtan 2 dakika önce 3 misli oynadım 60 lira aldım başka skorlarını da bekliyoruz

Hayırlı olsun hocam. Güle güle harcayın. Bundan sonra aynı tip durumla karşılaşırsam gelir konu açarım ( ayda yılda bir kez olur gerçi böyle )

•  SABAH SAAT 05:55 ! Mac bizim ...

Hacı, rüyanda bu dede sana maç skorunu "4 8 15 16 23 42" demeden önce mi söyledi yoksa sonra mı?!
  • quote:

Orijinalden alıntı: QuexSeeL

Hacı, rüyanda bu dede sana maç skorunu "4 8 15 16 23 42" demeden önce mi söyledi yoksa sonra mı?!

Direk söyledi. Uyanır uyanmaz kafamda 2-0 parladı çünkü
  • quote:

Orijinalden alıntı: metallurgy

quote:

Orijinalden alıntı: mericgenc

Hocam senin bu mesajı görünce maçtan 2 dakika önce 3 misli oynadım 60 lira aldım başka skorlarını da bekliyoruz

Hayırlı olsun hocam. Güle güle harcayın. Bundan sonra aynı tip durumla karşılaşırsam gelir konu açarım ( ayda yılda bir kez olur gerçi böyle )

Hocam normalde pek iddaa oynamam ama mantıklı da geldi şansımı denedim arkadaşlarım şaşkına döndü

• Maşallah
  • Hocam bundan sonra açtığın her konunun takipçisiyim.
  • sabaha karşı skor tahmini vayyy
  • quote:

Sabahin bu saatinde uyandim birden ve aklima Besiktas braga maci geldi hemen. Normalde evdeyim oglene kadar yatmam gerekirdi ama uyandim ve bir an galip gelmiscesine bir mutluluk olustu. Uzun lafin kiisasi bu mac bizim arkadaslar ;)

2-0 kazanacagiz..

• sen 2 0 diyince evi arabayı satıp 2 0 skora basmıştım.Şimdi Ahmet Afif Paşa yalısından yazıyorum :D
  • quote:

Orijinalden alıntı: Knoxville

sen 2 0 diyince evi arabayı satıp 2 0 skora basmıştım.Şimdi Ahmet Afif Paşa yalısından yazıyorum :D

Bi ben oynamadim iste. Yoksa su an ny deydim :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

quote:

sen 2 0 diyince evi arabayı satıp 2 0 skora basmıştım.Şimdi Ahmet Afif Paşa yalısından yazıyorum :D

Tebrikler arkadaşım, devamı gelir umarım.

kemal sunalın bir filmi vardı altılıyı sürekli biliyordu ama tahmin yaparken ilham gelmeden önceki atmosferde önemliydi sende dikkat et
  • quote:

Orijinalden alıntı: yyusa

quote:

quote:

Tebrikler arkadaşım, devamı gelir umarım.

kemal sunalın bir filmi vardı altılıyı sürekli biliyordu ama tahmin yaparken ilham gelmeden önceki atmosferde önemliydi sende dikkat et

Aynen benimde aklima direk o fil gelmisti :)

• 
Sayfa: önceki 123
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.