< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IO -- 5 Kasım 2020; 1:21:27 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi IO -- 5 Kasım 2020; 1:21:27 > |
Bence değişen hiçbir şey olmayacak. Joymax'ın Türkiye ayağı olan bir şirket tarafından açılacak olan resmi bir private server gibi olacak düşüncesindeyim. Bundan 10 sene önce de Joymax tarafından Türk oyuncularına özel olarak Malazgirt serverı açılmıştı hatırlarsanız. Ben orada öylesine bir karakter açıp birkaç gün geçirmiştim ve hayatımda bu kadar kalitesiz oyuncu tabanına sahip bir server görmemiştim.
Fiyat politikasının TL ile tekrar yapılacak olması elbette en güzel şey fakat bir premium 70-80 TL (10 dolar hadi bilemediniz maksimum 15 dolar) bandında olursa serverda oluşacak olan kitleyi siz düşünün. 80 cap ile başlanılacak denilmiş ama hangi birimiz 2006-2007 yıllarındaki heyecana sahibiz ? Bot denen bir gerçek var, oyunun kendi yapımcı firması bile oyun içine botu eklemiş durumda. Bir oyuncu 30 tane gold bot açtığında mevcut serverlardan yine hiçbir farkı kalmayacak oyunun. Ayrıca mevcut sistemde 80 capte insan sıkılmadan en fazla 2 hadi bilemediniz taş çatlasa 3 ay oynar. Sonrasında yine art arda gelen cap güncellemeleri ile ver elini pay2win 120 cap ve sonrası. Bence her şey zamanında güzeldi. 2006 yılında bu oyuna ilk defa başlamış bir oyuncu olarak (ilk char Greece serverında Allah ne verdiyse açılmış bir biçimdeydi ![]() |
amatör tokatçıdan profesyonel tokatçıya geçiş olacak ne değişecek
![]() |
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|