Şimdi Ara

SAATLER (1090. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10881089109010911092
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • snk809k1 veya k2 yi tarif ettiniz sanki...

SAATLER

SAATLER
  • eklemeyi unutmuşum çelik kordonlu değilde deri kordonlu istiyorum.

üsttekini beğendim ama çok fazla değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: burbank
    @ Mühendis

Hocam sende bu sahte saat ve Çin mekanizma merakı ne zaman başladı. Demek bunlar sonunda seni de cezbetti. Ben çizgiden çıkmamaya niyetliyim

Bu arada, seagull'a dikkat etmeni tavsiye ederim. Çünkü bu saatlerde kullanılan seagull'ların hangisinin gerçek, 1.kalite olduğu da karışık bir durum olabiliyor. Çin'de seagull'ın da kopyası/klonu olan başka seagull mekanizmalardan bahsediliyor. Yani anlayacağın matruşka gibi kutu içinde kutu.

Ben böyle maceralara gireceğine biraz daha sabret para biriktirip steinhart al derim. Benim de hala 1655 Homage'ı olan Ocean Vintage GMT kaldı aklımda. Kaliteli malzeme, çift taraflı antirefleli safir cam, eta 2893-2 mekanizma, 300 m wr, superluminova c3 fosfor ile 390 euro'yu fazlasıyla hakediyor diye düşünüyorum.

SAATLER

Hatta buradan bir arkadaş da yeşil submariner homage modeli almıştı. Oldukça beğendiğini ve memnun kaldığını söylemişti.

Hocam bu Seagull.. Zaten wus onayli saat.. Cin otomatikle isim olmaz ama 6497 klonu sorunsuz gorunuyor Seagull icin..

Kafam karisik.. Aksam bi daha bakacam steinharta..

IWC alamayacagima gore homage olacak.. O zaman asil soru homage icin 550 usd vermek mi 130 usd vermek mi?

• Tag Heuer saatlere İstanbul'da elden ve hesaplı olarak nereden bakabilirim acaba?
  • fiyatı ve modeli geçtimde önerebileceğiniz marka var mı? yarın saatçilere bakayım diyorum da.
  • quote:

Orijinalden alıntı: bytepire

snk809k1 veya k2 yi tarif ettiniz sanki...

hocam bana kırmızı SND701'le resiminizi koyacaktınız. Mümkünse koyabilir misiniz acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: mz~
    fiyatı ve modeli geçtimde önerebileceğiniz marka var mı? yarın saatçilere bakayım diyorum da.

Seiko-citizen-orient
    Calvin Klein - Guess Collection
    Tissot- Hamilton - Victorinox
    Oris - Tag Heuer - Maurice Lacroix - Longines
    Omega - Rolex

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCEO -- 2 Mayıs 2011; 19:42:40 >
  • bilindik markalardan swatch veya casio ??
  • quote:

Orijinalden alıntı: mz~
    bilindik markalardan swatch veya casio ??

Butceye gore yazdim kademe kademe..
    Ilk kademeye butce yetmezse o zaman once swatch, olmadi casio bakabilirsiniz..

Diesel, polo, guess, tommy, armani, daniel klein falan gibi saatle alakasi olmayan Cin saatlerinden uzak durun.. O saatlerin ederi 10 usd falan ve kar marji daha yuksek oldugu icin saatciler onlari pazarlamaya calisabilir. Aman diyeyim..
  • http://urun.gittigidiyor.com/Tissot-T035-617-16-051-00-white-ORJINAL-AMBALAJ_W0QQidZZ38785023

arkadaslar bu saat ve de daha onemlısı satıcı hakkında yorum sahıbı olanlar var mıdır?bu satıcı ıle munasebet kurulur mu?hıc ısmını cısmını duydunuz mu?
  • Arkadaşlar 2-3 yıl önce yurtdışından babam Bvlgari Diagono getirmişti.Resimdekinin aynısından.2-3 yıldır sorunsuz kullanıyodum.Geçen ay saatin durduğunu fark ettim pili bitmiştir dedim ama kronometresinin saniyesi ve dakikası yandaki düğmelere bastığımda çalışıyodu.Yinede gittim pilini değiştirdim.Yeni pille 4-5 gün durmadan çalıştı bugun yine durmuş.Saati tekrar ayarladım 2 saat çalıştı sonra durdu.Garantisi vardı ama zaten türkiye'de geçerli değil ve bitmiş olması lazım 2 yıllıktı.Sorun ne olabilir anlayan var mıdır bu işlerden(dediğim gibi kronometresi falan çalışıyor)Saatçiye tamire vermek istiyorum fakat biraz pahalı bi saat çekiniyorum açıkçası yanlış bişey yapar mekaniğini falan değiştirir diye.Saatin resmi aşağıda

SAATLER

edit:imla

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi E93 M3 -- 2 Mayıs 2011; 22:01:58 >

• Problem quartz olması olabilir mi sizce
  • Ben de kendimi bugün Swatch New Gent lerden birini aldım.

SAATLER
  • Yeri değil ama ilgilenen olabilir belki. Ufak bi pazarlık yapılabilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_48144666/mpage_1/f_/key_//tm.htm#48144666
  • quote:

Orijinalden alıntı: b_sevki
    http://urun.gittigidiyor.com/Tissot-T035-617-16-051-00-white-ORJINAL-AMBALAJ_W0QQidZZ38785023

arkadaslar bu saat ve de daha onemlısı satıcı hakkında yorum sahıbı olanlar var mıdır?bu satıcı ıle munasebet kurulur mu?hıc ısmını cısmını duydunuz mu?

Ismini cismini duymadim ama bu saat %99 ust kalite bir replikadir..
    En cok replikasi olan modellerden biri.. O fiyat mumkun degl zaten..

"bir teklif gercek olamayacak kadar iyiyse, gercek degildir"

Uzgunum...

• quote:

Orijinalden alıntı: Aks The Gorgeous

Tag Heuer saatlere İstanbul'da elden ve hesaplı olarak nereden bakabilirim acaba?
  • quote:

Orijinalden alıntı: KcRasco
    Yeri değil ama ilgilenen olabilir belki. Ufak bi pazarlık yapılabilir.

http://forum.donanimhaber.com/m_48144666/mpage_1/f_/key_//tm.htm#48144666

Satis konunuzu Bozmadigima gore buraya yorum yazabiliriz..
    O saatler o kdar etmez maalesef.. Siz belki daha da fazlasini vermissinizdir elbet ama bu konunun takipcilerinden size musteri zor cikar..

• Arkadaşlar seiko 5 military modellerinin arasında ciddi olarak kalite farkı var mıdır?
    Görünüş fark ediyor ama içi nasıldır diye tam bilmiyorum, su geçirmezlik artıyor filan pek önemli değil benim için,
    bazıları 130 civarındayken bazıları 250 civarında...birde uygun bir şekilde modele uyacak kayışlarını nereden
    alabilirim,teşekkürler.
  • Military lerin 37 mm olanları ucuz...42mm olanları 250 civarı...yani onlar farklı modeller...Kurma kolu ortada olanlar büyük, sağ alt tarafta olanlar küçük olanlar...Bende iki tane 37 olandan var...Harika saatler özellikle günlük kullanım için...Bir üçüncüsünü mavi 42 olarak almayı düşünüyorum...(Hayır Onur kardeş Hayır.....NO PM...!! bir süre kapalıyız!! )

Bytpire nikli Onur kardeşimizden güvenle alışveriş yapabilir bilgi alabilirsin..iki military bi OM almışlığım var..

http://forum.donanimhaber.com/m_46998427/mpage_1/f_/key_//tm.htm#46998427

Son olarak bu military leri günlük kullanır, her yerde her işte kolumdan çıkartmam diye aldım...Kırılsın dökülsün çizilsin diye...İnanmazsın öyle ölümcül darbelere maruz kaldı ki, kesinlikle hiç bir şekilde çizik yapamadım henüz..Çalışmalarım devam ediyor..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancanax -- 2 Mayıs 2011; 23:53:44 >

• Teşekkürler, bende sıcak havalarda kısa kollu altında veya yazın sportif üstüne iyi gider diye
    düşünüyorum.Uygun bir zamanda 37 mm almayı düşünüyorum, şuan tam olarak renk
    karar vermedim birde olursa yanında uyum sağlayacak kayış da alabilirim.
  • 
Sayfa: önceki 10881089109010911092
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.