Şimdi Ara

SAATLER (1092. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir (1 Mobil) - 3 Masaüstü1 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.275
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10901091109210931094
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • saatten anlayan değerli forumdaşlarım sizden ricam bana hem takım hem spor giyimde kullanacağım yaklaşık 600-650 liralık saat önerebilirmisiniz aslında aklımda bir saat var ama kıytırık bir modacının saatini kullanmak istemiyorum sonuçta pilli bir saat bilmem benmi yanlış biliyorum

http://www.hizlisaat.com/Tw-Steel-TW844,PR-19397.html nam-ı değer taş fırın haluğun saati
    :

TW STEEL markasının yaratıcısı Hollandalı tasarımcı Ton Cobelens'in
    2005 yılında büyük kadranlı saatler tasarlamasıyla başlayan yolculuğu
    3 yılda markayı büyük kadranlı saatlerde dünya lideri konumuna
    getirmiştir. Avrupa'da, aralarında Harrods, Harvey Nichols,
    Selfridges, Galleries La Fayette, El Corte Ingles gibi bir çok ünlü
    mağazanın da bulunduğu 50 ülkede satışa sunulan markanın üretici
    şirketinin merkezi Hollanda'dır.

lütfen önereceğiniz saat 43mmlik bir saat olsun malum bileğim biraz ince...

• yenı aldıgım SEIKO SKX007 gelelı neredeyse 1 hafta oldu.Geldıgınden berı kolumdan cıkarmadım.Bır turlu resımlerı yukleyemedım sıteye o yuzden fıkrımı yazmak ıstedım.Bence mukemmel bır saat kolda cok guzel ve rahat duruyor kurma kolu saat 4 yonunde vede ele batmıyor lume sı cok uzun dayanıyor vede cok parlak benım tek rahatsız oldugum tarafı sılıkon kayıs keske metal alsaymısım.Daha once devamlı taktıgım OMEGA SEAMASTER PROFESSIONAL bond tıp mavı kadran saatım sımdı ıkıncı saat oldu.Forumda SEIKO MONSTER saatlere verılen ılgıyı bırazda skx 007 yada 009 lara yoneltmenızı onerırım
  • quote:

Orijinalden alıntı: tupacamaru
    saatten anlayan değerli forumdaşlarım sizden ricam bana hem takım hem spor giyimde kullanacağım yaklaşık 600-650 liralık saat önerebilirmisiniz aslında aklımda bir saat var ama kıytırık bir modacının saatini kullanmak istemiyorum sonuçta pilli bir saat bilmem benmi yanlış biliyorum

http://www.hizlisaat.com/Tw-Steel-TW844,PR-19397.html nam-ı değer taş fırın haluğun saati
    :

TW STEEL markasının yaratıcısı Hollandalı tasarımcı Ton Cobelens'in
    2005 yılında büyük kadranlı saatler tasarlamasıyla başlayan yolculuğu
    3 yılda markayı büyük kadranlı saatlerde dünya lideri konumuna
    getirmiştir. Avrupa'da, aralarında Harrods, Harvey Nichols,
    Selfridges, Galleries La Fayette, El Corte Ingles gibi bir çok ünlü
    mağazanın da bulunduğu 50 ülkede satışa sunulan markanın üretici
    şirketinin merkezi Hollanda'dır.

lütfen önereceğiniz saat 43mmlik bir saat olsun malum bileğim biraz ince...

Hem takim hem spor saat bulmak zor..
    Seiko black monster celik kordonuyla dusunulebilir.
    Orient racing skeleton da belki olabilir..
    Tissot prs516 serisi de celik kordonla takim icinde siritmaz..
    Seiko srp043

• "bytpire" nikli Onur kardeşimden aldığım Orange Monster' im geldi...Hemen bilezikte azaltıma gittim..4 bakla yetti..İçinde şüphesi olup ta buralarda gezen monster ci arkadaşlar,hiç düşünmeyin derim..
  • quote:

Orijinalden alıntı: bytepire

snk809k1 veya k2 yi tarif ettiniz sanki...

SAATLER

SAATLER

Usta üstteki saatin aynısını (kordonu da) Türkiyede nerden alabilirim ? Fiyatı nedir ortalama ?

• muhendis kardesim bana en uygun olani sanirim orient ve tissot orient tr fiyati ne kadar acaba ve hangi internet sitesinde bulabilirim acaba saygilar
  • Olmuş sanki. Her geçen gün daha da çok beğeniyorum. GMT Master 2'nin en büyük rakibi ailenin içinden çıktı.

SAATLER

SAATLER

• muhendıs çok da dobra yazmıssın,içime kurtu düşürdün valla

quote:

Orijinalden alıntı: Muhendis78

quote:

Orijinalden alıntı: b_sevki
    http://urun.gittigidiyor.com/Tissot-T035-617-16-051-00-white-ORJINAL-AMBALAJ_W0QQidZZ38785023

arkadaslar bu saat ve de daha onemlısı satıcı hakkında yorum sahıbı olanlar var mıdır?bu satıcı ıle munasebet kurulur mu?hıc ısmını cısmını duydunuz mu?

Ismini cismini duymadim ama bu saat %99 ust kalite bir replikadir..
    En cok replikasi olan modellerden biri.. O fiyat mumkun degl zaten..

"bir teklif gercek olamayacak kadar iyiyse, gercek degildir"

Uzgunum...

• Polemik;
    Fotograftaki bilek sanami ait? Hayirli olsun diyelimmi?
  • quote:

muhendıs çok da dobra yazmıssın,içime kurtu düşürdün valla

quote:

quote:

http://urun.gittigidiyor.com/Tissot-T035-617-16-051-00-white-ORJINAL-AMBALAJ_W0QQidZZ38785023

arkadaslar bu saat ve de daha onemlısı satıcı hakkında yorum sahıbı olanlar var mıdır?bu satıcı ıle munasebet kurulur mu?hıc ısmını cısmını duydunuz mu?

Uzgunum...

Adam kurt düşürmek için söylemiyor. Tamamen vazgeçin bu sevdadan diyor. Gerçek değil çakma diyor. 1 yıl önce aynı soruları ben de sormuştum. O zaman Mühendis78 yoktu sanırım da Polish veya P ile başlayan biri vazgeçirmişti. Hatta bu saatin o kadar çok çakması varmış ki orijinalini aldığını düşünsen bile şüphe etmek gerekirmiş gibisinden şeyler duymuştum. Zaten orijinal ambalaj diyor, hile burada.

• quote:

Orijinalden alıntı: er-tay

Polemik;

Bilek ne yazık ki bana ait değil.

Bu fotoğraflar Basel'de çekilmiş. Saat de dummy diye tahmin ediyorum. Zaten bildiğim kadarıyla Explorer 2 henüz piyasaya sürülmedi. Yazın piyasaya sürülür diye düşünüyorum.

Bir sonraki saatim de Rolex olursa sanırım GMT Master 2 ile Explorer 2 arasında bir seçim yapacağım.

Daytona'yı oldum olası sevemedim. Datejust ufak, Datejust 2 ise bence olmamış. Deep Sea çok kalın, keşke eski modeli Submariner gibi güncelleselerdi. Yacht-Master gereksiz pahalı ve hala eski kilitle satılıyor. Day-Date ise benim nazarımda Datejust'tan farksız.

Geriye sadece bu iki model kaldı. GMT Master 2 harika bir saat. Tek eksisi polisajlı orta baklalar. Explorer 2'de çok güzel olmuş bence, ikisini kıyaslamak için sabırsızlanıyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: sicknessss

quote:

muhendıs çok da dobra yazmıssın,içime kurtu düşürdün valla

quote:

quote:

Uzgunum...

Adam kurt düşürmek için söylemiyor. Tamamen vazgeçin bu sevdadan diyor. Gerçek değil çakma diyor. 1 yıl önce aynı soruları ben de sormuştum. O zaman Mühendis78 yoktu sanırım da Polish veya P ile başlayan biri vazgeçirmişti. Hatta bu saatin o kadar çok çakması varmış ki orijinalini aldığını düşünsen bile şüphe etmek gerekirmiş gibisinden şeyler duymuştum. Zaten orijinal ambalaj diyor, hile burada.

Swatch parasına Tissot alınabilir mi, bir de bu açıdan bakın olaya.

Bu ilana güvenmezdim yerinizde olsam, çünkü gerçek olabilmek için haddinden fazla iyi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

quote:

Polemik;

Bu fotoğraflar Basel'de çekilmiş. Saat de dummy diye tahmin ediyorum. Zaten bildiğim kadarıyla Explorer 2 henüz piyasaya sürülmedi. Yazın piyasaya sürülür diye düşünüyorum.

Bir sonraki saatim de Rolex olursa sanırım GMT Master 2 ile Explorer 2 arasında bir seçim yapacağım.

Daytona'yı oldum olası sevemedim. Datejust ufak, Datejust 2 ise bence olmamış. Deep Sea çok kalın, keşke eski modeli Submariner gibi güncelleselerdi. Yacht-Master gereksiz pahalı ve hala eski kilitle satılıyor. Day-Date ise benim nazarımda Datejust'tan farksız.

Geriye sadece bu iki model kaldı. GMT Master 2 harika bir saat. Tek eksisi polisajlı orta baklalar. Explorer 2'de çok güzel olmuş bence, ikisini kıyaslamak için sabırsızlanıyorum.

Evet bende piyasaya surulmedigini tahmin ediyorum. Gecen hafta sonu burada tavaf etmedik saatci birakmamama ragmen gozume ilismedi. Gerci Rolex'ten daha ziyade Panerai ile ilgilenmeme ragmen, olsa idi yinede gozume takilirdi diye dusunuyorum.
    Tum Rolex modellerini saymana ragmen Submariner hakkinda bir yorum yapmamissin. GMT master II'ye yonlendigin icin Submariner'i pas gectigini dusunuyorum. Bencede dogru yapmissin. Submariner ve Gmt master II'de kullanilan malzemelerin tamami ayni malzemeler.(cam, tepe, conta) urun kodlari bile ayni.
    Durum boyle oluncada nerede ise, her iki saat birbirini ikame eder hale geliyor.
    40 mm.lik explorer ile, Gmt Master II kiyaslandiginda kullanilan triplex conta sistemi ile Gmt master II tercihi daha agir basiyordu.
    Yeni explorer'da nasil acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi er-tay -- 4 Mayıs 2011; 1:20:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

quote:

Polemik;

deepseayı çok beğeniyorum ama cidden çok kalın bileğimde ince olduğundan havada kaldı oldukça.Çelik kayışıda hemen ayarlatmak mümkün olmadığından ayarlandığında nasıl duracağı hakkında bir fikrimde oluşamadı ama kendini çok belli etsede havada kalması kötü oldu. Submariner modelinin bezelini GMT master 2den daha çok beğeniyorum aralarında birbirlerine özel bir fark atmalarını sağlayacak bir durum varmıdır? Submariner oldukça güzel bence ama mekanizmalar hakkında bir bilgim yok ne yazıki :/ Submariner benim ilk tercihim olucak sanırım.

• Submariner'ı atlamışım.

Submariner da çok güzel bir saat, yıllarca tek saat olarak rahatlıkla kullanılabilir. Tek saat olmaya en uygun adaylardan biridir bence.

Ben 16610 LV'yi çok beğeniyorum ama artık üretilmiyor ne yazık ki. Bilezik ve kilit olarak yenilere göre çok geride kalsa da hala güzel bir saat. Yeni LV'yi o kadar da beğendiğimi söyleyemem.

Milgauss'u aldıktan sonra GMT ve Sub arasında seçim yaparım diye düşünüyordum ama Explorer 2 oyunu bozdu. Fotoğrflardan gördüğüm kadarıyla çok beğendim. GMT için de aynı düşüncelerim devam ediyor.

GMT ve Sub'da Triplock tepe kullanılmasına karşın Explorer 2'de hala Twinlock kullanılıyor. Ben de keşke Triplock kullanılsaydı diye düşünenlerdenim. Büyük tepe saate çok yakışıyor bence.

Bu arada ben de Sub ve GMT'nin kasa ve camlarının aynı olduğunu sanıyordum ama sanırım farklıymış. GMT'nin camı biraz daha ince, kasası daha kalın makine nedeniyle birazcık daha kalın gibi yazılar okudum sanki. Ama emin de değilim. Zaten ölçüler ne olursa olsun, koldayken anlaşılabilecek farklar içermiyorlar. En ciddi farkları, Sub arka kapağı dışa doğruyken GMT arka kapağı neredeyse düz.

Aslında senin de dediğin gibi iki saat de birbirine o kadar benziyor ki birini alan adam diğerini almaktansa başka saatlere yönelebilir çeşitlilik taraftarıysa. Bu arada Rolex forumlarında yine zam haberleri okumaya başladım. Umarım doğru değildir, çünkü zaten 9.000 CHF sınırına dayandı 40 mm'lik Rolex'ler. Daha ne kadar artacak? CHF'nin de inanılmaz yükselişi fiyatlara çifte zam etkisi yaptı.

• quote:

Orijinalden alıntı: pSyCo

deepseayı çok beğeniyorum ama cidden çok kalın bileğimde ince olduğundan havada kaldı oldukça.Çelik kayışıda hemen ayarlatmak mümkün olmadığından ayarlandığında nasıl duracağı hakkında bir fikrimde oluşamadı ama kendini çok belli etsede havada kalması kötü oldu. Submariner modelinin bezelini GMT master 2den daha çok beğeniyorum aralarında birbirlerine özel bir fark atmalarını sağlayacak bir durum varmıdır? Submariner oldukça güzel bence ama mekanizmalar hakkında bir bilgim yok ne yazıki :/ Submariner benim ilk tercihim olucak sanırım.

Deep Sea cidden kalın bir saat, ama bileziği ayarlamak çok kolay. Deep Sea'nin kilidi Rolex'in Glidelock adını verdiği bir sisteme sahip. Rolex'in internet sitesinden bilgi bulabilirsiniz, bence harika bir sistem. Sadece Deep Sea'de sunuluyor olması ise sinirimi oldukça bozuyor elbette.

Submariner ve GMT Master günlük kullanımda farklılık yaratamayacak kadar birbirlerine benziyorlar. Submriner'ın bezeli 60 dkikalık iken GMT bezeli 24 saatlik. Submariner'ın su geçirmezliği 300 metre iken GMT 100 metre geçirmezlik ve bir de ikinci zaman dilimi (GMT) için 4. kol sunuyor. Son olarak Submariner kilidi de Deep Sea'nin basitleştirilmiş formunda bir Glidelock sunarken GMT'de yarım bakla ufaltılabilen standart çift kapatmalı kilit var. Günlük kullanım için ikisi de farklı beklentilere aynı cevabı verecektir.

Makine olarak ise, GMTde Submariner makinesinin GMT özelliği eklenmiş hali bulunuyor. Yani makine olarak da neredeyse birebirler. Fark yaratacak tek şey, görsellik. GMT bana daha canlı, daha hareketli geliyor. GMT'li saatleri de daima sevmişimdir. Bu durumda ben GMT alırım, ama diğer yandan da aklım Submariner'da kalır.

• @polemik

peki cerachrom bezel hakkındaki fikriniz nedir. eski serilerden almak mantıklı olabilirmi 2-3K$ daha ucuza bulunabilir sanırım. Ayrıca japonya fiyatları için konuşmak gerekirse 14060M ile 16610LN arasında 1500$lık bir fark mevcut. Date özellikli olan çok daha cazip geliyor. üstelik sanırım 14060M lerde cerachromeda yok eski seri submarinerde alınabilir onun yerine sanırım.
  • Bende GMT master II'nin cami ince diye biliyordum fakat buradaki serviste her iki modelinde caminin ayni oldugunu soylediler. Tek fark seninde bahsetmis oldugun arka kapaktaki bombe olayi.
  • özellikle aftermarket DLC inanılmaz yakışıyor bence millgauss-submariner ve deepsea modellerine.. Millgauss normalde çok hoşuma gitmesede bu şekilde resmen mükemmel bir günlük kullanım saati bence..

SAATLER
     SAATLER
     SAATLER
     SAATLER

• markofoni sitesinde casio'lar indirime girmiş. İlgilenen arkadaşlar bakabilir.
  • 
Sayfa: önceki 10901091109210931094
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.