Şimdi Ara

İNDİRİM.... SATILIK - TAKASLIK MARC ECHO SAAT FOTOĞRAFLAR EKLENDİ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
2.732
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
Şehir #İstanbul
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Sıfır kutusunda hiç takılmamış marc ecko Saatimi satıyorum. Duruma göre değişmekle birlikte önce para sonra kargo şeklinde. Kutusu ve garanti belgesi duruyor. 400 TL > 350 TL 330 TL istiyorum.

http://www.konyalisaat.com.tr/product_info.asp?id=16924&product=Marc%20Ecko%20E20048G2

orijinal resimlerini gösterebilirim dileyene.

isteyene kredi kartıyla peşin fiyatına taksitle satabilirim.

http://www.upload.gen.tr/resim.php/www/7d6y2vhz/_DSC5655.JPG.html

http://www.upload.gen.tr/resim.php/www/7d6y2vhz/_DSC5667.JPG.html

http://www.upload.gen.tr/resim.php/www/7d6y2vhz/_DSC5656.JPG.html

http://www.upload.gen.tr/resim.php/www/7d6y2vhz/_DSC5670.JPG.html

http://www.upload.gen.tr/resim.php/www/7d6y2vhz/_DSC5666.JPG.html

Sistem Notu : Bu ilan her türlü yoruma açıktır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KcRasco -- 5 Aralık 2011; 11:12:22 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

• merhabalar ilanı yeniliyorsunuz ama pm.lere cevap yazma zahmetini gösterirseniz sevinirim...
    REFERANSLARIM : Erhan07---gultekk---macufuk---ztar---fauntumnus---wolleskaan---g@dlike---mustafay87---gitarxtanbul---armondia---serdaraltay--- tasova---ugurfb---apoca1ypse---linger---J4ck---sserdar---alpauydu---imuratk...olcyto---fb123---pansxtre---maxmeteror---Lacrymatoire---Baltacifatih---cameler11---FreeMan---dextrr---turgayk---mrtcakmak---evrekas---benliharun---arwwen---turkuaz---edsamu
    Daha aklıma gelmeyen 10'larca hatta 100'lerce alışveriş "0" sorun...
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtasova

merhabalar ilanı yeniliyorsunuz ama pm.lere cevap yazma zahmetini gösterirseniz sevinirim...

daha düzgün bir üslüpla belirtebilirdiniz. foruma girdiğimde yeni mesajınız var diye uyarı çıkmadı bende mesajlar bölümüne girmediğim için görmemişim.

pm'e cevap veriyorum..

şuan için satışa devam.

merhabalar ilanı yeniliyorsunuz ama pm.lere cevap yazma zahmetini gösterirseniz sevinirim...

Bana cevap verdi kardeşim ama 50 tl'lik bir indirim istedim diye küfür etmediği kaldı bu kadar ilgisiz alakasız bi satıcı daha görmedim
    quote:

Orijinalden alıntı: hakanylmz5775

quote:

Bana cevap verdi kardeşim ama 50 tl'lik bir indirim istedim diye küfür etmediği kaldı bu kadar ilgisiz alakasız bi satıcı daha görmedim
    quote:

50 TL ...? yanılıyor olmayasın..?

Ölücülük yapmaya çalıştın bende cevabını verdim. Beni bilen biliyor isitiyorsan bayiden alabilirsin. İndirimi kabul etmememi alakasız ya da küfür etmediği kaldı diyerek yorumladığın için ayrıca

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi KcRasco -- 18 Mayıs 2011; 20:36:00 >

• Arkadaşlar 50 lira için birbirinize bukadar düşman kesilmeyin. bu marka saat sürekli markafoniye giriyor zaten. genelde 120-180 tl arası tüm modelleri satılıyor. eğer beklerim diyen varsa gider ordan alır. bu kadar basit
    nasuhbey, corny, erase, @coyote, MOBiLiSiM, woswos72, y3el (2 kez), eleleverin, ozgboy, seso81, skip2mylou, sjsero, mustafa ak, _KurT_, player, smela, firawall, Littbarski, whitelion07, guven35, velihoca, codderial, muhendis2004, icebergmetii, cici, matraxsebepsiz, keleminabi, Muho06, ıspanak, WOWOZANGE, kartal3457, GtMaster, öztin, bluetooth81, vogue, aydinozsoy, Malibaba, BEYLİKDÜZÜ, rex matthew, suphi1974, haciabbasoglu, BeyazBüyü, joyce84, Icevik, dephyr
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaganmit

Arkadaşlar 50 lira için birbirinize bukadar düşman kesilmeyin. bu marka saat sürekli markafoniye giriyor zaten. genelde 120-180 tl arası tüm modelleri satılıyor. eğer beklerim diyen varsa gider ordan alır. bu kadar basit

konu zaten kapandı hocam arkadas engellendi tarafımdan. 50 tl vereyim diyen zihniyetle alış veriş yapmam.

• BIR BENI BILEN BILIYOR VAKASI DAHA,ALOOOO SENI BILEN DEĞİL CEBINDE PARASI OLAN MALI ALICAK AMA

SENI BILENDEN FAYDA YOK,ÜRÜN SATIYORSAN CEBINDE PARASI OLANDAN FAYDA VAR

POTANSIYEL MUSTERILERINE BOYLE DAVRANMAMALISIN

ONDAN SONRA ILANI YENILER DURURSUN

BİR DOST

edit:caps acık kalmıs,bağırarak konusma durumu değil

Orijinalden alıntı: b_sevki

BIR BENI BILEN BILIYOR VAKASI DAHA,ALOOOO SENI BILEN DEĞİL CEBINDE PARASI OLAN MALI ALICAK AMA

SENI BILENDEN FAYDA YOK,ÜRÜN SATIYORSAN CEBINDE PARASI OLANDAN FAYDA VAR

POTANSIYEL MUSTERILERINE BOYLE DAVRANMAMALISIN

ONDAN SONRA ILANI YENILER DURURSUN

BİR DOST

edit:caps acık kalmıs,bağırarak konusma durumu değil

gereksiz yorumlara gerek yok. sattığın ürüne 50 - 100 tl aşağı değil 4 te birine 5 te birine fiyat verirlerse sende aynı tepkiyi verirsin. bu kadar satış yaptım bir tek bu arkadaş tarafından ilgisiz vs bi laf geldi... yeni üye olmuş bir arkadaş kendisi bende gerekli cevabı verdim ve kendisine satmama kararı aldım. kullanmayacağım bir ürün ve satıyorum. çok gerekiyorsa takarım da sorun değil. 250 tl ile ölmem zaten. ölücülük yapan olursa satmam evet ve engellerim şahsi satış politikam da bu. bu forumda 100 tl indirim isteyip alan da oldu benden. burda önemli olan uslüptur. böyle arkadaşlara tepkinizi göstermediğiniz sürece ölücülük yapan arkadaşlar çoğalacaktır... sonra kimse ağlamasın ikinci el bölümünde ölücülük yapmayın. ölücülük yapanlar uzak dursun.. vs cümleleriyle

• 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.