Şimdi Ara

SAATLER (1091. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
8 Misafir (3 Mobil) - 5 Masaüstü3 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.285
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10891090109110921093
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: Aks The Gorgeous

Tag Heuer saatlere İstanbul'da elden ve hesaplı olarak nereden bakabilirim acaba?

Orijinal istiyorsanız Tag satan onlarca yeri gezmeniz gerekecek. Kimi zaman bayinin ödemesi oluyor, paraya sıkışıyor. Bu durumda normalden daha iyi bir indirim almak mümkün oluyor.

Taklit soruyorsanız hiç fikrim yok açıkçası, sadece taklit almamanızı önerebilirim.
  • Her rengi güzel...Ben yeşil aldım...nişanlıma diye krem aldım (ki ben de takıyorum )Mavisi de çok hoşuma gidiyor...(onu 42 alacağım muhtemelen)

Hep kayış diyorsun da military olmasının anlamı da kayışı bence bir anlamda...kafanda ne var??

İlave edeyim hangi rengi alırsan kayışı da o renk...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancanax -- 3 Mayıs 2011; 0:49:49 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

quote:

Tag Heuer saatlere İstanbul'da elden ve hesaplı olarak nereden bakabilirim acaba?

Orijinal istiyorsanız Tag satan onlarca yeri gezmeniz gerekecek. Kimi zaman bayinin ödemesi oluyor, paraya sıkışıyor. Bu durumda normalden daha iyi bir indirim almak mümkün oluyor.

Taklit soruyorsanız hiç fikrim yok açıkçası, sadece taklit almamanızı önerebilirim.

Hayalimdir....Eskiden ezelden...Çocukluğumdan beri gözümü açtığımdan beridir yeri var zihnimde sonra da kalbimde...Ruhu olan bir marka gibi gelir hep bana geçmişe götürür...F1 de yer etmişti beynimde...arka tekerleklerin büyük olduğu zamanlar...o zamandan beri 1 numaramdır..
     SAATLER

• Monaco, Autavia klasik Carrera, çok güzel saatler. Ama ne yazık ki Autavia üretimini birkaç yıl önce durdular, neden durdular çözebilmek mümkün değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancanax

Her rengi güzel...Ben yeşil aldım...nişanlıma diye krem aldım (ki ben de takıyorum )Mavisi de çok hoşuma gidiyor...(onu 42 alacağım muhtemelen)

Hep kayış diyorsun da military olmasının anlamı da kayışı bence bir anlamda...kafanda ne var??

anladım işte benim amacım saati mavi veya siyah alıp ilave başka renk kayışınıda beraber alınca
    canım sıkıldığında sadece kayış rengi olarak değiştireceğim, saat siyah kayış mavi olursa çok kötü
    olmaz herhalde diye düşünüyorum

Gerçi saat modeli kesin olarak net değil, saat kültürüm fazla yok, saatin görünüşü, dayanıklılığı,
    benimle uyumu ve azda olsa kalitesini gösterişi benim için yeterli olur, mekanizmayla pek ilgilenmiyorum

• Tag-Heuer monaco modellerinde modul kronograf mekanizma kullaniyor. Modul kronografi bilmeyelenler icin soyle aciklanabilir; tabiri caiz ise "Saraptan bozma sirke" gibi bir sey oluyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: isviçreli bilim adamı

quote:

Orijinalden alıntı: cancanax

Her rengi güzel...Ben yeşil aldım...nişanlıma diye krem aldım (ki ben de takıyorum )Mavisi de çok hoşuma gidiyor...(onu 42 alacağım muhtemelen)

anladım işte benim amacım saati mavi veya siyah alıp ilave başka renk kayışınıda beraber alınca
    canım sıkıldığında sadece kayış rengi olarak değiştireceğim, saat siyah kayış mavi olursa çok kötü
    olmaz herhalde diye düşünüyorum

Gerçi saat modeli kesin olarak net değil, saat kültürüm fazla yok, saatin görünüşü, dayanıklılığı,
    benimle uyumu ve azda olsa kalitesini gösterişi benim için yeterli olur, mekanizmayla pek ilgilenmiyorum

Zevk senin istediğin gibi yapabilirsin...Envayi çeşidini bulabilirsin nette...çizgili çizgisiz,deri silikon..

• Monaco ve Targa Florio. Tag Heuer'dan gözdelerim...

SAATLER
     SAATLER

SAATLER

Bu arada bunların hepsi de limitli üretim modelleri.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burbank -- 3 Mayıs 2011; 11:11:27 >

• SND701P1 fotoğrafları. Bu sabah çektim. Biraz sabah mahmurluğu, biraz ışık problemi ve acele nedeniyle çokkaliteli çıkmadı fotolar.
    Biraz düzenlemeye çalıştım, çok da uğraşamadım iş güçten. Umarım merakınızı giderir.

SAATLER SAATLER SAATLER SAATLER

SAATLER SAATLER SAATLER SAATLER

• çok teşekkürler elinize sağlık. Kırmızı olan da çok hoş duruyor ben de kararsızım şimdi, bu hafta projesiydi yok vizesiydi filan geçsinde ayrıntılı olarak inceleyip kararımı vereceğim.

quote:

Orijinalden alıntı: bytepire

SND701P1 fotoğrafları. Bu sabah çektim. Biraz sabah mahmurluğu, biraz ışık problemi ve acele nedeniyle çokkaliteli çıkmadı fotolar.
    Biraz düzenlemeye çalıştım, çok da uğraşamadım iş güçten. Umarım merakınızı giderir.

• quote:

Orijinalden alıntı: E93 M3

Arkadaşlar 2-3 yıl önce yurtdışından babam Bvlgari Diagono getirmişti.Resimdekinin aynısından.2-3 yıldır sorunsuz kullanıyodum.Geçen ay saatin durduğunu fark ettim pili bitmiştir dedim ama kronometresinin saniyesi ve dakikası yandaki düğmelere bastığımda çalışıyodu.Yinede gittim pilini değiştirdim.Yeni pille 4-5 gün durmadan çalıştı bugun yine durmuş.Saati tekrar ayarladım 2 saat çalıştı sonra durdu.Garantisi vardı ama zaten türkiye'de geçerli değil ve bitmiş olması lazım 2 yıllıktı.Sorun ne olabilir anlayan var mıdır bu işlerden(dediğim gibi kronometresi falan çalışıyor)Saatçiye tamire vermek istiyorum fakat biraz pahalı bi saat çekiniyorum açıkçası yanlış bişey yapar mekaniğini falan değiştirir diye.Saatin resmi aşağıda

SAATLER

edit:imla

Bilgisi olan ?

• http://resim.donanimhaber.com/m_46998427/mpage_1/key_/tm.htm

bytepire arkadaşın sattığı şu ilk sayfadaki citizen eco drive saatlere aşık oldum resmen ama bütçesi beni aşıyor :'((((((((((((

bende tip olarak eco drive ın siyahına hafif benzeyen Seiko Formula One Military Chronograph SNN079P2 modelini almayı düşünüyorum.

Sanırım bu iki saatin çalışma prensibi farklı. çünkü seiko quartz.

size ne dersiniz. üstüne borç harç yapıp citizeni mi almaya çalışsam :(( süperr saat ya

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi B@R!$ -- 3 Mayıs 2011; 14:12:47 >
  • Quartz saatlerin içerisinde elektronik parçalar oluyor. onlardan biri arızalanmış olabilir. Eşimin 5-6 yıllık GC saati durmuştu ve yeni pil takmamıza rağmen çalışmamıştı. Tamirciye verdik, elektronik bir parçanın bozulduğunu söyledi, onun yenisini taktı ve saat sorunsuz kullanılıyor şu anda. İyi bir tamirci bulmanızı öneririm.
  • quote:

Orijinalden alıntı: B@R!$

http://resim.donanimhaber.com/m_46998427/mpage_1/key_/tm.htm

bytepire arkadaşın sattığı şu ilk sayfadaki citizen eco drive saatlere aşık oldum resmen ama bütçesi beni aşıyor :'((((((((((((

bende tip olarak eco drive ın siyahına hafif benzeyen Seiko Formula One Military Chronograph SNN079P2 modelini almayı düşünüyorum.

Sanırım bu iki saatin çalışma prensibi farklı. çünkü seiko quartz.

size ne dersiniz. üstüne borç harç yapıp citizeni mi almaya çalışsam :(( süperr saat ya

Çalışma prensibi aynı. İkisi de quartz. Tek fark, Eco drive'da güneş enerjisiyle şarj olan şarjlı pil var. Diğerinde içinde belirli bir sürelik enerji bulunan (kalitesine göre genelde 1-3 yıl arası) sonradan şarj olmayan pil kullanılıyor.

Yalnız Citizen'in bu Orca modeli yurtdışında da tutulan eco-drive diver saatlerden. Ben de çok beğeniyorum. Dolgun tasarımı ve etkliyeyici luminovası ile değişik bir model. Ben olsam biraz daha biriktirip onu alırdım. Bu arada ilanda göremedim. Ne kadar Bu Orca modeli?

• @burbank
    hocam siz orca derken bundan bahsediyorsunuz galiba. BN0016-04L. O saat satılalı çok oldu. 2 tane getirmiştimi zaten birine kardeşim el koydu ama parasını aldım diğerini de forumdan intana arkadaşımız aldı, ki sanırım kendisi Citizen hastası. Ylanız Orca gerçekten çok çok güzel bir saat. Luminovası falan çok başarılı özellikle.

Barış arkadaşın bahsettiği saatler ise BJ7010 serisi 2 saat. Onlar halen satılık. Fiyatları da 350 TL.

SAATLER SAATLER SAATLER

• quote:

Orijinalden alıntı: burbank

Monaco ve Targa Florio. Tag Heuer'dan gözdelerim...

SAATLER
     SAATLER

SAATLER

Bu arada bunların hepsi de limitli üretim modelleri.

Eta 2892'den cevirme mekanizmaya sahip, hicbiriside fiyatinin %10 degerini bile haketmeyen saatler.

• quote:

quote:

tabiiki de taklit sormuyorum, orjinal soruyorum fakat nereler satıyor belli başlı olarak?
  • quote:

Orijinalden alıntı: bytepire

Quartz saatlerin içerisinde elektronik parçalar oluyor. onlardan biri arızalanmış olabilir. Eşimin 5-6 yıllık GC saati durmuştu ve yeni pil takmamıza rağmen çalışmamıştı. Tamirciye verdik, elektronik bir parçanın bozulduğunu söyledi, onun yenisini taktı ve saat sorunsuz kullanılıyor şu anda. İyi bir tamirci bulmanızı öneririm.

Cevanınız için çok teşekkür ederim.Bizim burada bitane tamirci var ama ne kadar iyi bilmiyorum.Her tamirci üstesinden gelebilir mi basit bir işlem midir?Yada tavsiye ettiğiniz bi yer var mıdır istanbul beşiktaş civarında.Son olarak fiyatı hakkında bilgilendirir misiniz ne kadar tutmuştu sizde ?
  • biz sirkeci de aslan saate vermiştik. üst katında iyi bir usta var, ya da ben öyle düşündüm bizimki 40 TL tutmuştu
  • quote:

quote:

quote:

tabiiki de taklit sormuyorum, orjinal soruyorum fakat nereler satıyor belli başlı olarak?

Aklıma ilk gelenleri sıralıyorum:

Bağdat Caddesi: Özgür ve Tufan. (Tufan'dan emin değilim, satmıyor olabilirler.)

Nişantaşı: City's Equinox.

Kanyon: Tevfik Aydın.

İstinye Park: Perpetual.

Akmerkez: Rhodium.

Eminönü: Storks.

Sirkeci: Tevfik Aydın.

Nautilus: Özgür.

Galleria: Sami.

Aklıma gelmeyen başka yerler de mutlaka vardır çünkü Tag fazla ilgilendiğim bir marka değildir.

• 
Sayfa: önceki 10891090109110921093
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.