Şimdi Ara

SAATLER (1089. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
7 Misafir (2 Mobil) - 5 Masaüstü2 Mobil
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.293
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10871088108910901091
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
     SAATLER

Teşekkür ederim. peki hiç kapalı bir yerde bıraktınız mı, çekmecede vs. ? son olarak; şarj etmek için özellikle pencere kenarına veya doğrudan ışık kaynağına mı bırakıyorsunuz yoksa gün içinde kolunuzdayken mi şarj oluyor?

Saygılar

Kutusuna koyduğumda uyku moduna giriyor , şarj olayına gelince hiç bir şey yapmıyorum aldığımdan beri seviyesi aynı ..

Saygılar...
  • Kafayı yemek üzereyim..!!Limited edition yazanlardan 1881 adet üretilmiş eğer doğruysa...

SAATLER
     SAATLER

Ben bunu yeni keşfettim...

Dahice..

http://urun.gittigidiyor.com/Otomatik-Saatleri-icin-sarj-eden-Saat-Kutusu-2li_W0QQidZZ37671696

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi cancanax -- 2 Mayıs 2011; 0:29:27 >

• Selamlar herkese, bir konuda danışmak istiyorum size ama. Benim elimde bir saat var, kuzenim 4-5 sene önce falan vermişti bana. Calvin Klein'ın k18171 modeli. Şimdi kutusu mutusu yok tabii. Camını da kardeşim çizdirmişti geçen yıl, tahminen değişmesi gerekiyor. Sorum da şu, bu saat ikinci elde satılır mı sizce? Satılırsa da verilen para ne olur? Yine ikinci el saat alan yer biliyor musunuz hiç? Telefonum bozulduğu için yeni telefon almam gerekiyor, elden çıkarabileceğim şey olarak da saatim geldi aklıma. Modeli budur: http://www.kaplans.se/kaplans/AuctionArt.aspx?vId=640481&plT=76907541&AuktID=1998

Şu kadar eder gibi tahmini şeyler söyleyebilirseniz ben de değer mi değmez mi ona göre bir karar verip satmayı düşünebilirim.

• Şu limon yeşili Monster-Seiko'yu almak mümkün mü acaba? Birisi link atabilir mi? Çok hoşuma gitti
  • quote:

Orijinalden alıntı: MinnieMouse

Şu limon yeşili Monster-Seiko'yu almak mümkün mü acaba? Birisi link atabilir mi? Çok hoşuma gitti

Bu linkten koleksiyoncular için hazırlanmış Seiko Monster çeşitleriyle ilgili rehbere bakabilirsiniz.

http://www.thewatchsite.com/index.php?topic=170.0

anladığım kadarıyla 1881 adet üretilmiş Tayland için. Kimsenin satmak isteyeceğini sanmam, satılsa bile normal monsterdan 5 kat pahalı olur heralde, kabaca tahmin yaparsam.

Üstteki mesajlarda bahsedilen Purple night Monster 500 dolar civarına satılıyor bildiğim kadarıyla.

• Orijinalden alıntı: tuintu

Orijinalden alıntı: Crazy®

Orijinalden alıntı: tuintu

Bu da benim saatim.
     SAATLER

Protrek saatiniz çok güzel. bende de solar pilli MTG-900 var. sizin solar pille aranız nasıl? ne kadar süre şarj ediyorsunuz? ve hiç Medium seviyeye düştü mü? ben CTL1616 pilini yeni değiştirttim de. zannedersem önceki pili sorunluydu.

Teşekkürler ,Saati 2 ay önce aldım medium seviyeye hiç düşmedi daha .

Teşekkür ederim. peki hiç kapalı bir yerde bıraktınız mı, çekmecede vs. ? son olarak; şarj etmek için özellikle pencere kenarına veya doğrudan ışık kaynağına mı bırakıyorsunuz yoksa gün içinde kolunuzdayken mi şarj oluyor?

Saygılar

A.EL özelliğini (otomatik ışık) açık tutmamakta fayda var, özellikle uyurken saat takıyorsanız kolunuzu haraket ettirince istemeden yanması mümkün.zaten bu özellik tırmanış için koyulmuş.saati karanlıkta bırakmayın,hatta mümkünse kullanmadığınızda pencere kenarına bırakabilirseniz iyi olur (alt katta oturuyoranız pek tavsiye etmem)saatiniz;saat 22:00 ila 06:00 arasında 60-70 dakika karanlıkta kalırsa uyku moduna geçer (sürekli karanlıkta kalırsa uyku modundan hiç çıkmaz) uyku modunda ekranda hiçbir yazı görünmez taki siz bir tuşa basana veya saate bakmak için kendinize çevirinceye kadar uyku modunda kalır.batarya ''H'' veya ''M'' seviyesindeyken saatin bütün fonksiyonları çalışır.''L'' seviyesine düştüğünde ışık altımetre barometre ve pusula çalışmaz.eğer hala şarj yapmazsanız saatin ekranındaki bütün yazılar kaybolur sadece ''C'' simgesi görünür.saati hemen aydınlık bir ortamda şarj olmasını sağlayın.aksi halde pil tamamen bittiğinde yani ekrandaki ''c''simgeside kaybolduğunda eğer daha önce altımetre vs ayarlarını kalibrasyon yaptıysanız bütün ayarlar silinir.saat fabrika ayarlarına geri döner.

1-H tüm fonksiyonlar çalışır
      2-M tüm fonksiyonlar çalışır
      3-L aydınlatma, pusula, barometre ve altımetre çalışmaz.LOW göstergesi yanıp söner
      4-C ekrandaki tüm yazılar silinir fakat zaman işleyişi arka planda devam eder
      5- ekranda hiçbir yazı görünmez,saat fabrika ayarlarına geri dönmüştür,bütün ayarları tekrar yapmalısınız
    • tamamen şarj olduktan sonra,aşağıdaki şartlar korunursa saatin zaman işleyişi modu 6 ay boyunca aktif kalır,aşağıda saatin günlük işlemlerini yapabilmesi için ne kadar süre aydınlıkta kalması gerektiğini gösterir
    • açık hava güneş ışığı (50.000 lux) (5 dakika)
    • pencere arkası güneş ışığı (10.000 lux) (24 dakika)
    • bulutlu bir günde pencere arkası güneş ışığı (5.000 lux) (48 dakika)
    • ev içi florasan ışığı (500 lux) (8 saat)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi censorship -- 2 Mayıs 2011; 5:06:45 >

• Arkadaslar casionun bu modelini begendim.sizlerinde görüşlerini almak istedim.? fiyat ya da alabileceğim yerler neresidir.? makul bi fiyata tabi :D

http://urun.gittigidiyor.com/CASIO-BESIDE-BEM-506L-DERi-KAYIS-OZENSAAT-IZMIR_W0QQidZZ28860066#aciklama

siyah kordon olan.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Lisbeth -- 2 Mayıs 2011; 10:43:52 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: cancanax

SAATLER

ben de sağdakinin hastasıyım... tedavi bedeli 1.000$
     SAATLER

• quote:

Orijinalden alıntı: bytepire

quote:

Orijinalden alıntı: cancanax

SAATLER

ben de sağdakinin hastasıyım... tedavi bedeli 1.000$
     SAATLER

şahane görünüyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: MinnieMouse

Şu limon yeşili Monster-Seiko'yu almak mümkün mü acaba? Birisi link atabilir mi? Çok hoşuma gitti

Limitli monsterlar olan red, blue, green, yellow ve en son çıkan snow monster için paranız olsada alma ihtimali çok zayıf. yeni çıktığı için bir ihtimal snow monster bulabilirsiniz.

bu saatlerin tüm serisini toplamaya çalışan koleksiyoner sayısı bir hayli fazla. kolay kolay 2. ele ve ebay gibi yerlere düşmez. forumlar üzerinden, meraklıları tarafından alınır, satılır yada takaslanır. en son 1 ay kadar önce 2.el bir blue monster ebayde açıkarttırmaya düşmüştü. 1000 dolar civarı bir rakama kapandı.

limitli monster modellerinde, birçok kişinin sandığının aksine, standart monsterlara göre sadece renk farkı yok, malzeme ve kalibre farkıda var. bazılarında 4Rxx, bazılarında ise second hack ve manuel kurma özelliği olan 6Rxx serisi kalibre kullanılmıştır. limited yada special edition monsterlar 1-2 model hariç safir camlıdır.

en pahalılarından biri ise, çift kurma kollu prince monster;

SAATLER

• quote:

Orijinalden alıntı: thuringwethil

Selamlar herkese, bir konuda danışmak istiyorum size ama. Benim elimde bir saat var, kuzenim 4-5 sene önce falan vermişti bana. Calvin Klein'ın k18171 modeli. Şimdi kutusu mutusu yok tabii. Camını da kardeşim çizdirmişti geçen yıl, tahminen değişmesi gerekiyor. Sorum da şu, bu saat ikinci elde satılır mı sizce? Satılırsa da verilen para ne olur? Yine ikinci el saat alan yer biliyor musunuz hiç? Telefonum bozulduğu için yeni telefon almam gerekiyor, elden çıkarabileceğim şey olarak da saatim geldi aklıma. Modeli budur: http://www.kaplans.se/kaplans/AuctionArt.aspx?vId=640481&plT=76907541&AuktID=1998

Şu kadar eder gibi tahmini şeyler söyleyebilirseniz ben de değer mi değmez mi ona göre bir karar verip satmayı düşünebilirim.

Yok mudur şurada satabilirsin diyebilecek biri?

• an itibariyle 2 adet snow monster mevcut ebay de.
    hatta bir tanesi eğer 22 saat sonra teklif gelmezse 899 $ fiyata alma ihtimali bile var. HemenAL 999$.
    Yanında da Mavi plastik kayış da promosyon... Aklım gidip geliyor ama şöyle bir silkelenip uuyanıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: polish

güzel saatler ama bizim için hayal. hayal dünyasından çıkıp, kendi dünyamıza dönersek, bende bu haftayı bununla geçirdim;

Maurice Lacroix Diver
     SAATLER

Güzel saatmiş. Güle güle kullan.
  • quote:

an itibariyle 2 adet snow monster mevcut ebay de.
    hatta bir tanesi eğer 22 saat sonra teklif gelmezse 899 $ fiyata alma ihtimali bile var. HemenAL 999$.
    Yanında da Mavi plastik kayış da promosyon... Aklım gidip geliyor ama şöyle bir silkelenip uuyanıyorum

Eğer ciddi bir koleksiyoncu değilsen değmez diye düşünüyorum. Çünkü bildiğimiz monster'ın limitli bir modeli, tek ilavesi de safir cam ve büyüteçli takvim (kalibresi de bildiğimiz 23 taşlı 7S36). 1000 USD iyi para. Güzel bir swiss made otomatik alınabilir. Mesela Polish'in 1300, 1500 tl'lik saatleri var ilanlarında ki mağaza fiyatları iki katı. 1000 USD'a onlardan bir tane iyi bir seçim olabilir. Veya yine Türk Saat Forumunda da uygun İsviçre mekanikleri satılıyor.

Tabii ben sadece fikir veriyorum. Zevk senin. Yoksa snow monster da çok güzel bir model.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi burbank -- 2 Mayıs 2011; 15:01:35 >

• quote:

Orijinalden alıntı: polish

limitli monster modellerinde, birçok kişinin sandığının aksine, standart monsterlara göre sadece renk farkı yok, malzeme ve kalibre farkıda var. bazılarında 4Rxx, bazılarında ise second hack ve manuel kurma özelliği olan 6Rxx serisi kalibre kullanılmıştır. limited yada special edition monsterlar 1-2 model hariç safir camlıdır.

en pahalılarından biri ise, çift kurma kollu prince monster;

Hocam bu 6R15 mekanizmala 2009'da piyasaya çıkan Trek Monster modellerinde var yalnız. Diğer bildiğimiz limitli monster'larda da 7s26 7s36 kullanılmış. 4Rxx mekanizmalar hangi monster'larda var, onlara rastlamadım ?
  • Koleksiyon amaçlı değil benimki, sadece rengi çok sevdim. ama dediğiniz gibi benim de vazgeçme sebebim zaten fiyat.
    1000 usd ye çok iyi saatler var, polish in saatler de çok güzel. Özellikle ML Pontos u çok beğendim diyordum ki, şimdi baktım satılmış.. Açıkçası Snow monster için vereceğim paraya bunu almayı tercih ederdim ben de. Ama şimdilik çok uygun değilim.

Snow monster aşkımı ise SKZ245 ile gidereceğim bir süre.
     SAATLER
  • Asian Seagull bi flieger alacam sanırım..
    Steinhart 350 Euro çok para.. bu kısa bir heves.. KOlleksiyonda dursun diye bakıyordum.. Zaten siyah pvd saat de istiyordum..
    Bunu alırım sanırım...

Gerçek seagull makina var.. En azından noname asian değil.. Forumlarda gördüğüm bu kurmalı seagull'ların Unitas kadar performanslı ve uzun ömürlü olduğu söyleniyor.. Bulmadım makul fiyata swiss olanını.. Affet beni :)

Budur..

SAATLER

SAATLER

SAATLER

• quote:

Koleksiyon amaçlı değil benimki, sadece rengi çok sevdim. ama dediğiniz gibi benim de vazgeçme sebebim zaten fiyat.
    1000 usd ye çok iyi saatler var, polish in saatler de çok güzel. Özellikle ML Pontos u çok beğendim diyordum ki, şimdi baktım satılmış.. Açıkçası Snow monster için vereceğim paraya bunu almayı tercih ederdim ben de. Ama şimdilik çok uygun değilim.

Snow monster aşkımı ise SKZ245 ile gidereceğim bir süre.
     SAATLER

Bu frankenmonster'da çok güzelmiş. Orjinal metal kordonu da yakışmış. Ben de bir ara bendeki orange frankenmonster'a kauçuk kordona ilave metal de almayı düşünüyorum.

• @ Mühendis

Hocam sende bu sahte saat ve Çin mekanizma merakı ne zaman başladı. Demek bunlar sonunda seni de cezbetti. Ben çizgiden çıkmamaya niyetliyim

Bu arada, seagull'a dikkat etmeni tavsiye ederim. Çünkü bu saatlerde kullanılan seagull'ların hangisinin gerçek, 1.kalite olduğu da karışık bir durum olabiliyor. Çin'de seagull'ın da kopyası/klonu olan başka seagull mekanizmalardan bahsediliyor. Yani anlayacağın matruşka gibi kutu içinde kutu.

Ben böyle maceralara gireceğine biraz daha sabret para biriktirip steinhart al derim. Benim de hala 1655 Homage'ı olan Ocean Vintage GMT kaldı aklımda. Kaliteli malzeme, çift taraflı antirefleli safir cam, eta 2893-2 mekanizma, 300 m wr, superluminova c3 fosfor ile 390 euro'yu fazlasıyla hakediyor diye düşünüyorum.

SAATLER

Hatta buradan bir arkadaş da yeşil submariner homage modeli almıştı. Oldukça beğendiğini ve memnun kaldığını söylemişti.

• 100 lira civarına önerebileceğiniz saatler var mı? ( 50 de olabilir 150 de )
    Bileklerim ince. Büyük mü yoksa küçük mü alsam karar veremedim. Nasıl bir model bakmalıyım?
    Spor ve klasik. İkisindede uyumlu olmalı.

düzenleme: çok beğenirsem bütçeyi arttırabilirim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi mz~ -- 2 Mayıs 2011; 17:18:19 >
  • 
Sayfa: önceki 10871088108910901091
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.