Şimdi Ara

SAATLER (1088. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29.530
Cevap
102
Favori
3.908.372
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10861087108810891090
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • güzel saatler ama bizim için hayal. hayal dünyasından çıkıp, kendi dünyamıza dönersek, bende bu haftayı bununla geçirdim;

Maurice Lacroix Diver
     SAATLER
  • quote:

Orijinalden alıntı: systemstyle

Merhaba Casio EQW-M1100 ürünü nereden aldınız acaba?

ingilteredeki bir arkadaşımdan rica ettim o getirecek inş.

hoşçakalın
  • Yoğun ilgi ve alakanız için teşekkürler üstadlar şimdilik en düzgün fiyat olarak aerowatchlar görünüyor.
  •  SAATLER

Replika saatler hakkındaki görüşlerinizi alabilir miyim?
  • Bu saat çok kötü, paranıza yazık.
  • Racing skeletonu da kurtardim celik kordondan.. Bir sevemedim celik kordonu yaw..

SAATLER

SAATLER

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MrCEO -- 1 Mayıs 2011; 15:07:24 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Polemik

Bu saat çok kötü, paranıza yazık.

Görsellik olarak kişisel olabilir ben takım elbise ile hoş gideceğini düşünüyorum. Kalite olarak nasıl değerlendirirsiniz acaba?
  •  SAATLER

Çok çok beğendim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: GKHN1905
     SAATLER

Çok çok beğendim.

Replika almayin.. Hele ki bu resimlerini koydugunuz saticidan hic almayin..
    Iyi bir replika saat de 250-300 usd ucu olamaz.. Replikya da o para verilmez bence.. Ayni saatleri bu sene Cin Kanton fuarinda 7-10 usd fiyat araliginda satiyorlardi.. Bende var bi tane.. Kafasina gore durup tekrar calisiyor kendisi.. Hediye oldugu icin atmadim.. Bakip bakip guluyrum., aynisini burada UTANMADAN "A kalite" diye satiyorlar.. Ozellikle sahibinden sitesinde felaket..

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhendis78
    Replika almayin.. Hele ki bu resimlerini koydugunuz saticidan hic almayin..
    Iyi bir replika saat de 250-300 usd ucu olamaz.. Replikya da o para verilmez bence.. Ayni saatleri bu sene Cin Kanton fuarinda 7-10 usd fiyat araliginda satiyorlardi.. Bende var bi tane.. Kafasina gore durup tekrar calisiyor kendisi.. Hediye oldugu icin atmadim.. Bakip bakip guluyrum., aynisini burada UTANMADAN "A kalite" diye satiyorlar.. Ozellikle sahibinden sitesinde felaket..

Teşekkürler uyarın için. Peki bahsettiğin kaliteli replika'yı nerden bulabilirz arkadaşım nerden baksan 50.000 tl civarınadır bu saatler. Sizin önerebileceğiniz bu skeleton tarzında bu tip saatler var mı hani 2.500 tl'ye kadar çıksam aerowatch dışında?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GKHN1905 -- 1 Mayıs 2011; 12:56:54 >
  • quote:

quote:

Görsellik olarak kişisel olabilir ben takım elbise ile hoş gideceğini düşünüyorum. Kalite olarak nasıl değerlendirirsiniz acaba?

Görsellik anlamında değil, kalite olarak değerlendirdim.

2.500 TL'ye Oris Artelier Skeleton alabilirsiniz. Çok beğendiğim bir saattir.
  • quote:

quote:

quote:

Görsellik anlamında değil, kalite olarak değerlendirdim.

2.500 TL'ye Oris Artelier Skeleton alabilirsiniz. Çok beğendiğim bir saattir.
    Kusura bakma arkadaşım yanlış anlamışım teşekkürler önerin için.
  • Estafurullah.

2.500 TL çok iyi bir bütçe, Longines ve Oris'e bakmanızı şiddetle öneririm.

Özellikle Longines'ın parasına göre en güzel takım elbise saatlerini yapan marka olduğuna inanıyorum.
  • GKHN 1905 eta saate daır benımde sıkıntılı alıs verıslerım olmustur?alıverısler dıyorum cunku akıllanmazsan aynı hatayı bır kac kez yapabılırsın.
  • 2250e bir mağaza nakit olarak longines conquest seramik bezelli chrono modelini vericekti birkeresinde. üstümde para yoktu ertesi gün gittiğimde fiyat 4500e çıktığından(yalnışlık olmuşmuş) vazgeçtim tabiki.. ama o modelin düz çelik olanınada bakabilirsiniz 2500civarı olması lazım. ama illa skeleton ise bilemem.
     SAATLER
     SAATLER

• Orijinalden alıntı: tuintu

Bu da benim saatim.
     SAATLER

Protrek saatiniz çok güzel. bende de solar pilli MTG-900 var. sizin solar pille aranız nasıl? ne kadar süre şarj ediyorsunuz? ve hiç Medium seviyeye düştü mü? ben CTL1616 pilini yeni değiştirttim de. zannedersem önceki pili sorunluydu.

Teşekkürler ,Saati 2 ay önce aldım medium seviyeye hiç düşmedi daha .
  • quote:

Orijinalden alıntı: polish

quote:

Orijinalden alıntı: musavas

quote:

Orijinalden alıntı: Crazy®

SAATLER

Saatleriniz güzelmiş güle güle kullanın, Seiko Monster'a bittim. Purple Night Monster yanılmıyorsam.

digital saatler ilgimi çekmiyor ama night monster harika. Türkiye'de night monster takan birini görebileceğimi düşünemiyordum.

sayın musavas, evet doğru. SZEN007 purple night monster.

Teşekkür ederim ...

• quote:

Orijinalden alıntı: Muhendis78

Racing skeletonu da kurtardim celik kordondan.. Bir sevemedim celik kordonu yaw..

SAATLER

[simage]
     SAATLER

Mükemmel olmuş cidden

• Değerli görüşleriniz için çok teşekkürler. Deri kayış benim metalik kayışlara göre daha bir hoşuma gidiyor tarzıma daha hitap ediyor metalik kayışlar soğuk geliyor. Bir de açık tenli olduğum için deri kayış daha çok gösteriyor kendini diye düşünüyorum. Siyah derili saatin yanında kahve tonlarında skeleton tarzı düşünüyorum.
  • Orijinalden alıntı: Crazy®

Orijinalden alıntı: tuintu

Bu da benim saatim.
     SAATLER

Protrek saatiniz çok güzel. bende de solar pilli MTG-900 var. sizin solar pille aranız nasıl? ne kadar süre şarj ediyorsunuz? ve hiç Medium seviyeye düştü mü? ben CTL1616 pilini yeni değiştirttim de. zannedersem önceki pili sorunluydu.

Teşekkürler ,Saati 2 ay önce aldım medium seviyeye hiç düşmedi daha .

Teşekkür ederim. peki hiç kapalı bir yerde bıraktınız mı, çekmecede vs. ? son olarak; şarj etmek için özellikle pencere kenarına veya doğrudan ışık kaynağına mı bırakıyorsunuz yoksa gün içinde kolunuzdayken mi şarj oluyor?

Saygılar

• 
Sayfa: önceki 10861087108810891090
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.