Şimdi Ara

S6 ve S6 Edge için Sıcak Fırsatlar (18. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
438
Cevap
26
Favori
37.431
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Tesekkür ederim kargoya en geç çarsamba verilir yazıyordu belki yarın gönderirler ben daha fazla beklemek istemedim birde dedigim gibi satıcı hepsiburada olunca aldım daha önce iade ve degisimlerde memnun kalmıstım sagolsunlar baya ilgililer.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Note5 mi yoksa s6 edge plus mi? Hangisini neden tercih edersiniz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • yakamoz32 kullanıcısına yanıt
    Hocam majını görür görmez dün hb genesisten 1680 aldıgım siparişi iptal edip hb nın 1575 e aldım.

• Fiyatlar dusuyor sanirim surekli takip eden arkadaslar yaniliyor muyum?

• ecelnico kullanıcısına yanıt
    Arada 100 lira fark var ıyı yapmıssınız bıde hepsıburada dan almanız daha ıyı tabi hayırlı olsun..
  • s6 edge plus ahh ahh

• arkadaşlar hepsiburada.com da s6 edge rengine göre 200 TL fark ediyor ne saçma iş anlamadım sanırım en mantıklısı ithalatçı garanti edge plus

• hb den aldığım ithalat garantili s6 geldi. Garantisi Medcell.
  • S6 edge samsung tr garantili hepsiburada.com da 1950 tl

http://www.hepsiburada.com/samsung-galaxy-s6-edge-32-gb-samsung-turkiye-garantili-p-TELCEPSAMS6ED-GD

• A380 kullanıcısına yanıt
    Guzel fiyat ama renk yesil mis hocam.

• quote:

Orijinalden alıntı: ako07

Guzel fiyat ama renk yesil mis hocam.

Diger renklerde var fiyat biraz yuksek ama

• daha fazla beklemenin manası yok diyerek gg den bkm ile siyah s6 aldım 1520 tl ye , birde axess ten 100 tl geldi hemen bu işten de kurtuldum 3 yıldır tuşlu blackberry 8520 kullanıyordum artık arkadaşlar arasında dalga konusu olmuştum birazda o sebepten aldım
    Hocam moralini bozmak gibi olmasın ama ha kaçak tlf almışsın ha medcell garantili. Kendim Medcell garantili lg aldım almaz olaydım. Adamlar herşeye kullanıcı hatası diyor isterseniz şikayetvari.com a bir göz atın

• Bende medsell garantılı aldım fakat hepsiburadadan aldığım için medsele değil hepsiburadaya güvenerek aldım bi sorun olduğunda dırek muhattab bulabılıyorsunuz ucret ıadesı bıle yapıyorlar tuketıcı hakem heyetı vs beklemeden daha önce basıma geldıgı ıcın güvenerek aldım ha zaten elektronık gecekten sans işi dısbırıtör alıp servısle uğrasan bırcok kısıde var..birde şu var bu cıhazlar yani ıthalat garantılıler kacak degıl yanlıs bılgılendırme olmasın kaçak demek yasa dışı yollarla demek kı bu cıhazların da satışıda yasak.
  • n11 de % 5 indirimde samsung tr garantili 1832 tl ye geliyor.İlgililere duyurulur.
    Bu arada s6 edge den bahsediyorum arkadaşlar.Fiyat şu anda piyasadaki en uygun n11 de.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ShadowOfDarkness -- 25 Mayıs 2016; 20:20:23 >
  • 1832 tl iyiymiş
  • mirBOTan56 M kullanıcısına yanıt
    medcell garantili olması benim için önemli değil. Önemli olan aldığım firma hb olduğu için sıkıntı yok.
    G2 aldım hbden 2 yıl once İNTELLİCEL garantisindeydi.
    Garanti bitmesine 3 ay kala WiFi açılmıyor diye gönderdim yaptık dedi gönderdi olmadı. Bu işlemi 4 defa tekrarladik sonuç aynı e bu arada 3 ay kalan garantiden doldu tabi elde var sıfır.Hb garantisi falan hikaye yani. İade edebiliyorsan edin.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Telefonun garantisi nasil onemli olmaz yahu. telefonu aldin ama problem oldu garantiye gonderdin kullanici hatasi dediler ya da seni sallamayan tavir takindiklar. Iste o zaman garantinin onemini anlarsin.

• 
Sayfa: önceki 1617181920
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.