Şimdi Ara

S6 ve S6 Edge için Sıcak Fırsatlar (20. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
438
Cevap
26
Favori
37.432
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    10 yıldan fazladır bilgi farklı yerlerde bilgi işlem birimlerinde görev yapıyorum.

En dandik cep telefonundan tutun da, üst seviye sunuculara kadar çok farklı segmentlerde ürünlerin garanti süreçlerini takip ettim. Cep telefonu, bilgisayar başta olmak üzere bir çok ürünün iade sürecine şahit oldum. Hiç bir süreçte bana faturayı kesen kurumdan iade almadım. Ya Lenovo, ya Nokia, ya Samsung ya da HP vs. kendisi ücret iadesi yaptı.

Vatanbilgisayar Teknosa vs. ücret iadesi yapıyor, sanmayın ki kendisi ücret iadesi yapıyor. Ürünü sağlayan firma ile son kullanıcı arasında sadece aracılık yapıyor. Ürünü teslim edin, iki gün sonra sorun, firmadan cevap gelmedi derler.

Hakem heyeti aracılığı ile Acer, Nokia ve Dell süreçlerim oldu. Hepsinde kargo yoluyla belgeleri dağıtıcıya gönderdim ve ücret iadesi yapıldı.

Belki son satıcı da iade yapıyordur. Ama bana hiç denkgelmedi.

• madbrave kullanıcısına yanıt
    en son gold bilgisayara bi telefon iade ettim kayyum atandiği icin nakit veremeyiz dediler bende bitane bilgisayar aldim ciktim magazadan kisaca faturayı kesen parayi ödemek zorunda ödemezse hacizle alirsin bukadar basit ha dediğin gibi genpa dan da para iadesi aldim teleservis den de aldim iphone5 parasi iade ama iş thh sürecine girmediyse garanti veren firmadan aliniyor evet ama kullanici hatasi dedikleri herseyden ben thh karariyla parami faturayi kesen firmadan aldim .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • madbrave kullanıcısına yanıt
    eklediğim belgeyi incelerseniz göreceksiniz ki para iadesini satıcı yapabilir ve yapmakla da yükümlüdür. yasa açık, hakem heyeti kararları ortada. mühim olan fatura kesenin sağlam bir yer olması, gerisini düşünmeye gerek yok. Ha ne olur, servis dandik çıkar hakem heyetinde biraz sürünürsünüz, eh cihazı ucuza almanın böyle bir riski olacak tabii ki.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 1 Haziran 2016; 16:55:22 >
  • arkadaşlar bilgi vermek amaçlı paylaşmak istiyorum ben teknosa da 2 kez farklı zaman dilimlerinde para iadesi aldım tabiki tüketici hakları hakem heyeti sayesinde oldu bu eğer satın aldığınız firma hali hazırda bulunmakta ise biraz beklersiniz ama fatura bedelini alırsınız

• s6EDGE şuan Hepsiburadada 1949-75tl maxipuan ile 1874tlye geliyor. daha ucuzu varmı bulan?
  • şimdi farkettim paralel alinmaz satici para iadesi yapmaz diyenler neredeler acaba?

• S6 aldım fakat ön kamerası iphone 5s im kamerasindan kötü çektiği için iade ettim.Tr garantili 1300 tlye almiştim ggden kdvsiz

• Demage kullanıcısına yanıt
    Çok ilginç ben mediamarkt da biraz kurcaladım ve çok net bir kamerası olduğunu gördüm sanırım sizdeki yazılımsal problemli bir cihaz

• satın aldığınız fatura da yazılı olan kurum kepenk kapatmadıkça para iadesi alırsınız arkadaşlar

• quote:

Orijinalden alıntı: dobrasam

Çok ilginç ben mediamarkt da biraz kurcaladım ve çok net bir kamerası olduğunu gördüm sanırım sizdeki yazılımsal problemli bir cihaz

ön kamera hocam arka kamerası güzel.
  • Gg de fiyatlar neden boyle ucmus en pahali burda satiliyor, bu kadar da firsatci olunmaz

• Yok mu bir firsat goren duyan ?

Ayrica bekleyebiliyorsaniz eger bekleyin istatistik yaptim note 7 cikinca yaklasik 200 tl kadar inecek s6 fiyati 1 ay var cikmasina

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fırsat değil biliyorum ama sahibinden'de sıfır kapalı kutu Samsung Türkiye garantili cihazlar 1650-1700 arasına satılıyor. Evkur veya tarife üzerine alıp nakite çevirmeye çalışanlar var. Bugün bir tane kaçırdım 1650'ye. Antalya'da tanıdık bulabilseydim alacaktım. Takip etmekte fayda var.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • 2.el temiz 1300 liraya bulursam alıcam. Sıfır'ın fiyatı düşmüyor.
  • Slm. arkadaslar.Samsunda yasayanlar icin firsat olabilir.Piazza avm.deki giris katta teknosa kapanacakmis ve tel.fiyatlari uygun.Bugun S6 baktim 2 adet acilmamis gold vardi.Teknosalarda 2000 tl olan fiyat burada 1700 civariydi.Bitmediyse kacirmayin.Ben S7 almaya niyetli oldugum icin almadim yoksa kacirmazdim.Diger tel.larda uygun fiyat haberiniz olsun.

• Arkadaşlar hiç mi yok Samsung garantili fırsat?
  • dobrasam kullanıcısına yanıt
    Paralel ithal garantili s6 edge plus aldım.cihazda knox ve deepsleep hatası vardı bir gün sonra iadeye yolladım hepsiburada kabul etmemiş.korga firması getirdiği günün ertesinde yollandı telefon yani arkadaşlar kısacası uzak durun.ikinci el alın damha iyi yarın thh başvuracağım edevlet üzerinden yapılıyor bu işlem... @dobrasam

• 14 gun icinde sebepsiz iade hakkiniz bile varken neden kabul etmedi acaba hb. Bir suru urun iade ettim hic boyle sorun cikarmadilar.

• Çok geçmiş olsun üzüldüm ama peşini bırakma sakın tüketici haklarına git para iadesi alırsın için rahat olsun bende iki kez teknosa ile yaşadım bu sıkıntıyı tüketici hakları para iadesi kararı verdi ve kısa sürede aldım paramı

• Telefonlara son gelen bandrol zammından sonra kolay kolay indirim olabileceğini düşünmüyorum. 2 Ay kadar önce media markt gece kuşu kampanyasından 1650 TL ye aldım bende. Yanında kablosuz şarj standı ve birkaç bakım aksesuarı hediye geldi. Sadece gold renginde indirim vardı. Sipariş verdiğimde biraz tereddütlerim vardı ancak telefonu elime alınca aslında gold rengin çok da kötü durmadığını gördüm. Eğer indirim yakalamasıydım şahsen İstanbul Bilişimden alıcaktım. Daha önce HTC telefon almıştık ve garanti konusunda her ne kadar ithalatçı garantili de olsa hiçbir sıkıntı çıkarmadılar. Daha doğrusu telefon çıkarmadı bizde garantiye başvurma gereği duymadık. Şu anda İstanbul bilişimde ithalatçı garantili S6 32 GB 1779 TL nakit alırsanız 1743 TL oluyor. Üstelik her rengide var. Sonuçta teknoloji işi şans işi. Daha önce 2 laptop 1 led tv aldım. Hiçbirinde bir sorun yaşamadım. Bizzat mağazaya gidip almanızı öneririm. İstanbul Airpot AVM ve Çağlayan da mağazaları mevcuttur.

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.