Şimdi Ara

S6 ve S6 Edge için Sıcak Fırsatlar (16. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
438
Cevap
26
Favori
37.433
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar samsung türkiye garantisi ile kvk aynı mı.ve hespsiburada.com da s6 edge samsung tr garantili:1969 lira ithalatcı garantili:1909 lira fiyatlar uygun gıbı
  • Telefon değiştirme süresi 4-5 yılda bir olması gerekiyor yoksa yenisinin eskisine göre artısı az olur

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • S6 için fırsat yok mu ? En sonunda nakite çevirilmek istenen cihazlardan alıcam o olacak adıma faturalı olmasını falan geçicem
  • oozgur16 kullanıcısına yanıt
     S6 ve S6 Edge için Sıcak Fırsatlar
  • oozgur16 kullanıcısına yanıt
    N11 de 1800 liraya samsung tr garantili var. 111 tl indirim ve banka puanı ile epey uyguna gelir
    http://urun.n11.com/cep-telefonu/samsung-g920f-galaxy-s6-cep-telefonu-P107356653
  • quote:

Orijinalden alıntı: hasmeram

N11 de 1800 liraya samsung tr garantili var. 111 tl indirim ve banka puanı ile epey uyguna gelir
    http://urun.n11.com/cep-telefonu/samsung-g920f-galaxy-s6-cep-telefonu-P107356653

Internet alışverişi yapabilmem icin kredi kartımın olması gerekir ve maalesef bende veya ailemde kredi kartı yok elden nakit almam gerekiyor
    Media markt falan guzel bi indirim yapsa Alicam ama nerde o günler

• quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

S6 ve S6 Edge için Sıcak Fırsatlar

Çekindiğim nokta burası
    Acaba demektense 1800 lira verip almak daha mantıklı hem de adıma faturali olur rahat ederim

• quote:

Orijinalden alıntı: hasmeram

verdiğiniz linkte şuan 1699tlye düşmüş
    biraz daha bekleyelim bari mayıs/ ayında 1500ü görür + kombolarla baya uyguna gelir belki.
    o zaman alınır f/p olarak çok iyi bir telefon
  • Yokmu arkadaşlar iyi bir kampanya s6 edge için

• Ben s6 edge plus için arayışlarımi sürdürüyorum ama ortada hala birsey yok.

• Merhaba arkadaşlar samsung galaxy s6 edge veya edge plus bekliyorum bende keşfeden olursa paylaşırsa sevinirim

• Siyah modelde en uygunu bu sanırım. Delta garantili

1565 TL - 100TL Axess'e chip para = 1465TL

http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-galaxy-s6-g920f-cep-telefonu-4-5g-uyumlu-218473913
  • dobrasam kullanıcısına yanıt
    Şu an için S6 edge Samsung garantili en uygun fiyat hepsiburadada. World puan ile 1850 lira civarına geliyor (gold hariç).

• sebosentez kullanıcısına yanıt
    Teşekkürler maalesef world kart yok bonus var olmazsa az daha bekleyeceğim artık 2 TL gibi bir bütçem var var edge plus veya note 5 belki

• bende bonus kartla bekliyorum güzel bir kampanya denk gelmedi. Son umudum anneler günü:)
  • S6 edge 1500 civarına düştüğünde alınabilir

• s6 edge var bende ilk çıktığı zamanlarda almıştım 2 bin lira altında gözünüz kapalı alabilirsiniz samsung garantiliyse hiç pişman etmez. android 6.0 dan sonra ram kullanımı baya düştü ve stabil hale geldi.
  • s6 edgenin güzelliğini biliyorum üstad s7 edgeye geçmek gibi bir hata ettim bence hem ergonomisi hem kalitesi s7 edgeden cok daha iyiydi ,şimdi uygun fiyatlı görürsem alacagım
  • Arkadaşlar HB'deki ithalatçı S7 Edge'ler ne garantili acaba? Firma nedir bilen var mı?

• Fiyatlarda herhangi bir düşme mevcut değil. Anneler günü de boş geçti :(
    1500 TL'ye samsung s6 veya s6 edge bulursam iki adet almayı düşünüyorum
  • 
Sayfa: önceki 1415161718
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.