Şimdi Ara

S6 ve S6 Edge için Sıcak Fırsatlar (19. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
438
Cevap
26
Favori
37.431
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Şikayetvardan ilgili garanti firmasini aratin profili kotu ilgilisiZ bir firmaysa bulasmayin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ecelnico kullanıcısına yanıt
    HB senin telefonunda çıkan arıza ile ilgili hiç bir duruma karışmaz. Emin ol garanti durumu bir cihazda çok önemli bir unsur. Şu anda S6 almıyorum, tek bir nedeni var Samsung Türkiye garantili olanların biraz daha ucuzlamasını bekliyorum.

Bir defa paralel aldım, bir daha bulaşmam.
    Mesela kargoda gidip gelirken oluşabilecek arızalara karşı, servise gittiği şirket tarafından hem giderken hem de gelirken sigortalatılması gerekli. Ama yaptırmıyor, tabi kargo şirketi de kendini garantiye almak adına bana evrak imzalatıyor. "Taşınma esnasında oluşabilecek sorunlardan şirketimiz sorumlu değildir." Kargo ücretini de benim ödemem cabası.

Delta Medcell vs. ne alırım ne de aldırırım.
  • quote:

Orijinalden alıntı: madbrave

HB senin telefonunda çıkan arıza ile ilgili hiç bir duruma karışmaz. Emin ol garanti durumu bir cihazda çok önemli bir unsur. Şu anda S6 almıyorum, tek bir nedeni var Samsung Türkiye garantili olanların biraz daha ucuzlamasını bekliyorum.

Bir defa paralel aldım, bir daha bulaşmam.
    Mesela kargoda gidip gelirken oluşabilecek arızalara karşı, servise gittiği şirket tarafından hem giderken hem de gelirken sigortalatılması gerekli. Ama yaptırmıyor, tabi kargo şirketi de kendini garantiye almak adına bana evrak imzalatıyor. "Taşınma esnasında oluşabilecek sorunlardan şirketimiz sorumlu değildir." Kargo ücretini de benim ödemem cabası.

Delta Medcell vs. ne alırım ne de aldırırım.

Hocam S6'nın fiyatı ne zaman düşecek de alacağız?
    Asus Zenfone 2'nin fiyatını bekledim 1 sene oldu, S6 desen en az 6 aydan beri bekliyorum.
    Ne olacak bu fiyatlar, hergün yeni ürün çıkıyor Samsung'ta;ancak eski modellerin fiyatları ucuzlamak bilmiyor :(

• Ben gittigidiyor axess ve bkm kampanyası ile S6 medcell garantili 1420 tl ye mal oldu.Fiyat itibariyle riske değerdi bence.

• Oblomòv kullanıcısına yanıt
    Paralel konusunda çok mesafeliyim. Düşüncem, Samgung TR garantili 1500 TL civarına düşene kadar beklemek.
    Ama bakalım, LG G4 kamera ve ses hariç tüm testlerde daha geride ama fiyat olarak avantajlı duruyor. Hem ekran olarak istemediğim boyutlarda hem de benchmark olarak hep geride. Operatörden LG TR garantili olarak 1500 TL ye alabiliyorum. Belki onu alırım. İstemeye istemeye...
  • madbrave kullanıcısına yanıt
    G4 ten uzak dur, paralelden çok korkma, madem bütçen 1 500 civarı biraz daha dayan note 5 kovala. 1 850 ye delta garantili al geç.
    Herşey benchmark değil kullanici hazzı keyif vermesi daha onemli günlük hayatta. Muazzam ekran kalitesi , Kamera ve diğer multimedya fonksyionlari S6 ya göre daha iyi ancak , G4 lerde bootlop anakart sıkıntısı var. Aldiktan 6-12 ay sonra ortaya çıkıyor çok can sıkıyor. Bende G4 den S6 Edge ye geçtim. G4 de o tip sorunlar olmasa hiç satmak istemezdim. Dediğim gibi G4 çok guzel telefon taaki anakart arizasi verene kadar. O yüzden 2.el S6 64 lük kovalayin derim 1600 civarlarinda tertemiz cihazlar var. Butceniz varsa Note 5 bakin.

• N11 den suan samsung garantili s6 world kart ile 1550ye geliyor.Saticinin hic satisi yok yeni biri arayip konustum kapali kutu cihazlarmis.Acaba alsam sikinti cikarmi sizce n11 iadede sikimti cikariyor mu?

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
    bilmiyorsaniz atmayin bari, ne demek hb karismaz? servis sorunu cozmediginde hb esek gibi para iadesini yapmak zorundadir. nitekim bu sekilde bir telefonu bizzat hb ya iade edip parasini almisligim var. garanti belgesini okuyun, malin saticisi birinci dereceden sorumludur. bu yuzdendir ki bende ithalatcinin kim oldugunu umursamam, satici buyuk bir sirket oldukdan sonra.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 1 Haziran 2016; 0:11:14 >
  • suicide kullanıcısına yanıt
    Tamam sen git paralel al.
    bi axess kart bulabilsem cevremde alacagim zaten. size tavsiyem haklarinizi bilin, baskalarini da yanlis yonlendirmeyin.

• quote:

Orijinalden alıntı: suicide

bi axess kart bulabilsem cevremde alacagim zaten. size tavsiyem haklarinizi bilin, baskalarini da yanlis yonlendirmeyin.

axess free karta başvur 4 günde geldi bana. yıllık aidatsız. al cebinde dursun bu gibi durumlarda iş görür.

edit..fix yazmışım free kart dicektim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi serdarrrrr -- 1 Haziran 2016; 8:52:58 >
  • serdarrrrr kullanıcısına yanıt
    cevap icin tesekkurler, malesef almayi dusundugum urunun fiyati 2 gune degisecek. birde zaten dag basindayim bana kisa surede kart mart gelmez :)

• quote:

bilmiyorsaniz atmayin bari, ne demek hb karismaz? servis sorunu cozmediginde hb esek gibi para iadesini yapmak zorundadir. nitekim bu sekilde bir telefonu bizzat hb ya iade edip parasini almisligim var. garanti belgesini okuyun, malin saticisi birinci dereceden sorumludur. bu yuzdendir ki bende ithalatcinin kim oldugunu umursamam, satici buyuk bir sirket oldukdan sonra.

Merhaba ; Nerede yazıyor o bilgi bizde öğrenelim ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: ersin07

quote:

Merhaba ; Nerede yazıyor o bilgi bizde öğrenelim ?

garanti belgelerinin tamamında şu ve ya şuna benzer bir ifade yazar.

Tüketicinin, ücretsiz onarım hakkını kullanması halinde malın;
    - Garanti süresi içinde tekrar arızalanması,
    - Tamiri için gereken azami sürenin aşılması,
    - Tamirinin mümkün olmadığının, yetkili servis istasyonu, satıcı, üretici veya ithalatçı tarafından bir raporla belirlenmesi durumlarında;
    tüketici malın bedel iadesini, ayıp oranında bedel indirimini veya imkân varsa malın ayıpsız misli ile değiştirilmesini satıcıdan talep edebilir. Satıcı, tüketicinin talebini reddedemez. Bu talebin yerine getirilmemesi durumunda satıcı, üretici ve ithalatçı müteselsilen sorumludur.

bu maddeye göre öncelikle satıcı, sonra üretici daha sonra ithalatçı zincirleme şekilde talebe cevap vermekte sorumludur. paralel ithalat bir cihaz aldınız, servis sorununuzu çözmedi, hb ile görüşürsünüz olumlu yaklaşırsalar ne ala yaklaşmaz iseler tüketici hakem heyetine gider haklı iseniz iade kararı çıkartır ve telefonu hb ya iade edersiniz. hb kalkıpta git ithalatçı ile sorunu hallet diyemez.

buyrun bu da benim bizzat iade ettiğim telefonun kararı, satıcı karışmaz diyenlere selam olsun :)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 1 Haziran 2016; 10:08:55 >

Suice kardes herkes iskembeden bise atiyor , bir zamanlar motorola xt910 telim vardi 4 defa servise gonderdim tabi cevremdeki bazi aveller para iadesi vermezler ugrasma dediler işi tuketici hakem heyetine goturdum ve sonunda parami aldim. Kimse hakkini hukukunu bilmiyor varsa yokska boş çene birak bilmeyenler bildikleriyle avunsun...

evet tamir sürecine karişmaz ama tamiri yapilmayan bir malın .para iadesini thh karariyla hepsiburada .com dan alabilir yapmiyormu garanti ver thh ye 1.5 ayda para iadesi alirsi bukadar basit faturayi kimkestiyse ondan.

bende 2 adet telpa cihaz iade edip paralarini fatura kesen firmalardan aldim fatura kesen firma cok önemli hepsiburada .com dan rahatlikla para geri alinabilir garanti yapmassa cihazi thh 1.5 ayda karar veriyor zaten ortalama bimerden basvurursan

satici kim mesela hb mi varsa bi sorun cihazda para iadesinide hb yapar bukadar basit paralel al yada samsung garanti 2 durumdada parayi hb iade eder

• zaten bu sebep den dolayı n11 gg gibi aracı satis siteleri önplanda hepsiburada.com da artik n11 ve gg gibi fatura kesmemeye basladi tedarikcilere kestiriyor faturalari sorumluluk üzerinde ilk 14 gün sonrasi kıytıkırik merdiven alti firma muattap hepsiburada da tamamen aracı site rolune bürünecek zamanla n11 ve gg nasil fatura kesmiyor sadece komusyon aliyor o hesap bu bizim alehimize tabi .

• 
Sayfa: önceki 1718192021
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.