Şimdi Ara

S6 ve S6 Edge için Sıcak Fırsatlar (22. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
438
Cevap
26
Favori
37.429
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
Giriş

Orijinalden alıntı: enkog

quote:

Orijinalden alıntı: ONUR_345241

1250 - 1300 o da bir aylık olduğu için. (İthalat ürünü olduğunu göz ardı ediyorum)

1300 olsun peki sizi mi kıracam, ithalat a hiç takılmadım kimsede takılmasın bence ekran kırılmasında nasıl olsa hiçbiri garanti kapsamında değil daha kötüsü de yok zaten.

Alıntıları Göster
    quote:

Orijinalden alynty: enkog

quote:

Orijinalden alynty: ONUR_345241

1250 - 1300 o da bir aylyk oldu?u için. (Ythalat ürünü oldu?unu göz ardy ediyorum)

1300 olsun peki sizi mi kyracam, ithalat a hiç takylmadym kimsede takylmasyn bence ekran kyrylmasynda nasyl olsa hiçbiri garanti kapsamynda de?il daha kötüsü de yok zaten.

Neden satıyorsun? Samsung'tan başka iyi telefon yok ki. Samsung almaya mecburuz. (Sebebi: Diğer telefonlarda amoled ekran ve önünde donanımsal tuşları yok.)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi veliusta -- 8 Ağustos 2016; 10:23:57 >

• ben 1 ay önce TR samsung garantili 6 aylik cihazı 1300 liraya aldım. tertemiz. adam evkurdan almiş 2600 liraya

bence sahibinden sitesini hergün güncel olarak takip edin. hatta bitane kısayol yapin arama kriterlerini daha rahat olur.
  • McCarty kullanıcısına yanıt
    1-2 tane olsa hesap etmedigi bir sey oldu adamin diyecegim ama boyle mal cok var piyasada. Yoksa paran iki gun sonra satacaksan ne diye aliyorsun eh be akilsiz...

edit:parasi cok olup keyfine alip satanlari tenzih ederim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi suicide -- 11 Ağustos 2016; 18:03:44 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Şuan itibariyle en uygun nerden bulabilirim? İthalatçı garantili olsa da yeter.

• muratoto kullanıcısına yanıt
    1999 hocam

• Hocam saat 22 den sonra oluyordu.
  • Vatan'da S6 edge 2000 TL gözüküyor fiyatı.

Şu dönemde bu telefon için verip verebileceğim maksimum rakam 1700 TL olur.
  • Arkadaslar guncel firsat

Var mi?.
  • quote:

Orijinalden alıntı: infest06

Arkadaslar guncel firsat

Var mi?.

Bende arıyorum gören olursa yeşillendirsin pls
  • s6 edge plus gold renk bulabilirmiyiz acaba arkadaşlar?
  • 1800 TL verilip halen S6 edge alınır mı acaba?
  • OxBlue kullanıcısına yanıt
    Bence alınmaz ben de telefon bakınıyorum hatta uzunca bir süre de s6 edge plus takip ettim s6 edge eskidi artık model olarak da eskidi üstüne 2 yeni model çıktı fiyat performans olarak da 2 senede s6 edge sollayan rakipleri bile var artık.S6 edge tek artısı kıvrımlı kenarları.Ben s6 edge fiyat yüzünden listemden çıkardım s7 edge kovalıyorum da Samsung fiyatlar aşırı şişik bir rayına oturmuyor s6 edge s7 edge milim oynamıyor fiyatlar s8 s8 plus tepetaklak gidiyor bakalım şu note 8 fiyatları açıklansın piyasaya giriş yapsın bunların fiyatları biraz oturur mu diyecem bu sefer de TRT PAYI mız girer devreye
  • quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Acale etmeyin 2-3 aya 2000 lira altina iner klasik samsung bu

Müthiş ön görün varmış hala inmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BayTOzAy

Bence alınmaz ben de telefon bakınıyorum hatta uzunca bir süre de s6 edge plus takip ettim s6 edge eskidi artık model olarak da eskidi üstüne 2 yeni model çıktı fiyat performans olarak da 2 senede s6 edge sollayan rakipleri bile var artık.S6 edge tek artısı kıvrımlı kenarları.Ben s6 edge fiyat yüzünden listemden çıkardım s7 edge kovalıyorum da Samsung fiyatlar aşırı şişik bir rayına oturmuyor s6 edge s7 edge milim oynamıyor fiyatlar s8 s8 plus tepetaklak gidiyor bakalım şu note 8 fiyatları açıklansın piyasaya giriş yapsın bunların fiyatları biraz oturur mu diyecem bu sefer de TRT PAYI mız girer devreye

Hocam bu S6 edge'in tipi çok hoşuma gidiyor açıkçası. Yeni modeller hep çok büyük ekran.

Bir de ben oyunmuş, video izlemekmiş, her dakka foto video çekmekmş çok haşır neşir biri değilim telefonla. Whatasapp, banka uygulamaları, internette gezinme, basit birkaç oyun, arada bir foto video işimi görüyor.

Bu durumda S6 edge bana en azından 1-2 sene yetmez mi sence?

• OxBlue kullanıcısına yanıt
    Kullanım tarzına bağlı telefondan beklentine bağlı 1-2 sene de gidebilir telefondan çok çok memnunsundur fazlası da olabilir.Tabii Samsung'un yazılım desteği pil ömrü v.s. bu süreçte etken unsurlar.S6 edge o fiyat etmez derken çıkış süresini ve üzerine çıkan Samsung modellerini göz önüne alarak söyledim.Bana göre Samsung S6 edge şu anda fiyat olarak maksimum 1500 tl olmalıydı çünkü ben döviz fırlamazdan önce Samsung Türkiye garantili 1600 tl lere kadar düştüğünü gördüm S7 edge yeni çıkmıştı daha.1500 tl'ye düşsün s6 edge mi alsam 300-400 fark verip edge plus'mı alsam diye düşünürken cep'ler fırladı üstüne s8 ler çıktı dımdızlak kaldım tel de değiştiremedim.1800 aşabilirim şartlarımı zorlayabilirim dersen s7 edge al derim.Edge serisi çıkmazdan evvel Samsung tasarımlarını beğenmiyordum hoşuma gitmiyordu da edge serisi tasarım olarak gel beni al diyo doğruya doğru...

• quote:

Orijinalden alıntı: pipoti

quote:

Orijinalden alıntı: cihanair

Acale etmeyin 2-3 aya 2000 lira altina iner klasik samsung bu

Müthiş ön görün varmış hala inmedi.

Kur aldi basini gitti ya ondan

• 
Sayfa: önceki 1819202122
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.