Şimdi Ara

S6 ve S6 Edge için Sıcak Fırsatlar (17. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
438
Cevap
26
Favori
37.433
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • arkadaşlar güzel bir sürpriz yapan yokmu nette deli gibi indirim arıyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • n11 gg takipteyim ama bi şey çıkmayacak gibi
  • n11 ilk çeyrek hedefi düşüktü nisan ayında ilk çeyrek hedefini tutturdu

Hazirana temmuza kadar pek indirim yapıcaklarını sanmıyorum

Gittiigidiyor desen oda tok satıcıyı oynuyor yaptığı indirimlere telefon hariç diyor

İndirim yoksa tasarruf var bi kenera atın parayı bekleyin
  • Baktım fiyatlar düşmüyor, çek kupon indirim vs aramaktan helak olmuşum. Dayanamadım 2. El 1.5 aylık gayet temiz s6 edge plus'i elden 2000 Tl'Ye aldım.
    Paralel mi alsam diyr çok düşündüm ama 2 fazla olsun samsung garantisi olsun dedik. Umarım bizi Üzmez.
    Darısı indirim bekleyen arkadaşlara. 2. El düşünen arkadaşlar yüksek fiyatlara bakmasın bir suredir kimse satamiyor. Az daha beklerseniz fiyatlar düşecek gibi. Ben dayanamadım aldim ama sabreden derviş muradına erermis :)

• Ben bayağı fırsat kovaladim en son bir arkadaşım alıp 2 3 gün kullanmis androide alisamadigi için de satiyordu ben de onu aldım 1990 faturası vardı 1700 liraya bana verdi ikimiz de mutlu olduk
    Not:S6 Edge

• Bu ay axess yeni müşteri kampanyasından 50,gg kampanyasından 100 lira olmak üzere toplamda 150 lira indirimle samsung tr garantili s6 almayı düşünüyorum. 1650 lira civarına gelir fiyatlar düşmez veya artmaz ise.

• brkyerguney kullanıcısına yanıt
    Hocam görünce yazmak istedim, Delta garanti deyince sinirlerim bozuluyor, Boot loop sorunu olan lg G4 için 600 TL istedi malesef, servis para kazanmak için kurmuşlar, ben tüketici hakem heyeti kararı bekliyorum.
  • Gittigidiyor dan nzengin diye saticidan aldım gelen telefon direk genpa merkezinden geldi çok memnun kaldım aldığım fiyatta 1524 tl arti 100 chip (vergisiz alindi)

• sayın demage vergisiz nasıl aldınız açıklarmısınız
    bizde alabilirmiyiz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Spirit_Rises

Ya beyler k.bakmayin ama telefonlar taksit islemine yasaklandi ve hala burada gozunu kirpmadan sanki bakkaldan ciklet alirmiscasina 2600tl lik fiyati normal gorup alicam edicem diyenler var.hakkaten anlayamiyorum

elinde galaxy e5 var ve bu cihazla yapamayip s6 ile yapabilecegim biseyi gosterin s6 alicam.

Ayni whatsapp
    ayni playstore
    ayni oyunlar
    ayni skype
    ayni teamviewer
    ayni vpn programi
    ayni rdp programi

Ustune bir de e5 in radyosu var fiyati nedir 850tl kasarsan daha da altina bulursun

Burada e5 sadece bir ornek canli ve kullandigim bir ornek oldugundan verdim

Biraz aklinizi basiniza toplayin dolar olmus 2.72 ama masallah ne alim gucu varmis arkadas bizlerde ya.adam 2200tl den cikardi telefonlari 2600tl oldu ki edge ler masallah 2800 lerde ama milletimiz hala aliyor hala aliyor yazik gunah

Aynen sanki diğerleri akıllı değil.çinden getirttiğim lenovo a806 var her işimi görüyor fiyatı 290 civarı

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• elk-elektronik8606 kullanıcısına yanıt
    Hocam bende de Note 3 vardı ama yine de yeni nesil telefonlardan aldım. Ama neden?
    Her ne kadar Note 3 beni üzmese de, en az 2 yıl daha net götürecek olsa da artık telefonumdan sıkıldım. Herkesde de Note 3 var. İlk görüşte S6 edge'e aşık oldum. 3 aydır alıp almamak arasında git gel yaşarken telefonu aldım. Yani herkesin bir sebebi var.
    Her telefon aynı ise aynı işi görüyor ise neden adamlar yeni teknoloji üretmeye çalışıyor ki? Hiç gerek yok. 4.5g denen zimbirti en büyük etken tabii ki telefon değişikliği için.
    Ama yeni nesil telefonlar ile eskiler arasında çok fark var. İlk 5830 vardı uzun bir süre kullandım ama artık yetmiyordu. Whatsapp bile açılırken düşünüyordu artık telefon o derece yani :) sonra uzunca bir süre note 3 ile devam. Şimdi de inşallah s6 edge plus ile en az 3 yıl devam.
    Yoksa gömlek degistirir gibi telefon değiştirenden bende uyuz olurum.

• manjimaru kullanıcısına yanıt
    Hocam ben de S6 edge plus ve Note 5 arasında gidip geliyorum hangisini uygun fiyata bulursam alacağım gönlüm S6 edge plus da ama kılıfsız da elimde kalır gibi geliyor ne dersin

• şahina Ş kullanıcısına yanıt
    maliye bakanlığına bağlı şirketiniz varsa olur, vergisini ay sonunda iade alırsını

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Demage -- 8 Mayıs 2016; 18:35:22 >
  • Samsung galaxy s6 edge plus indirim yakalayan arkadaşlar paylaşırsa sevinirim kart elimde bekliyorum

• http://urun.gittigidiyor.com/cep-telefonu-ve-aksesuar/samsung-galaxy-s6-g920fq-adiniza-faturali-4-5g-222374727

bu alınır mı outlet deniyor ama , teşhir outlet bunlar teknoloji mağazalarında sabah akşam çalışan cihazlar ne pil kalmıştır ne de ellenmedik yeri :) 1200 tl falan çekselerdi alınırdı gibi siz ne dersiniz?
  • masmas1514 M kullanıcısına yanıt
    Note serisi kullanmış ve her iki telefonu da test ede ede, avuçlayıp kurcaladıktan sonra. Note 5 tabiiki de fiyat olarak bir tık öne geçse de;
    Lan olum dedim kendi kendime 100-200 fazla olsun biraz da ye kürküm ye olsun dedim :) Çünkü aralarında bariz bir fark yoktu, Note'da kalem Edge'de ise görsellik ve zerafet ön planda idi. Benim için büyük ekran önemli olduğu için çok az bir fark olsa da S6 Edge yerine Edge Plus tercih ettim. Herkesin zevki ayrı tabii ki ama telefon gerçekten çok tatlı. Buarada şöyle bir kılıf arıyorum, eğer bulursam tadından yenmez :) ;

• manjimaru kullanıcısına yanıt
    Hocam evet çok şık ama işte kılıfla kullanınca bir anlamı kalmıyor maalesef . Sanırım Note 5 alıp kılıfsız kullanacağım. Kalemin yazılımı biraz ağırlaşmıyor ve daha çok şarj yiyor ve kalem kullanmayanlar için kalem bu sefer dezavantajlı oluyor maalesef . Yorumunuz için teşekkürler

• bu ithalat garantililer ne kadar aç gözlü arada 100 tl fark var şu an olması gereken fiyat 1399 tl
  • Az önce hepsiburadadan beyaz renk ithalat garantili S6 yı 1575 TL den aldım. normalde ithalat garantili almak istemiyordum ama satıcı hepsiburada görünüyor en azından bi muhattap bulurum dedim.birde Genesis satıcının fiyati nedense daha yüksekti.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi yakamoz32 -- 9 Mayıs 2016; 13:49:45 >
  • yakamoz32 kullanıcısına yanıt
    Güle güle kullanın ben de bekliyorum son dakika indirimlerini. Ya gg den alacağım chip kampanyasından. Ya da world ile hepsiburadadan. Ürün kargo bilgisi var mı kaç günde gelecek?
  • 
Sayfa: önceki 1516171819
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.