Yarbay
06 Mart 2007
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
33 üye
Görüntülenme
Toplam: 231 (Bu ay: 0)
Gönderileri
Bugun aracın aküsünün suyunu kontrol edeyim derken. Kapaklardan birini açtığımda başlığa bağlı olan plastik uzantının akünün içine düştüğünü gördüm. Çıkarmaya çalışıncada iyice içine batıp kayıplara karıştı. Bu plastik uzantı olmadığından kapaklardan biride iyi tutmuyor. Plastik oldugundan aküye zarar vermez diye düşünüyorum? Zarar verirse eğer bu illeti içinden nasıl çıkarabilirim?
http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-opel-sahibinden-2011-model-yeni-opel-astra-enjoy-plus-150745552/detay/
2011 Model 23.500 Km dir. Muayenesi yeni yapıldı. Detaylı bilgiler ilanda mevcut. Fiyat: 40000

Gereksiz yorum yapılmasın lütfen.
arkadaşlar sürekli CE-34878-0 hatası alıyorum. Store girdiğimde, oyunları açmayı çalıştıgımda hatta ana menudeyken bile sürekli bu hatayı alıyorum. Biraz araştırdım ama yeterli bilgi bulamadım. Yazılımsal bir sorun sanırım. Bilgisi olan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim.
Kriterler:
Model: Honda Jazz --- Nissan Micra --- Mitsubishi Colt
1. 2004-2009 model aralıgında
2. yasına göre ( en fazla 2004 model için 120.000 de ) 2005 model ve ustu 100000 altında :D
3. Tavan ve kaput ta kesinlikle boya olmayacak
4. Ağır hasar kaydı bulunmayacak. 5664 den hemen çıkıyor. Başıma çok geldi adam aracına temiz taş izi boyası diyor agır hasar kayıtlı çıkıyor.

Alabileceğim şehirler:

Ankara - Balıkesir - Bursa - İzmir - Bilecik - Manisa - Aydın - Mersin
Arkadaslar yıllık ps plus hesabı almayı dusunuyorum. İlgilenen varsa pm. Eski üye yada teferansı olan biri olmalı
başlıkta belirttiğim gibi ps3 move uyumlu oyunları almayı düşünüyorum. kk var. İlgilenenler pm
Move oyunları için kardeş arayanlar:
1.vatan34
2.magicbass
3.can.avar
Arkadaşlar aracımla ankarada kışın ufak bir kaza yaşadım. Tekeri kaldırıma vurdum. Bunun sonucunda Servis aksı, tablayı değiştirdi. ( sol ön taraf ) Aracımda garip bir sorun yaşıyorum. Araç ile 110 km hıza kadar hiçbir ses yok. 110-120 km arası hızlarda sanki lastik bir yere sürtüyormuş gibi düzenli fırt fırt sesine benzer bir ses çıkıyor. 120 km geçtiğimde bu ses tekrardan kesiliyor. Ve bu ses arka tarafdan geliyor sanırım. Sadece 110-120 km arası hızda bu ses geliyor. Altında veya ustunde bu ses yok. Servise götürdüm yollar test koşullarına uygun olmadığından pazartesi gününe anlaştık. Sizce bu durum neyden kaynaklanıyor olabilir?

Bir dipnot ekleyeyim bu ses geldiğinde titreme vb bir durum oluşmuyor. sadece ses var.
Arkadaşlar dün vodafone bayinden 4s aldım. Cihazın şu an hiç bir sorunu yok fakat bir şey dikkatimi çekti. Arka kameranın etrafının oldugu kısımlara parmağım ile vurdugumda csanki boşlukta bir şey varda cızırtı yapıyormuş gibi bir ses geliyor. Diğer kısımlarda tokluk mevcut. Sizlerde boyle bir durum mevcut mu?
Arkadaşlar az önce telekomdan aradılar. Mevcut tarifemiz kalkmış. 2 tariden birini seçmek zorundaymışız. En uygunu 21.90 tl imiş. biz telefonu kullanmadıgımız için 13.90 tarifeyi kullanıyorduk. Böyle saçmalık yapabilirler mi? Zorla tarife değiştirip fazla para almaya çalışıyorlar.

ben tarifemi değiştirmek istemiyorum dediğimde ısrar etti. Sinirlendim değiştirmiyorum dedim. Yarın ararız dedi.

Zorla tarifem kalktıgı halde değiştirebilirler mi?
Arkadaşlar tv panelinin üstünde bulunan koruyucu camın boyasıyor kalktı. Ve sildikçe daha da artıyor boya kalkması. Ekranda bir bozukluk yok ama tv yi kapattıgımızda resmen yama gibi duruyor. Var mıdır bu problemin bir çözümü?
Hakkında
Meslek: ---
Sistem ve Tercihleri
Bilgisayar
test
Bilgisayar
test
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 6 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 7 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.008
İkinci El Bölümü Mesajları: 266
Konularının görüntülenme sayısı: 59.029 (Bu ay: 998)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 70 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.