Şimdi Ara

S3 KASA ÇATLAMA SORUNU DELTA SERVİS YAKLAŞIMI

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
27
Cevap
1
Favori
2.418
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 22.04.2013 tarihinde S3 marka bir telefon aldım. telefon DELTA SERVİS güvencesinde. telefonu aldığım günden beri silikon kılıf ve ekran koruyucu ile kullandım kesinlikle darbeye maruz kalmadı zaten üründe darbe izi falanda yok. dün cihazın güç düğmesinin altında kılcal bir çatlak oluşmuş kılıftan çıkarınca farkettim biraz araştırdım bu s3 lerde sıkça rastlanan bir olaymış ve özellikle beyaz modellerinde DH da bu konu üzerine birçok başlık mevcut.

bende bu sorun için biraz önce DELTA SERVİS'İ aradım teknik servis bölümünde bir bayan arkadaşla görüştüm, arkadaşa olayı daha tam anlatmadan kullanıcı hatası söyleyip işin içinden sıyrılmaya çalışıyor. sonuçta bu cihazın kutusunda senin garanti belgen mevcut ve 2 yıl garantili. cihazı hiç görmeden telefonda kullanıcı hatası diye çözümleyip olayı sonuca kavuşturan bir firmadan bahsediyorum.

DH forumda buna benzer sorunla karşılaşan S3 kullanıcılarının çözüm üretimi garanti firması tarafından ya kasa değişimi veya cihazın birebir değişimi yapılarak çözülmüş. bu durum sadece Türkiye'de değil dünyada bile çok sık rastlanan bir durum haline gelmişken DELTA SERVİS çalışanı bu arkadaş durumu kabul etme yerine tamamı ile başından savma tavırlarla olayı çözümlemeye çalışmıştır.

Neymiş efendim cihazı masa üstüne koyuyorsunuz cebinize koyuyorsunuz bir şekilde olmuştur bu çatlak diyor adı üstünde ablacım cep telefonu çerçeve yapıp duvara asacak halimiz yok ya kullanacağız tabi ki.

sonuç olarak böyle pahalı cihazları resmi ithalat dışında sakın sakın satın almayın. benim gibi uğraşırsınız böyle hatta uğraşmaya imkan bile vermezler kullanıcı hatasıdır dedikten sonra çözüme ulaştırırlar.
    (cihazı görmeden) kesinlikle DELTA SERVİS garantili cihazlardan uzak durun. garanti geçerlilik süreleri cihaz bozuluncaya kadar sonrası kullanıcı hatası.

benzer konu başlıkları

http://forum.donanimhaber.com/m_61927944/mpage_2/tm.htm

http://forum.donanimhaber.com/m_62999852/mpage_2/tm.htm

farklı forum siteleride var dışarı linki etik olmaz diye vermedim aynı başlıkta aratınca zaten hemen çıkıyor karşınıza.

• delta ve s3
  • garanti belgesini süs diye koymuşlar galiba

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • O çatlaklar bendede var. Aldığımda beri kılıfta nasıl olmuş anlamadım.

• quote:

Orijinalden alıntı: golf_R

O çatlaklar bendede var. Aldığımda beri kılıfta nasıl olmuş anlamadım.

Plastik çok dayanıklı bir malzeme değil çatlayabilir
  • DT Swiss kullanıcısına yanıt
    Galaxy S, S2, Note çatlamıyordu. Kullanılan çerçeve malzemesi o kadar kötü ki(darbeleri emmesi için) ne doğru düzgün boya tutuyor ne de esnemeye dayanıklı. Aldığım gün çerçevenin köşesinde bir çizik vardı, bugün çatlak olma yolunda ilerliyor.Kopmaz, çıkmaz ama hoş bir durum değil.Arka kapağa uygulalanan parlak kaplama da kapağıın esnekliği sebebiyle bozulmaya elverişli. Olaya plastik deyip sonuç getirmek yanlış olur. Kullanılan türden kaynaklı. Darbe emici özelliği olan plastik, darbeyi emer ama kalıcı olarak çok kolay şekil değiştirir ve boya tutma konusunda berbattır. Oyna polikarbonat kullanılsa düşmelerin %90'ında cihazın ekranı tuzla buz olacak ama b sorunlar olmayacaktı. Arkadaki parlak kaplama güzel duruyor ama çok kolay çizilip çatlayabiliyor ve çok parmak izi bırakmasının yanında kaygan. S4'te aynı kaplama kullanılmadı, çerçeve de S1 zamanında kullanılan şekilde yeniden tasarlanıp farklı türden üretildi.

• quote:

Orijinalden alıntı: Firaristt

Galaxy S, S2, Note çatlamıyordu. Kullanılan çerçeve malzemesi o kadar kötü ki(darbeleri emmesi için) ne doğru düzgün boya tutuyor ne de esnemeye dayanıklı. Aldığım gün çerçevenin köşesinde bir çizik vardı, bugün çatlak olma yolunda ilerliyor.Kopmaz, çıkmaz ama hoş bir durum değil.Arka kapağa uygulalanan parlak kaplama da kapağıın esnekliği sebebiyle bozulmaya elverişli. Olaya plastik deyip sonuç getirmek yanlış olur. Kullanılan türden kaynaklı. Darbe emici özelliği olan plastik, darbeyi emer ama kalıcı olarak çok kolay şekil değiştirir ve boya tutma konusunda berbattır. Oyna polikarbonat kullanılsa düşmelerin %90'ında cihazın ekranı tuzla buz olacak ama b sorunlar olmayacaktı. Arkadaki parlak kaplama güzel duruyor ama çok kolay çizilip çatlayabiliyor ve çok parmak izi bırakmasının yanında kaygan. S4'te aynı kaplama kullanılmadı, çerçeve de S1 zamanında kullanılan şekilde yeniden tasarlanıp farklı türden üretildi.
    şarj soketinin tam üstündeki metal çerçevede çatlama oluştu..çerçeve yaklaşık 5 ay önce garantiden değiştirildi...Dün baktım yine aynı bölgede çatlama oluşmuş bu gibi durumla karşılaşan var mı acaba sürekli servisemi gidip gelecek bu telefon...umarım çerçeve bu sefer de garanti kapsamında değişir.. Birde kullanıcı hatası diyerek gönderirlerse seyreyleyin filmi....

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: kaynaci

şarj soketinin tam üstündeki metal çerçevede çatlama oluştu..çerçeve yaklaşık 5 ay önce garantiden değiştirildi...Dün baktım yine aynı bölgede çatlama oluşmuş bu gibi durumla karşılaşan var mı acaba sürekli servisemi gidip gelecek bu telefon...umarım çerçeve bu sefer de garanti kapsamında değişir.. Birde kullanıcı hatası diyerek gönderirlerse seyreyleyin filmi....

Alıntıları Göster
    fiyatlar pahaliyken paralel ithalat alinca bir avantaj oluyor. genelde ust seviye telefonlar kolay kolay bozulmuyor. guvenecekseniz buna guvenin garantiye degil. yine yurtdisindan getiren bir sahistan almaktan farki var. simdi yapman gereken sey tuketici hakem heyetine gidip ayipli urun oldugunu kanitlaman ve bu sayede degisim veya para iadesi almak. paralel ithalat olmasaydi bunu da yapamazdin veya paralel ithalat da olsa iyi niyetli birilerine denk gelsen cozulebilirdi.
    peki resmi garantili urunlerde insan faktoru degil de kurumsallik ve prosedurler on planda mi? tabi ki degil. onda da sivi temasi deyip camura yatabiliyorlar. tuketici kanunlari amerika`da oldugu gibi kati sekle burunmezse daha cok ugrasiriz bunlarla. bir de her seyi 3 kati fazla odeyip aldigimizi dusununce sinir bozucu.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi positroN -- 28 Eylül 2013; 13:30:37 >

• Kusura bakmayin ama adamlarin haklilik payi var sen olmayabilirsin ama art niyetli insanlar kendi kirdiklari cihazlari ben yapmadim.diyerek garanti kapsamina girmesini isteyebiliyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Adorer -- 28 Eylül 2013; 13:36:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

Kusura bakmayin ama adamlarin haklilik payi var sen olmayabilirsin ama art niyetli insanlar kendi kirdiklari cihazlari ben yapmadim.diyerek garanti kapsamina girmesini isteyebiliyor

s3`lerin kronik sorunu ve servislerin bundan haberi var. yoksa demek ki islerini iyi yapmiyorlar.
    o catlak sanki lazerle kesilmis gibi nizami oluyor ve telefon alindigindan beri kilifla kullanilsa uzerinde toz olmasa bile olusuyor. hicbir insan evladi o kadar nizami sekilde telefonu catlamaz denese de yamuk olur ve sadece cerceve catlamaz darbeyle oldugu icin diger bolgelerde de iz, cizik ezik vs olur. kaldi ki tertemiz cihazi catlatip garantiden degistirmeyi kim neden istesin?
  • quote:

Orijinalden alıntı: positroN

quote:

Orijinalden alıntı: Adorer

Kusura bakmayin ama adamlarin haklilik payi var sen olmayabilirsin ama art niyetli insanlar kendi kirdiklari cihazlari ben yapmadim.diyerek garanti kapsamina girmesini isteyebiliyor

s3`lerin kronik sorunu ve servislerin bundan haberi var. yoksa demek ki islerini iyi yapmiyorlar.
    o catlak sanki lazerle kesilmis gibi nizami oluyor ve telefon alindigindan beri kilifla kullanilsa uzerinde toz olmasa bile olusuyor. hicbir insan evladi o kadar nizami sekilde telefonu catlamaz denese de yamuk olur ve sadece cerceve catlamaz darbeyle oldugu icin diger bolgelerde de iz, cizik ezik vs olur. kaldi ki tertemiz cihazi catlatip garantiden degistirmeyi kim neden istesin?

Alıntıları Göster
    benim cihaz çakladıktan sonra sadece bana mı has bir sorun mu diye elime geçen ve gördüğüm bütün s3 lere bakmaya başladım. özellikle beyaz s3 lerin 10 tanede 8 tane kesin çatlak var hemen hemen aynı yerde ses tuşlarının altında veya açma kapama tuşunun altında. bu kronik bir sorun düşmeye bağlı değil kesinlikle ama bunu delta servis güya telefon servisi kabul etmiyor ama diğer servisler değişim için kabul ediyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: yk2548

benim cihaz çakladıktan sonra sadece bana mı has bir sorun mu diye elime geçen ve gördüğüm bütün s3 lere bakmaya başladım. özellikle beyaz s3 lerin 10 tanede 8 tane kesin çatlak var hemen hemen aynı yerde ses tuşlarının altında veya açma kapama tuşunun altında. bu kronik bir sorun düşmeye bağlı değil kesinlikle ama bunu delta servis güya telefon servisi kabul etmiyor ama diğer servisler değişim için kabul ediyor.

Alıntıları Göster
    delta servis'in forumda hesabı mevcut

• Telefonu cok titiz kullanmama ragmen ayni catlak bendede var :/ Malzeme berbat :(

• quote:

Orijinalden alıntı: richhomie

Telefonu cok titiz kullanmama ragmen ayni catlak bendede var :/ Malzeme berbat :(
    Ben kılıfsız kullanıyorum soyulmalar ve o çatlak gibi duran şeyler o kadar çok çoğaldı ki telefon 10 yıllık gibi durmaya başladı samsung garantili aldım Allah'tan tanıdık da olunca kasayı değiştireceklerini umuyorum.Tek sorun garantiye verirsem telefonsuz kalacak olmam ve bu da bana baya bi dokunuyor telefon baya bi işimi gördüğü için her yerde ne yapsam bilemedim.Ortalama olarak sizlerin kaç günde değişti kasası ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: CyberDriver

Ben kılıfsız kullanıyorum soyulmalar ve o çatlak gibi duran şeyler o kadar çok çoğaldı ki telefon 10 yıllık gibi durmaya başladı samsung garantili aldım Allah'tan tanıdık da olunca kasayı değiştireceklerini umuyorum.Tek sorun garantiye verirsem telefonsuz kalacak olmam ve bu da bana baya bi dokunuyor telefon baya bi işimi gördüğü için her yerde ne yapsam bilemedim.Ortalama olarak sizlerin kaç günde değişti kasası ?

Benimde s3 telefonumda kasada soyulmalar olduğu icin kasa degisimi istemistim 3 günde degistiler..

• quote:

Orijinalden alıntı: focus1

quote:

Orijinalden alıntı: CyberDriver

Benimde s3 telefonumda kasada soyulmalar olduğu icin kasa degisimi istemistim 3 günde degistiler..

Alıntıları Göster
    bir kez daha öğrenmiş olduk paralel ithalat ürün alınmayacağını buda bize ders oldu özellikle DELTA SERVİS garanti belgeli olanları.

• GOLD.HIZLIAL.METRO NUN SATTIĞI TELEFONLAR DA DA AYNI SERVİS SORUNU VAR...HEPSİNE ESS ELEKTRONİK BAKIYOR...SERVİS DEĞİL KABADAYLAR MUBAREKLER...BİLDİKLERİ TEK CÜMLE....KULLANICI HATASI......O YÜZDEN ALIRSANIZ MUTLAKA SAMSUNG GARANTİLİ ALIN İTHALATCI FİRMA GARANTİLERİ FASAFİSO..
  • kesinlikte 2 kere aynı yerden çerçeve çatlar mı hiç ( benim telefonda olduğu gibi)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaynaci -- 29 Eylül 2013; 19:47:15 >
  • 1. Telefon kendi kendine catlamaz
    2. S3 kronik sorun dedikleri sey telefonun dayaniksizligi bende s3 kullandim telefonu telpaya gonderdim kullanici hatasi dediler milimetrik bir kirik.
    3. Her garantinin servis kalitesi hemen aynidir. Eger hakli oldugunuzu dusunuyorsaniz Bilirkisi raporu alin. Mahkemeye verin. Sizin burda camur at izi kalsin gibi amacinizi hic dogru bulmuyorum.
    Delta servisi savunmam ama burda yazilanlari haketmiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: kaynaci

kesinlikte 2 kere aynı yerden çerçeve çatlar mı hiç ( benim telefonda olduğu gibi)
    şansınıza öyle denk gelmiş arkadaşlar, benim s3ün üzerinde en ufak bir çizik dahil yok geçen sene kasım ayında aldım ve o kadar da dikkat eden biri değilim telefona ay düşmesin bilmem ne diye ekran koruyucu kullanmıyorum arkada da sert plastik kılıf kullanıyorum bu daha fazla zarar veriyomuş düşüşlerde bildiğim kadarıyla. şans faktorü çok büyük telefonlarda onu söylemek istiyorum. garantiyi bilemem kullanıcı hatası mı derler bilmem ne mi derler
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.