Şimdi Ara

galaxy s3 sol metal kısımda çatlak (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
107
Cevap
2
Favori
9.592
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: srbyoztrk

quote:

Orijinalden alıntı: -b0Ni

antalya/merkez samsung-telpa servisine verdim. siz nereye verdiniz kullanıcı hatası falan derlerse burda tamir etmişler derim en azından

yalnız telpa sitesinde " Tamire başlanması için bilgi veya belge bekliyor." yazıyor. Sanki kullanıcı hatası saymışlar ve parayla tamir edelim mi diye arayacaklar gibi bir his var içimde

Ben İstanbul / Beşiktaş Samsung teknik servise bıraktım.
    Samsung sitesi üzerinden kontrol ediyorum. "Beklemede" yazıyor.
    Servisi aradım, Samsung'tan hala parça bekleniyormuş.
    Bana verilen bilgiye göre kullanıcı hatası değilmiş. Garanti kapsamında olduğu için ücretsiz kasa değişimi yapılacakmış ama parça bekleniyormuş.
    Parça Kore'den gelecek herhalde
    Sizde de aynı sonuç çıkacak gibi düşünüyorum. Hatta keşke bire bir değişim / ücret iadesi alabilseniz.
    Ben artık teknik servisi aramayı da bıraktım.
    Bugün 8. işgünü.

Hocam ben bugün aldım telefonu. Lcd ekran değişti dediler, kılcal ciziklerdende kurtuldum baya hızlı çıktı servis :D

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bendede var ama sol altta komple kesik..sanki orası birleştirme noktası gibi..elimle yokladığımda bir çıkıntı veya girinti yok..sol alt tarafı bi kontrol eder misiniz?
  • quote:

quote:

quote:

antalya/merkez samsung-telpa servisine verdim. siz nereye verdiniz kullanıcı hatası falan derlerse burda tamir etmişler derim en azından

yalnız telpa sitesinde " Tamire başlanması için bilgi veya belge bekliyor." yazıyor. Sanki kullanıcı hatası saymışlar ve parayla tamir edelim mi diye arayacaklar gibi bir his var içimde

Ben İstanbul / Beşiktaş Samsung teknik servise bıraktım.
    Samsung sitesi üzerinden kontrol ediyorum. "Beklemede" yazıyor.
    Servisi aradım, Samsung'tan hala parça bekleniyormuş.
    Bana verilen bilgiye göre kullanıcı hatası değilmiş. Garanti kapsamında olduğu için ücretsiz kasa değişimi yapılacakmış ama parça bekleniyormuş.
    Parça Kore'den gelecek herhalde
    Sizde de aynı sonuç çıkacak gibi düşünüyorum. Hatta keşke bire bir değişim / ücret iadesi alabilseniz.
    Ben artık teknik servisi aramayı da bıraktım.
    Bugün 8. işgünü.

Hocam ben bugün aldım telefonu. Lcd ekran değişti dediler, kılcal ciziklerdende kurtuldum baya hızlı çıktı servis :D

Ben hala bekliyorum.
    Gerçi yarın 10 işgünü olacak.
    Bir o kadar daha beklersem cihaz bedelini alırım inşallah.
    Beklediğime de değsin.
    Sizin için hayırlı olsun.

• Genel olarak servisler zaten ilk hasarda değişim ya da para iadesi zor yapıyorlar. Telefon çalışır haldeyse bu zaten imkansız gibi bir durum. ama aynı hasardan 3 kere gitmesi veya kısa sürede aynı hatayı vermesi durumunda sanırım değişim oluyor. Yeni cihazlarda parça sıkıntısı var ondan ve önceden söylediğim gibi servislerin genel durumu cihazları maalesef yasal süreç boyunca tutuyorlar. hatta geçirdikleri bile oluyor parça bekliyoruz diye...
  • quote:

Orijinalden alıntı: yazuzyavuzz

Genel olarak servisler zaten ilk hasarda değişim ya da para iadesi zor yapıyorlar. Telefon çalışır haldeyse bu zaten imkansız gibi bir durum. ama aynı hasardan 3 kere gitmesi veya kısa sürede aynı hatayı vermesi durumunda sanırım değişim oluyor. Yeni cihazlarda parça sıkıntısı var ondan ve önceden söylediğim gibi servislerin genel durumu cihazları maalesef yasal süreç boyunca tutuyorlar. hatta geçirdikleri bile oluyor parça bekliyoruz diye...

Bende yasal süreyi sonuna kadar kullanacaklarını düşünüyorum ama 21. işgünü ben gerekeni yaparım.
    20. işgününden sonra bekletmelerini haklı gösterecek herhangi bir yanları yok.
    Hatta yarın 10. işgünü olacağı için yedek cihaz talep edeceğim.
    Samsung genel merkezi o yönde bilgi verdi ama insiyatif teknik servislerin elindeymiş.

• Bugün itibariyle cihazımı teslim almış bulunuyorum.
    Kasa + Ekran + Arka Kapak değiştirildi.
    Kullanımda herhangi bir sıkıntı yok.
    Aynı sorunlardan muzdarip arkadaşlar mutlaka haklarını arasınlar.
    Bu başlık sayesinde bende öyle yaptım. Başlığı açan arkadaşa tekrar teşekkürler...
    Çevremde "kullanıcı hatası, boşuna götürme" diyenleri dinlesem hata etmiş olurdum.
  • quote:

Bugün itibariyle cihazımı teslim almış bulunuyorum.

hocam hayırlı olsun gule gule kullanın
  • quote:

Orijinalden alıntı: XII.Nicksiz

hocam hayırlı olsun gule gule kullanın

Teşekkür ederim, sayende oldu hocam...
    Keşke 1 e 1 değişim alabilysedim ama olsun en azından sorunum çözülmüş oldu.
  • ak listeme destech'i aldım hayırlı olsun tekrar
  • quote:

Bu başlık sayesinde bende öyle yaptım. Başlığı açan arkadaşa tekrar teşekkürler...
    Çevremde "kullanıcı hatası, boşuna götürme" diyenleri dinlesem hata etmiş olurdum.

arka kapak niye değişti ne sorun vardı yani
  • quote:

quote:

hocam sizin durum ne oldu? ben dün götürdüm kapanmak üzereydi telpa samsunga iletelim pazartesi tekrar gelin dediler, telefonu almadılar. birde hangi servise verdiniz kullanıcı hatası derlerse o servisi aramalarını söylerim en azından

Hocam ben cihazımı 18.09.2012'de Samsung servisine verdim.
    Telpa'ya telefon açıp sorduğumda onların da Samsung servisine gönderebileceğini öğrendim.
    Zaman kaybetmemek adına bende cihazımı direkt Samsung servisine götürdüm.
    Bilgi olarak ekleyim, ne cihazın faturası ne de garanti belgesi sorulmadı, sistemden cihazın garanti kapsamında olduğu görülüyordu.
    Cihazın tüm kutu içeriğini bile götürmüştüm ama almadılar.
    Neyse gelelim sonuca, geçen Cumartesi günü yani 22.09.2012 günü aradığımda cihazın sorunlu kısmının değiştirileceği ve bu nedenle parça beklendiği bilgisi verildi.
    Yani anlayacağınız komple kasa ve bağlantılı olduğu ekran değişecek. Malum okuduğum kadarıyla ekran kasası ve ekran birbirine entgegre idi.
    Böyle küçük bir sorun nedeniyle böyle kapsamlı değişiklik yapılması gerekecek.
    Bugün ya da yarın beklenen parçanın tedarik edileceği ve işlyene süreç hakkında tarafıma bilgi verileceğini söylediler.

samsung servisi demişsiniz neresi burası tam olarak hocam telpayla melpayla uğraşmadan bizde de ilerde bir sıkıntı olduğunda orayla muhatap olalım ayrıntılı bilgi verirseniz bütün samsungcular buraya götürürler...
    bu arada hayırlı olsun değişim yapmışlar samsungun teknik servisi kötü diyenlere bir not düşelim...
    zaten olması gereken bu. böyle yaparlarsa müşteri kazanmaya devam ederler tr de yoksa kimse samsung almaz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi menem -- 3 Ekim 2012; 14:29:46 >

• quote:

quote:

arka kapak niye değişti ne sorun vardı yani

Kamera kısmının üstünde kılcal bir çatlak görmüştüm onu da söylemiştim.
    Sağolsunlar. Onu da değiştirmişler...
  • quote:

Orijinalden alıntı: menem
    samsung servisi demişsiniz neresi burası tam olarak hocam telpayla melpayla uğraşmadan bizde de ilerde bir sıkıntı olduğunda orayla muhatap olalım ayrıntılı bilgi verirseniz bütün samsungcular buraya götürürler...
    bu arada hayırlı olsun değişim yapmışlar samsungun teknik servisi kötü diyenlere bir not düşelim...
    zaten olması gereken bu. böyle yaparlarsa müşteri kazanmaya devam ederler tr de yoksa kimse samsung almaz.

Teşekkürler...
    Ben Beşiktaş / İSTANBUL Samsung servisine verdim.
    Hiç telpa, genpa, vs. uğaşmayın derim.
    Zaten değişim ya da kapsamlı bir tamirat var ise onlarda Samsung'a danışıyorlar ya da Samsung'a gönderiyorlarmış.
    O nedenle direkt Samsung teknik servise vermek daha mantıklı.
  • birde samsung servise kötü derler...
    en çok tv ciler şikayetçi gerçi...
  • Hayırlı olsun güle güle kullanın tekrar :)
  • quote:

destech dıye bır fırma ılgılenıyormus adlarını ılkkez duydum 3 gun oldu nerdeyse ne arıyan var ne bır mesaj yarın ben arıycam bakalım

Suan ayni sorun bnde var hocam senin durumun sonucu ne oldu degistirdiler mi? Ve servisle konusurken neler konustun anlatabilirmsin?

• quote:

Orijinalden alıntı: assasincreed

quote:

destech dıye bır fırma ılgılenıyormus adlarını ılkkez duydum 3 gun oldu nerdeyse ne arıyan var ne bır mesaj yarın ben arıycam bakalım

Suan ayni sorun bnde var hocam senin durumun sonucu ne oldu degistirdiler mi? Ve servisle konusurken neler konustun anlatabilirmsin?

geçmiş olsun hocam. Ben servise telefonu teslim ettıgımde zaten telefonu aldıgım 2. gundu. Kendilerine bir anda bu çatlağın oluştuğunu herhangı bır düşme çarpmanın kesınlıkle olmadıgını ıstedıklerı teste sokabılceklerını soyledım. Onlar zaten hemen üretim hatası dedıler değişimi için onay verdiler. Değişim için yaklaşık 1 ay bekledim malesef sonunda benden aksesuarlarını ve gerı kalan esyalarını ıstedıler sıfır bir telefonla değişimi gerçekleştirdiler.

• ins ayni cevabi bende alirim tesekkur ederim. Bide urunu nereye gonderdiniz istanbul daki servislere mi?

• Catlama bendede var ama ben cihazi bu gun dusurdugumde fark ettim cihazin kasasinda uc yerindr darbe izi mevcut nasil yaparim ankaradayim

• hepsinde aynı yerde olması tuhaf..
  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.