Şimdi Ara

Galaxy S3 sağ alt köşe çatlamalar var. (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
104
Cevap
2
Favori
10.038
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Bu çatlak falan değil, birisi bunu dişlemiş

Tabii şaka bir yana bana da üretim hatasıymış gibi geldi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: aydink_1903

Bunun çatlama olmadığını söylemek için mühendis olmaya gerek. Bu cihaz set bir yere ciddi bir şekilde sürttürülmüş, kelimenin altını çiziyorum.

Bunun garanti kapsamında tamiri imkansıza yakın.

Bazıları da çamur atmak için fırsat kolluyor, bu telefonda ne olduğunu anlamamak için kör olmak lazım.

Kolay gelsin

Kesinlikle +1 adamları s3 ü çekemiyor gibime geliyor siz iphonunuzla oynayın.
  • quote:

Orijinalden alıntı: nevai

quote:

Bunun çatlama olmadığını söylemek için mühendis olmaya gerek. Bu cihaz set bir yere ciddi bir şekilde sürttürülmüş, kelimenin altını çiziyorum.

Bazıları da çamur atmak için fırsat kolluyor, bu telefonda ne olduğunu anlamamak için kör olmak lazım.

Kolay gelsin

Konuyu açan arkadaşın apple'ın gizli ortaklarından olduğu vede bu nedenle sokağa atacak parası bol olduğu için
    (ayrıca S3 Türkiye'de çok büyük satış başarısı yakalayıp ortalığı duman ettiğinden) böyle bir karalama kampanyasına başlamıştır heralde yani galiba

• O telefonun kendi kendine öyle olması mümkün değil.Mutlaka bir şey olmuştur.Baskıdan falan olabilir.Üzüldüm telefonaKeşke benimde s3 üm olsaydı.
  • benim de arka kapakta (silikon kılıfla kullanmama rağmen) garip bir şekil oluştu. elimle dokununca dümdüz kolay kolayda gözükmüyor.

Galaxy S3 sağ alt köşe çatlamalar var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: newfel

quote:

quote:

Kolay gelsin

Konuyu açan arkadaşın apple'ın gizli ortaklarından olduğu vede bu nedenle sokağa atacak parası bol olduğu için
    (ayrıca S3 Türkiye'de çok büyük satış başarısı yakalayıp ortalığı duman ettiğinden) böyle bir karalama kampanyasına başlamıştır heralde yani galiba

Arkadaşın günahını almayalım ama bu telefonun böyle olması kesinlikle ama kesinlikle kullanıcı hatası.

• Yav benimki ozel mi bel hizasindan dustu hic bir sey yok ama aglayacak gibi oldum birsey oldu mu diye.. sonradan kilif aldim rahat rahat kullaniyorum

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Teknolojiyle ilk tanıştığım günden beri dediğim bir şey var, bu işler tam bir şans meselesi. Bazen bir ürünü alır yıllarca servise götürmeden hiç bir aksaklık olmadan kullanırsınız, bazende cihazın kutusunu açarsınız fişe takarsınız cihaz açılmaz... Geçmiş olsun şimdiden, fabrikasyon hatasına benziyor cam tam yerine oturmadığı için yada kalıp dar geldiği için çatlama olmuş olabilir bu camların hepsi %100 doğru bir mm ile kesilemiyor ne yazık ki onlardan biride size denk gelmiş sanırım kasanın etkisiyle cam ezilmiş açıkçası.
  • kardes banada bu durduk yere olmamıs gıbı gelıyor cok agır ordakı hasar ole kucuk bır boyutta degıl sen bunu bozuk paralarla aynı cebe koymadıgından emınsın dımı blkı farkında olmadan 5 10 kurus atmıssındır
  • quote:

Orijinalden alıntı: saasc

Yav benimki ozel mi bel hizasindan dustu hic bir sey yok ama aglayacak gibi oldum birsey oldu mu diye.. sonradan kilif aldim rahat rahat kullaniyorum

Benim arkadaşım 2 kez ciddi bir yükseklikten düşürdü.
    Hem de şantiyede...
    İnanın toz bile yoktu.
    Bence biraz şans biraz da düşme açısı ile ilgili.
    Arkadaşım gamsızın tekidir
    İlk alındığından beri ekran korumasız ve kılıfsız kullanır, ne çizik ne de çatlama ne de darbe var.
    Gözümle şahit olmasam inanmam ama gerçekten de 2 kez düşürdü. Düşürdüğü zemin de beton...
    Ben bir kez düşürsem eminim pert olur. Malum düşmesin diye üzerine titriyorum.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi srbyoztrk -- 18 Temmuz 2012; 8:46:09 >

• Fark ettiyseniz;metal kenar da ezilmiş içeri doğru.Yani bu ya düşmüştür ya da aşırı sıcaktan erimiştir -malum Antalya gibi bir yerde yaşıyorsanız(52 derece)-.

S3'lerde çok kırılma,çatlama vs. sorunu var.Böyle giderse sağlam S3 kalmayacak gibi.Bence foruma "SAMSUNG GALAXY S3'LERİ HASAR ALANLAR" grubu kurulmalı. !!!
  • Arkadaşlar ilgilenen herkese teşekkürler, cihazım bu gün itibarı ile geldi samsung değişim kararı vermiş tek sorun beyaz yokmuş bende lac. aldım.
    Sorunun neden oluşabileceğini defalarca sormama rağmen ne servis nede samsung birşey söylemedi. İnşallah kimsenin başına gelmezde bu sıkıntıyı çekmez, haber gelene kadar içim içimi yemişti.
    Sıkıntımı paylaşan yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkür ederim.
    Bu arada gereksiz iletiler yazıp boş boş konuşan samboylarada selamlar...
  • quote:

Orijinalden alıntı: newfel

quote:

quote:

Kolay gelsin

Gülmekten gözlerim yaşardı.

• quote:

Orijinalden alıntı: attilakansu

Arkadaşlar ilgilenen herkese teşekkürler, cihazım bu gün itibarı ile geldi samsung değişim kararı vermiş tek sorun beyaz yokmuş bende lac. aldım.
    Sorunun neden oluşabileceğini defalarca sormama rağmen ne servis nede samsung birşey söylemedi. İnşallah kimsenin başına gelmezde bu sıkıntıyı çekmez, haber gelene kadar içim içimi yemişti.
    Sıkıntımı paylaşan yardımcı olmaya çalışan herkese çok teşekkür ederim.
    Bu arada gereksiz iletiler yazıp boş boş konuşan samboylarada selamlar...

Şu değişim kararına ait yazıyı görelim de bundan sonra darbe almış telefonları bizde değiştirelim sizi emsal gösterek. Yazısı yok lafı yazdığın herşeyin boş olduğunu gösterir şimdiden yazayım.

Beyaz kalmamış lafı da gerçekten komik, her yerde beyaz var mavi daha az bulunan renk.

Kolay gelsin

• Turkcell platinu hiz ekibi bu sabah telefonla arayıp değişim kararı alındığını söylediler beyaz için beklemem gerektiğini ama lac. var olduğunu söylediler. Sen ister inan ister inanma, sana bir şey ispatlamak zorunda değilim.Ayrıca servis formu diye birşey yok turkcell form doldurdu ve o form ile cihazımı teslim aldım. Sen bu kadar şüpheli olduğuna göre belliki bir sıkıntın var.
  • quote:

Turkcell platinu hiz ekibi bu sabah telefonla arayıp değişim kararı alındığını söylediler beyaz için beklemem gerektiğini ama lac. var olduğunu söylediler. Sen ister inan ister inanma, sana bir şey ispatlamak zorunda değilim.Ayrıca servis formu diye birşey yok turkcell form doldurdu ve o form ile cihazımı teslim aldım. Sen bu kadar şüpheli olduğuna göre belliki bir sıkıntın var.

benim beyazla takas yapalım alacağınız lacivert :)

• Ayrıca anlayamadığım bir durum ne dersem forumdakiler yalanlamaya çalışıyor. Çok ilginç geldi bana sizin paylaşma dan anladığınız bu mudur çok yazık.
    İlk kez bir forumda birşeyler paylaşıyorum ama bu kadar aptalca yorum olabileceğini bilmiyordum.
    Eğer gerçekten merak ediyorsanız buyurun gelin sohbet edelim size bir şeyler ikram edeyim sizde cihazı inceleyin, sormak istediğiniz bir şey varsa sorun.
    Bu ne aptal bir usuldur, "Şu değişim kararına ait yazıyı görelim de bundan sonra darbe almış telefonları bizde değiştirelim sizi emsal gösterek. Yazısı yok lafı yazdığın herşeyin boş olduğunu gösterir şimdiden yazayım."

Sana söylenecek her sözün şah'ı bendedir ama bu kadarına yeter ar'ım benim...
  • quote:

Orijinalden alıntı: slapert

quote:

Turkcell platinu hiz ekibi bu sabah telefonla arayıp değişim kararı alındığını söylediler beyaz için beklemem gerektiğini ama lac. var olduğunu söylediler. Sen ister inan ister inanma, sana bir şey ispatlamak zorunda değilim.Ayrıca servis formu diye birşey yok turkcell form doldurdu ve o form ile cihazımı teslim aldım. Sen bu kadar şüpheli olduğuna göre belliki bir sıkıntın var.

benim beyazla takas yapalım alacağınız lacivert :)

Olablir çizik vs. varmı cihazın durumu nasıl ?

• Geçmiş olsun. Onca para verince insan her daim ilk günkü gibi olsun istiyor ama bu mümkü değil maalesef. Ben de bir önceki arkadaş gibi düşünüyorum. Gerçekten siz farkında olmadan cebinizde olduğu halde bir yere dayanmış ve ekrana baskı uygulamış olabilirsiniz.
    Üzücü bir durum. Umarım servis olumlu yanıt verir.

EDİT:
    Yukarıdakileri yazmışken bir de ne göreyim cihazın değişimi gelmiş bile. Çok sevindim adınıza. Güle güle kullanın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi prmtr -- 20 Temmuz 2012; 17:17:55 >
  • hatirliyosanoz u600 lardada boyasi cikiyordu fabrika hatasi vardi degistiriyorlardi fabrika hatasi her telefonu degistirirler seninkide fabrika hatasina benziyor ztn nese allahtan deistirmisler sende rahatlamissindir;)

• 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.