< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] (1015. sayfa)

-
-
Hani türkçe çeviri özelliği gelecekti hala yok. Bu Samsunglara satıldıktan sonra hiç bir dile dokunur güncelleme gelmiyor.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
S24 tanıtımını izlemedim ancak globalde adamlar çıkış yaz ortasında şu dillere destek vereceğiz dedi mi ? Önemli olan bu yoksa diğer yandan parasıyla tanıtım yapan youtubecı tayfa mı tarih verdi ?
-
s25 ultra tam çıktığı zaman bir güncelleme yapar samsung s24 ultra kamerası hızı herşeyi s25 ultranın üstünde olur.Müthiş bir pazarlama stratejisi.
-
Telefonu 1 haftadır faal kullanıyorum.
kablo ve başlık samsung sabah şarjdan çıkardım wp twitter vs ama anormal bir pil tüketimi var akşamı bulmuyor bile desem yeridir. çalışıyorum çok fazla da bakmıyorum telefona bu zamanla düzelicek mi yoksa gerçekten pil de az mı gidiyor telefonda
-
Fold lansmanından sonra gelebilir belki.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Samsung rn pahali telefonu derken.? Bunun pahali ile ucuzlugun ne alakasi var.? Samsung kullanip illa samsung adaptör kullanmak farzmiş gibi konuştun.A serisi m serisi pahali kullanamaz mi:))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Demekki espiri anlayişin daha gelişmemiş biraz daha geliştirmen lazim:))
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Genel yönetim altında şifreler paralar otomatik doldurmaya tıklayın tercih edilen kısmını samsung pass olarak değiştirin
Objektifim ayağına elmacılık yapma gözünü seveyim hocam sen böyle değildin bozmuşlar seni
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Normal şartlarda 10.günden sonra normale döner
Yok be hocam. Bu sene android tarafında da iOS tarafında da olan biten bir şey yok. Boş geçiyor sene. Yeni fold’un kapak ekranı büyürse FaceTime için iPhone 12’yi elde tutup fold’a zıplayabilirim komple.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Bakalım merakla bekliyorum peki pil modunu hangi modda kullanıyorsunuz hangisini önerirsiniz.
-
Hocam ciddi misin😀 iPhone 16’ya geçmiyorsun o zaman? 15’i satıp mı Fold’a geçeceksin ?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Ben genelde adaptif kullanıyorum hocam
IP8 yani suya odakli korunakliyken toza dayanikli degildi ( ozellikle Fold 5 ) ve oncekileri ...
Bu sefer toza karsi dayanakli olursa yani IP68 sertifikasina sahip olursa bir de kendini cabucak onaran Samsung un satin aldigi Wacom ( S-Pen teknolojisini ureten ) patentli materyalli gelirse benim de radarim da . Soylentiler daha ince olmasi icin S-Pen katmani iptal edilmis deniliyor! Birlestirilmisti diye biliyordum .. Neticede S-Pen de olmazsa rakiplerinin baya gerisinde kalacaktir ...
-
trndyolda 1.295 liraya bi samsung buldum, d&r da 1.299 liraya satıyor. ikisinden birini alayım diyorum. umarım orijinal samsung'dur. alan kişilerin yorumları iyi görünüyor.
teşekkürler tavsiyeleriniz için.
-
Mesajında resmen işgüzarlık yapmışsın dostum. Amacın polemikten beslenmekse o kişi ben değilim.
Ben mesajımda Iphone lafı ettim mi? Keşke S23U'dan S24U'ya geçmeseydim diyorum, ne iphone'u? Ne işim var iosla :)
Aynen şöyle yazdım; Sxx Ultra serilerini kullandım ama S24U gerçekten olmamış. S23U'dan buna geçtiğime çok pişmanım
-
hocam d&r daha mantıklı orjinal ürün noktasında
polemik yaratmıyorum pişmansan sat diyorum. iphone bi örnek sadece
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X