Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] (1015. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
9 Misafir (3 Mobil) - 6 Masaüstü3 Mobil
5 sn
37.360
Cevap
619
Favori
1.781.077
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
94 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10131014101510161017
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Samsung serverları S22/23 Ultra için açılmıştır U5 altındaki sürüme sahip kullanıcılar faydalanabilir fiyat şuanda pahalı ilerleyen günlerde fiyatları kademeli olarak düşüşe geçecektir..

Yakında S24 Ultra içinde serverlar açılacaktır..

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Hani türkçe çeviri özelliği gelecekti hala yok. Bu Samsunglara satıldıktan sonra hiç bir dile dokunur güncelleme gelmiyor.

• tuncaysu kullanıcısına yanıt

S24 tanıtımını izlemedim ancak globalde adamlar çıkış yaz ortasında şu dillere destek vereceğiz dedi mi ? Önemli olan bu yoksa diğer yandan parasıyla tanıtım yapan youtubecı tayfa mı tarih verdi ?

• s25 ultra tam çıktığı zaman bir güncelleme yapar samsung s24 ultra kamerası hızı herşeyi s25 ultranın üstünde olur.Müthiş bir pazarlama stratejisi.

• Telefonu 1 haftadır faal kullanıyorum.

kablo ve başlık samsung sabah şarjdan çıkardım wp twitter vs ama anormal bir pil tüketimi var akşamı bulmuyor bile desem yeridir. çalışıyorum çok fazla da bakmıyorum telefona bu zamanla düzelicek mi yoksa gerçekten pil de az mı gidiyor telefonda

• tuncaysu kullanıcısına yanıt
    Fold lansmanından sonra gelebilir belki.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Cem095 kullanıcısına yanıt

Samsung rn pahali telefonu derken.? Bunun pahali ile ucuzlugun ne alakasi var.? Samsung kullanip illa samsung adaptör kullanmak farzmiş gibi konuştun.A serisi m serisi pahali kullanamaz mi:))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • termomuk kullanıcısına yanıt

Demekki espiri anlayişin daha gelişmemiş biraz daha geliştirmen lazim:))

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Dr James Wilson kullanıcısına yanıt
    Genel yönetim altında şifreler paralar otomatik doldurmaya tıklayın tercih edilen kısmını samsung pass olarak değiştirin

• ctrl-alt-delete kullanıcısına yanıt
    Objektifim ayağına elmacılık yapma gözünü seveyim hocam sen böyle değildin bozmuşlar seni

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • piskopat417 kullanıcısına yanıt
    Normal şartlarda 10.günden sonra normale döner

• Çetooooo kullanıcısına yanıt
    Yok be hocam. Bu sene android tarafında da iOS tarafında da olan biten bir şey yok. Boş geçiyor sene. Yeni fold’un kapak ekranı büyürse FaceTime için iPhone 12’yi elde tutup fold’a zıplayabilirim komple.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • erditepe kullanıcısına yanıt

Bakalım merakla bekliyorum peki pil modunu hangi modda kullanıyorsunuz hangisini önerirsiniz.

Hocam ciddi misin😀 iPhone 16’ya geçmiyorsun o zaman? 15’i satıp mı Fold’a geçeceksin ?

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • piskopat417 kullanıcısına yanıt
    Ben genelde adaptif kullanıyorum hocam

IP8 yani suya odakli korunakliyken toza dayanikli degildi ( ozellikle Fold 5 ) ve oncekileri ...

Bu sefer toza karsi dayanakli olursa yani IP68 sertifikasina sahip olursa bir de kendini cabucak onaran Samsung un satin aldigi Wacom ( S-Pen teknolojisini ureten ) patentli materyalli gelirse benim de radarim da . Soylentiler daha ince olmasi icin S-Pen katmani iptal edilmis deniliyor! Birlestirilmisti diye biliyordum .. Neticede S-Pen de olmazsa rakiplerinin baya gerisinde kalacaktir ...

• Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt

trndyolda 1.295 liraya bi samsung buldum, d&r da 1.299 liraya satıyor. ikisinden birini alayım diyorum. umarım orijinal samsung'dur. alan kişilerin yorumları iyi görünüyor.

teşekkürler tavsiyeleriniz için.

• the guardian14 kullanıcısına yanıt

Mesajında resmen işgüzarlık yapmışsın dostum. Amacın polemikten beslenmekse o kişi ben değilim.

Ben mesajımda Iphone lafı ettim mi? Keşke S23U'dan S24U'ya geçmeseydim diyorum, ne iphone'u? Ne işim var iosla :)

Aynen şöyle yazdım; Sxx Ultra serilerini kullandım ama S24U gerçekten olmamış. S23U'dan buna geçtiğime çok pişmanım

• hocam d&r daha mantıklı orjinal ürün noktasında

• bjkali kullanıcısına yanıt
    polemik yaratmıyorum pişmansan sat diyorum. iphone bi örnek sadece

• 
Sayfa: önceki 10131014101510161017
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.