Hayırlı olsun. Bütçeniz için bir sıkıntı oluşturmuyorsa Samsung 65w 3 port ürününü alabilirsiniz. Onun harici ben Anker'in şarj adaptörünü kullanıyorum gayet memnunum. |
Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] (1014. sayfa)

-
-
12 mp otomatik ayar bas çek.
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Raw çekerseniz expert rawda 24mp de mevcut.
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Teşekkür ederim. Samsung 65 w olan 1.300 ₺. Anker 65 w olan 3 portlu 1.400 ₺ ve type c olan portların ikisi de 65 w veriyor tek kablo bağlıyken. Onunla da iPhone vs şarjı sıkıntı olabilir. O nedenle samsung alayım diyorum. Biraz pahalı ama yapacak bişey yok :)
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kaleska -- 7 Temmuz 2024; 22:49:29 >
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Anker gibi kalitelisi varken samsung bulaşmazdim.:)
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Telefonun kendisinde var hocam
Ayarlar>cihaz bakımı>tanılama> telefon tanılaması
Bizim ana kamera Samsung üretimi ISOCELL HP2. Bunda pixel-binning denilen olay çalışıyor. Pikseller birleşerek tek bir piksel gibi çalışıyor, bu da düşük ışıkta daha temiz fotolar elde etmemize yarıyor.
200MP modda: 0.6μm
50MP modda: 1.2μm
12MP default modda: 2.4μm
piksel boyutuna erişiyorlar.
Kısacası ışığın çok iyi olduğu gündüz saatleri manzara çekimi gibi durumlarda 200MP, geri kalan her şey için 12 MP. Ortaya karışık istersen 50MP.
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GoldPunch -- 8 Temmuz 2024; 1:4:43 > -
Şuan açılmayacak gibi fiyatlar o yüzden düşüyor
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Expert RAW de : Arka kamerası hepsinde 24MP vardır ve ek olarak : Ana Kamerası ve Periskop Kamerası Expert RAW de 50 MP mevcuttur ...
-
Bu fotoğraf konusunda halen kafam çok karışık
her türlü fotoğraf çekerken 12 mp manzara vs fotoğraflarda 200 mp gece çekimlerinde vs çok karıncalı çıkıyor
hanımın ip11 ile aynı yerde aynı yerden fotoğraf çekiyoruz ama ben halen üstün olduğunu kanıtlayamıyorum
ne yapmam lazım bilemedim youtube videolarını biraz kurcalama vakti sanırım.
-
Samsung'un en pahalı telefonunun kullanıp şarj aletine de Samsung bulaşmam yazmak da bir garip olmuş:)
-
Şakaysa komik, değilse daha komik hocam
-
hocam anker,baseus vb brand name markalar oldukça kaliteli fakat Samsung ile kıyaslamak yersiz olmuş ülkemizde %98 yan sanayi ve taklit ürünleri bilhassa şarj cihazı had safhada bu sebeple Samsung üretimi olan orjinal şarj cihazı bulabileceğiniz teknoloji marketleri haricinde sahtesine denk gelen çok orjinal şarjları oldukça kalitedir anker boy ölçüşemez.
Samsung acilen kamerayı sony yapması lazım samsung çöp bence sensörleri.Boşuna uğraşıyor.Çöp derken onuda açıklayım emsal amiral gemisi dediğimiz telefonlara göre.Bu konuda en iyi Huaewei ve kardeşileri sonrada iphone geliyor
-
sadece sensör değil lens olarakta atılıma ihtiyacı var hasselblad,leica,carl zeiss vs gibi
Valla bazı sızıntılarda S25 Ultra’da da olmayacak diyorlar.
Bu arada Samsung Face ID gibi Polar ID diye bir yüz tanıma sistemi getirecek deniliyor ama S25 Ultra mı yolsa bir sonraki seride mi geleceği belli değil.
Apple Face ID’den daha başarılı olacağı söyleniyordu.
S24u nın yüz tanıma, ön kamerası ve fotoğraflarla oynama fiyasko. Diğer özellikler konusunda ip15pm dan daha iyi diyebilirim.
Hocam yüz tanıma için kamerayı kullanıyor çünkü, iPhone gibi ayrı bileşen yok. Eğer sızıntılar doğruysa Polar ID ile gerçekten çok başarılı bir yüz tanıma gelebilir.
Açıkçası ben parmak izi yerine yüz tanıma sensörü olmasını tercih ederim. iPhone’a geçtikten sonra fikrim değişti bu konuda. Gece zifir karanlıkta bile hiç elinizi hareket ettirmeden çalışıyor, eliniz kirli olsa vs bile dezavantajı yok. Umarım gelir.
Büyük bir umut ve heyecanla geçtim bu cihaza ama olumlu ve olumsuz yönleri var illaki.%80lik bir memnuniyetle şimdilik devam ediyorum
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X