Şimdi Ara

Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] (1017. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir (2 Mobil) - 3 Masaüstü2 Mobil
5 sn
37.360
Cevap
619
Favori
1.781.088
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
94 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 10151016101710181019
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU]

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Samsung şarj aletinin yanında gelen kablo 1 haftada bozuldu, s24u kutusundan çıkan kabloda 1 ay sonra bozuldu bu neymiş böyle ya. 45w adaptör alıyoruz ama süper hızlı şarj edemiyorum bazen halka yeşil bazen turkuaz yanıyor şarja takınca.

• smart1978 kullanıcısına yanıt

bakırköy - incirli

• montaj34 kullanıcısına yanıt

MTA o zaman. Ben de oradan hizmet almışlığım vardır halen iyiymiş demek.

• Haziran güncellemesi geldi.

Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU]

• Prfssr kullanıcısına yanıt
    Reis S24 Ultra ve 15 Prodan sonra tatmin etmeyecektir muhtemelen.. macera arama bence :) apple tarafını sevdiysen ve imkanın varsa 16'dan devam et.. ama bence her halukarda hem 16'nın hem de 25 ultranın yorımlarını gör derim.. bu yaz acelesi yok foldun.. Martta-Nisanda 3 telefon da kendini göstermiş olur kullanıcı deneyimleriyle... ona göre 3ünden 1ini seçersin :)

• cangüney kullanıcısına yanıt

Garantiye gönderin hocam. Problemsiz şekilde yardımcı olacaklarını düşünüyorum.

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt

fold serisine spen geldiği an ne s ultra ne de apple görür gözüm. inatla koymuyorlar. beklemeye devam

• ugurtunc U kullanıcısına yanıt
    Abi 16 serisine geçmem muhtemelen çünkü İOS18 ile gelen özelliklerin çoğu 16 ve 15’e geliyor geçmeye de değmez gibi.

Mart Nisan ayını beklersem bu kez biraz daha bekleyin temmuzda yeni fold çıkacak derim ben😀

Abi iPhone çok iyi güzel, hem alışkanlıktan Samsung’u arıyorum hem de Fold’u bayadır denemek istiyorum biliyorsun bir türlü olmadı.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • termomuk kullanıcısına yanıt
    İçinde olarak diyorsunuz heralde. Bence gelmez çok zor. İnceltmek için S-pen desteğini bile çıkarmışlar diyorlar Çin’e özel çıkacak olan modelde.

Bence şuanki formülle devam eder, S-pen’s ayrı taşırsınız.

değişim talep edin

Ben de bu sorunu hep Apple tarafında yaşardım. Maşallah şuana kadar kutudan çıkan kabloya bir şey olmadı. Servise götürün isterseniz belki bir çözüm sunarlar.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LittleKnight -- 9 Temmuz 2024; 9:50:23 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Zayıf Batarya kullanıcısına yanıt

bulamadım ben bu kampanyayı. bitmiş mi acaba?

Bir de 45 W dağılımı nedir? Tek port'tan şarj ederken 45 w alabiliyor muyuz?

• Prfssr kullanıcısına yanıt

Evet hocam dahili olarak. Telefon zaten kalın, yani spenin telefonu bir tık daha kalınlaştırması bana kalırsa çok da önemli değil. Hem tablet hem telefon ihtiyacını rahatlıkla karşılayacaktır.

• bilade B kullanıcısına yanıt

Hayırlı olsun.

Hangi kılıfı aldınız acaba?

Sağlam bir kılıf almam gerekiyor.

• stok bitmiş muhtemelen ilan kaldırılmış

• LittleKnight L kullanıcısına yanıt
    Bir de gece yatarken şarja takılı bıraktım kalktığımda şarj 80 de kendini durdurmuş, nasıl düzeltebilirim?

• smart1978 kullanıcısına yanıt

ben çok menun kaldım, herkese de tavsiye ederim.zaten hala samsung kullanma sebebim de garanti,ve samsung pass den vazgeçemiyor olmam.

• termomuk kullanıcısına yanıt
    Şahsen ben de sizin gibi tercih ederim ama heralde firma tam tersi düşünüyor.

• 
Sayfa: önceki 10151016101710181019
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.