< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi LacWer -- 7 Temmuz 2024; 0:48:2 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
Samsung Galaxy S24 Ultra [ANA KONU] (1013. sayfa)

-
-
Arkadaşlar dünya malı üç kuruşluk telefon için tartışmaya birbirimizi kırmaya gerek yok. Üstelik 6 ay sonra yeni modeli çıkacak. S25 serilerinin Lansmanı yapılacak youtuberlar kutu açılışı incelemeleri vs yapacak. S24 ultra unutulacak. İsteyen alır isteyen almaz. Kumlanma sorunu belli ki şans işi risk almak istemeyen bekleyebilir. Herkesin kendi kararı ama kendi deneyimlerini paylaşan arkadaşlara da laf söyleyemeyiz.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Hayatında Samsung kullanmamış veya Samsung'un amiral gemisini kullanmayıp giriş segmenti ucuz telefonlarından birini kullanıp fikir beyan eden insanlar var gelip kulaktan dolma yada sağdan soldan okuduğu ile ahkâm kesenler var bi gidin işinize..
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Herkese günaydın.
Bende telefonu yaklaşık 2 haftadır kullanıyorum ve şu ana kadar performansindan gayet memnunum. Yalniz bir kaç sorum olacak telefonla ilgili.
1. Wifi ağında 5Ghz agindayken, uzaklastiktan sonra 2.4Ghz ye bazen geciyor bazen gecmiyor.2.4Ghz ye gecse bile tekrar 5Ghz ağı kapsamina gelince 5Ghz'ye otomatik gecmiyor.Bununla ilgili bir ayar varmi?
2.Ekrandan genellikle memnunum fakat beyaz performansı bana gore cok iyi degil gibi.Beyazlarda sarimtirak bir renk hakim.Ayarlardan beyaz dengesi ile ayarlar yaptim ve daha iyi duruma getirdim ama hala yeterli degil.Birde değişik açılardan baktığınızda, ekranda beyaz dengesi sizdede degisiyormu?
3.Samsung pass kullanıyormusunuz ? Herhangi bir guvenlik sorunu olustururmu? Kısacası guvenlimidir yoksa Google 'in şifre programını mi onerirsiniz?
4.Vertical Banding için test yaptığımda, gri tonda telefonu yatay olarak tuttugumda 3 tane vertical binding olduğunu gördüm. Ekranin solunda, ortasinda ve saginda fakat tamamen gri bir resimde gozukurken zoom in veya out yaptığınızda bu çizgiler kayboluyor.Reddit'te de bu sorundan bahseden kullanicilar var.Sizde de bu durum mevcutmu?
Dediğim gibi genel anlamda telefondan gayet memnunum.En cok sorun olarak yazilan kumlama sorunu benim telefonda, benim fark edemeyecegim duzeyde.Yoktur demiyorum ama kimi telefonda az kimi telefonda çok belli oluyor sanirim.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
-
- Onla ilgili bir ayar yok sanırım.
2. Evet muhtemelen o durum Corning Gorilla Glass Armor'un yansıma önleyici özelliğinden kaynaklı. Beyazlar farklı açılarda hafif renk değiştiriyor. Ama bu çok minimal beni rahatsız etmedi.
3. Ben bi ara kullandım bir sorun yaşamadım.
4. Ben de test ettim şimdi bi sorun göremedim ama zoom yaptığınızda kaybolmaması lazım dündüz gri resim çünkü. Başka bi resimde denediniz mi?
-
Yıllardır telefonumda samsung pass ve google şifre yöneticisi kullanıyorum. Herhangi bir sorun yaşamadım. Hatta samsung pass uygulaması yüzünden başka marka telefon kullanamıyorum.
Bitwarden kullanın çok iyi çalışiyor ve güvenli
Samsung Pass Knox'un bir parçasıdır ve knox çıktı çıkalı falsosunu duymadım görmedim. Güvenilir.
-
Teşekkürler cevaplarınız için.
Bu vertical banding olayi gece düşük ışıkta belli oluyor gri tonda.Baska resimlerde de denedim ve zoom in yada out yapinca kayboluyor.Reddit'te bunun yazılımsal olmasi muhtemel diyorlar. Donanimsal olsa yakinlastirma ve uzaklastirmada ayni sorunun devam etmesi gerekiyor mantik olarak.
@osamanos @FinalVerdict93 @eyuunal
Cevaplarınız için teşekkürler.
Samsung pass kullanmaya başlayayım o zaman.Bitwarden'i daha oncede duymuştum.Acik kaynak kodlu.Buda aklimda bulunsun.
Esrnin cam ekran koruyucusu nu kullanan var mı? 3 adet var kutu içinde, alınır mı?
Modem arayüzüne girin , 5 ve 2.4 GHz için ayrı ayrı isim verin ,modem2.4 - modem5 gibi , ayrı ayrı bağlanıp , kopma yaşamazsınız.
Xioami telefon kullanırken çoğu uygulamada mail-şifre'yi kendi getiriyordu telefon (mesela letgo uygulaması gibi) Samsung'a geçtiğimde bu şifreler otomatik olarak gelmiyor. Google üzerinde kayıtlı şifrelerimi samsung pass'e aktarma gibi bir şey var mı acaba
-
Samsung’ta böyle sıkıntı var. Pass harika ama cidden çoğu uygulamada otomatik gelmiyor. Sizin klavyede Samsung Pass açıp getirmeniz gerekiyor. Sebebi ne bilmiyorum.
Tablette de aynı şekilde.
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Sonunda dün siparişi verdim. Pazaraöadan 63.200 ₺.ye aldım. Samsung Tr garantili.
Sıra şarj adaptörü ve kılıf almaya geldi.
Tavsiyeniz var mıdır? Samsung 65w 3 portlu olanı alsam mı?
512 GB mı aldınız?
Evet
Klavye uygulaması olarak swift key kullanıyorum. Otomatik gelse çok güzel olurdu
-
Arkadaşlar telefona donanım testi yapabileceğimiz bir uygulama falan var mı bilgisayarda ya da telefonda
Merhaba ,Genel olarak Fotoğraf çekerken hangi kamerayı kullanıyorsunuz ? 200 mp mi yoksa 12 mp ? Herkese İyi forumlar
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X