Şimdi Ara

S.A Arkadaşlar Yardım edin Lütfen!!!

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
43
Cevap
0
Favori
605
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • S.a arkadaşlar çoğu forumdaşım bilir uzun zamandır otomatik araç arıyordum alacağım markayı buldum honda civic fd6.Araç konusunda bir tanesine bayağı niyetlendim araçta 3 parça sol yandan değişen ve 2 parçada ön yan tamponlarda boya var.Adamın dediğine göre direklerde bi oynama yokmuş tramerde ise pert ve ağır hasar kaydı yokmuş sadece 4000 tl kayıt varmış.40 000 ede anlaştık.Eşimle beraber kullanacağız o acemi ister istemez bi yerlere sürter vurur diye tam orjinal bi araç alıp tonla para vermekte istemiyorum.Siz ne diyorsunuz araç ve benim düşüncelerim hakkında.Alınır mı sizce bu araç. Görüşlerinizi esirgemeyin gardaşlarım lütfen.
    Şimdiden çok teşekkür ederim.Eyvallah.

araç burda;

https://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-86000-de-otomatik-299102077/detay/

• Hocam civic piyasasından bağımsız olarak söylüyorum ama 3 parça değişeni 2 parça boyası olan 8-9 senelik arabaya 40 bin vermek hiç mantıklı gelmiyor bana, yanlış anlamayın sadece fikir vermek niyetindeyim.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • tu1907 T kullanıcısına yanıt
    Eyvallah kardeşim çok sağol yorumun için.Ama CİVİC piyasası çok abartılı 2007 model 160 binde araca orjinal diye 47 bin istiyorlar.hakediyormu bilmiyorum herkes civiği öve öve bitiremiyor.Ben sağlam bi otomatik olsun diye civic bakıyorum çok kafam karışık valla napcamı pek bilemiyorum.
  • Civic piyasasına göre fiyat uygun araba temiz gibi görünüyor. Eğer aklınız yattıysa alın, bir yere gösterip alın bence.

• Efective kullanıcısına yanıt
    Aynen kardeşim araç çok mantıklı görünüyor fiyatına göre.adam ekspert yaptırmış ama bide ben yaptırim çok önemli bişey çıkmazsa alim diye düşünüyorum.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tu1907

Hocam civic piyasasından bağımsız olarak söylüyorum ama 3 parça değişeni 2 parça boyası olan 8-9 senelik arabaya 40 bin vermek hiç mantıklı gelmiyor bana, yanlış anlamayın sadece fikir vermek niyetindeyim.
    Mantıklı araç, otomatik vitesi ömürlüktür, hiç sorun yaşamadan binersiniz. 4000 TL hasar kaydı normal, şöyle az bi tamponu sürtseniz zaten en az 2-3 bin TL hasar kaydı işleniyor malum sigorta şirketleri. Fiyatı normal, emsal golfler 50 kağat istiyor. Honda Civic çeyrek altın misali, her daim para eder, her daim kıymetlidir.
  • Verikar kullanıcısına yanıt
    kARDEŞ ARAÇ SOL YANDAN KAZALI MUHTEMELEN BENİ DÜŞÜNDÜREN O EKSPERTİZ RAPORUNA BAKARSAN
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    .ass nedir? lütfen yardım edin
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: gokhan3368

Eyvallah kardeşim çok sağol yorumun için.Ama CİVİC piyasası çok abartılı 2007 model 160 binde araca orjinal diye 47 bin istiyorlar.hakediyormu bilmiyorum herkes civiği öve öve bitiremiyor.Ben sağlam bi otomatik olsun diye civic bakıyorum çok kafam karışık valla napcamı pek bilemiyorum.

Hocam kendin farkındasın işte civic piyasası aşırı uçuk o paralara daha genç dizel araç alabilirsiniz zaten bu biliyorum pahalı ama piyasası iyi düşüncesiyle hareket ettiğimiz için bazı arabalar saçma sapan fiyatlara gidiyor.

• quote:

Orijinalden alıntı: tu1907

quote:

Orijinalden alıntı: gokhan3368

Hocam kendin farkındasın işte civic piyasası aşırı uçuk o paralara daha genç dizel araç alabilirsiniz zaten bu biliyorum pahalı ama piyasası iyi düşüncesiyle hareket ettiğimiz için bazı arabalar saçma sapan fiyatlara gidiyor.

Alıntıları Göster
    4000 hasar kaydı yazmışta, sol taraf komple değişik büyük ihtimal diğer hasarlar kayda geçmemiş.

• Piyasaya bak 2012 senesinde 2007 bu kasa 40 binde otomatik degisensiz civici 28 e birakiyordu tanidik da almamistik.
    Resmen katlanmis piyasa

Araca gelirsek de 40 bin e pek araba yok bu devirde begendiyseniz alinir

• Hocam aracı ekspertize götürün sıkıntı çıkmazsa düşünebilirsiniz . Ama
    değişen çok ve fiyat biraz yüksek . Birde almadan önce arka camurlugun kaynağı iyi yapılmış mi ona baktirin .

• Bu aractansa su daha mantikli bence hem 2011 model hem de 39 binde arada 2500 lira farka deger
    http://www.sahibinden.com/ilan/vasita-otomobil-honda-39bin-km-orijinal-2.sahibinden-temiz-otomatik-civic-259118136/detay

• toyota16 T kullanıcısına yanıt
    Eksperte götürcem bakalım çok sorun çıkmazsa düşüncm arkadaşlar
  • CeLLaT_1905 kullanıcısına yanıt
    42000 e düşerse buda çok iyiymiş aslında
  • quote:

Orijinalden alıntı: Verikar

Fiyatı normal gözükmekte. Bkz.www.otokaca.com

S.A Arkadaşlar Yardım edin Lütfen!!!

https://img.donanimhaber.com/upfiles/2276064/f6725634-4f01-4acf-a2d7-718c12c281d7.png

Site iyiymiş teşekkürler

• byshakram B kullanıcısına yanıt
    aynen süpermiş..
  • gokhan3368 G kullanıcısına yanıt
    Hoca illaki civic mi bakıyorsunuz? Şu sıralar hatasızlar 47-48bin bence haketmiyor. Piyasasının da düşeceği yok. Pert arabaya 35-36 istiyorlar ayrıca.

• byshakram B kullanıcısına yanıt
    aynen kardeş napim otomatikte honda diyor herkes
  • Araç bence sağlam bi kaza atlatmış
    Perde airbag varmı varsa açılmış mı ona baktır

• reallist55 kullanıcısına yanıt
    yandan vurmuşlar muhtemelen.perde bu modellerde yok sanırım kardeş
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.