Şimdi Ara

Hak mahrumiyetli (hacizli araç) çevirmede bağlanır mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
5
Cevap
1
Favori
23.919
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Merhaba... Aracımız eşimle benim üzerime ortak. Eşimin öğrenim kredisi borcundan dolayı araç üzerinde hak mahrumiyeti var, e devlette hacizli olarak görünüyor (noterde araç devir işlemleri yaparken öğrendik ve aracı satamadık)
    Borç yapılandırmayı beklediğimizden şu an borcu kapatmayı düşünmüyorum. Trafikte herhangi bir çevirmede aracın bağlanma ihtimali var mıdır? Şehir içi bağlama pek önemli değil ama 1 ay sonra uzun yola çıkacağım, araç Full dolu olacak tatil VS durumları rezillik yaşamak istemiyorum. Bir de Yakalamalı hacizli diye bir terim varmış, bende sadece hacizli yazıyor. Trafikte dolaşmak sorun olur mu? Konuyla ilgili bilgili arkadaşlardan ricamdır, teşekkürler...
    Hak mahrumiyetli (hacizli araç) çevirmede bağlanır mı?
    Hak mahrumiyetli (hacizli araç) çevirmede bağlanır mı?



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi antibiotic1907 -- 26 Nisan 2019; 12:48:25 >







  • Yakalama konup konmadigini ogrenmen lazim.
  • Haciz den bağlanmaz. Sadece satamazsınız. Borç ödenmezse ancak yakalama koyulur
  • Hacizden dolayı yolda sıkıntı yaşamazsınız ama içim rahat etsin derseniz bağlı bulunduğunuz vergi dairesine gidip takip servisinden dosyanın ve borcun durumunu öğrenebilirsiniz. Büyük ihtimalle borç takibe alınmıştır ve buna istinaden alacağı garantilemek amacıyla yapılmıştır. Mal beyanında bulunursanız hiç bir sıkıntı yaşanmaz. Ek olarak af çıkıp borcu yapılandırsanız bile borcun tamamı ödenmeden ihtiyati haciz kaldırılmaz. Aracınızı satmak istiyorsanız üzerinize olan başka bir ev arabaya borcun aktarılmasını isteyebilirsiniz. Ya da 5.000-10.000TL civarına bir araç alıp haczin o araca aktarılmasını isteyebilirsiniz. Yalnız bunu istemeniz yapacakları anlamına gelmez. Yapmama ihtimalleri de var yapma ihtimalleri de var hatta yeni aldığınız araç dahil her iki araca da haciz koyulma ihtimali var.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.