Formentor vz / 3008 Gt
İyi aksamlar,408 gt aracımı satmaya karar verdim.Daha premium hissetirecek daha havalı bir araca level atlamak istiyorum.1.5 mhev formentor vz makyajli kasa ve 1.2 hibrit 3008 gt yeni kasa.ikiside 2024 model ve sıfır ayarında olacak.Sizce bu araclardan hangisi daha havali zengin gosterir.Yas 37 tek cocuk var.Cok kararsiz kaldim.Yorumlarinizi bekliyorum.
2020 Model xc40 mı sıfır 408 mi
Merhaba degerli forum uyeleri bu iki arwc arasinda kaldim.xc40 2020 model 40 binlerde 1870 tl 408 sifir 1800 tl ikisi arasinda kaldim.Siz olsaniz hangisi tercih ederdiniz.Arti eksi yonleriyle belirtirseniz sevinirim.
değerli görüşleriniz
s.a sevgili forumdaşlarım;
Sıfır araç alma niyetim var
peugeot 408 1.2 benzin
peugeot 3008 1.2 benzin
cupra formentor 1.5 benzin
kia sportage 1.6 benzin
hundai tucson 1.6 benzin
fiyat olarak hepsi birbirine yakın,önceligime göre sıraladım.
SİZLERİN GÖRÜŞLERİNİ ÖNEMSİYORUM SİZ OLSANIZ TASARIM SORUNSUZLUK KALİTE KONFOR GÜVENLİK AİLEYE UYGUNLUK KRİTERLERİNİ BAZ ALARAK HANGİSİNİ TERCİH EDERDİNİZ?
Aracımı sarı siteye ilana koymustum suan bi alıcı var.Alıcı bulundugu ilden kredi basvurusu yapacagini soyluyor.Ruhsat fotosu ve iban istiyor buraya kadar tamam.Ama paranin hesaba satistan sonra gececegini ogrendim.Alicinin kredisinin garanti oldugunu nasil bilebilirim.Satisi verdikten sonra bi sorun cikarsa.Degerli fikirlerinizi esirgemeyin ne yapmam lazim maduriyet yasamamam icin?
Win 8.1 laptop Format atma sorunu Yardım!!!
|
Ford Ecoboost Motor Arızası Yardım edin!
|
Hasar kayıtlı İ30 için sorunsuz megan 2 satılır mı?
|
|
|
|
Son Giriş: 6 ay önce
Son Mesaj Zamanı: 7 ay
Mesaj Sayısı: 171
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 172
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 0 (Bu ay: 977)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 36 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası






Yeni Kayıt
Özel Mesaj

Görüntülenme
18 Yanıt
0
.Benim şöyle bir durumum var.2007 model dizel 184 bin deki değişeni ve hicbir sorunu olanak megan 2 mi satıp 2012 model dizel style paket 65 binde 1 parca degisenli(sol on câmurluk) 3parca boyalı(sol iki kapı ve sol arka çamurluk) olan i30 için 58 bine pazarlık ettik.42 bin peşin üzeri bir yıl vadeli araç ilk sahibinden arkadaşımın aracı 5 binde hasar kaydı var? Daha araca baktirmadim düşünme payımda var?Sizlerin görüşünü onemsiyorum.Siz olsanız bu durumda neyaprdiniz?





