Şimdi Ara

rx6600xt aldığım güne lanet olsun (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
106
Cevap
0
Favori
6.267
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
8 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • 12100f i3 işlemci ve h610m anakart öneriyorum. Testlerde darboğaz yapmadığı belirtiliyor ileriye dönük bir yatırım olur 13. nesil de desteklenecek sanırım. 12100f i3 ryzen 3600- ryzen 5500- i5 11400f den daha performanslı bir işlemci. Ses ve ısınması da oldukça başarılı.

  • Çetooooo kullanıcısına yanıt

    yok öyle birşey boyuna tak çıkar yapıyorum 0 performans sorunu.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • MogoLKhan kullanıcısına yanıt
    Ben de zaten bazı zamanlarda yazmışım denk gelebiliyor

    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Yahu hiçbir bilgi sahibi olmadan nasıl böyle cesurca karta b.k atabiliyorsunuz anlamak mümkün değil! 8x olsa ne 16x olsa ne, kaybınız en kötü senaryoda dahi %5 bile olmaz. Siz genel performansına bakın asıl.


    Bakın elinizdeki kart piyasanın açık ara en muhteşem fhd kartı. Size şöyle diyeyim, elimde 3080 ti'den 1660'a kadar 50'den fazla nvidia kart var ve tek bir tane de AMD kart var. FHD monitörümde oyun oynamak için aldım onu. Bilin bakalım hangisi? Tabii ki 6600xt. Dahası MPT üzerinden mod yaparak güç limitini 65W'a max. gpu saatini de 2000'e çektim. Şu anda FHD'de her oyunu high-ultra karışık oynayabiliyorum ve sadece 65 watt tüketiyor. Bu derece az güç tüketip bu denli performans sunabilen hiçbir Nvidia kart yok piyasada. Mining'te 33 vermesi de cabası.

  • erdemms e kullanıcısına yanıt
    Peki 2k 144hz monitörde 6600 xt ile ryzen 3600 nasıl iş yapar hocam

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Wampire^^ kullanıcısına yanıt

    Yetmez tabii ki. Hele bir de 144 peşindeyseniz en azından bir 3080 gerek onun için, 3070 ti dahi kaldıramaz kolay kolay. 144 takıntınız yoksa 3070 ti/6800 sizi 2K'da 75-100hz arası gül gibi götürür.


    * işlemci seçimi, darboğaz vb. gibi şeyler fhd çözünürlüğün konuları. 2K-4K gibi çözünürlüklerde iş GPU'ya kalır.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdemms -- 19 Haziran 2022; 0:54:58 >
  • berk70 kullanıcısına yanıt

    Merhaba teşekkürler hocamrx6600xt aldığım güne lanet olsun 

    3 fanlısı XFX 6600 şuan incehesapta ellerim kaşınıyor.rx6600xt aldığım güne lanet olsun 




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Worcestershire -- 19 Haziran 2022; 1:13:39 >
  • @Wampire^^


    Doğru bilgilendirmeler için ilgili ANA KONU'yu takip etmeniz faydanıza olacaktır. rx6600xt aldığım güne lanet olsun 


    https://forum.donanimhaber.com//mesaj/yonlen/153030924




    rx6600xt aldığım güne lanet olsun




  • Forumda bulabilirsiniz ulps nasıl kapatılır.

    Bence sorun bir ayar ile alakalı olmalı. 1060için 140fps aldığınız oyunda 6600xt ile 100 fps almanız normal değil. Bunun karttan kaynaklandığını sanmıyorum.

    -İşlemci kullanımınız %kaç / ekran kartı kullanımınız %kaç
    -imzalı sürücüler mi kullanıyorsunuz yoksa beta sürücüler mi mümkünse sadece sertifikalı sürücüleri kullanın. Radeon settings de ayarları göreceksiniz
    -ramlerin biosta docp ayarının seçili olduğundan emin olun.
    -radeon settings de, freesync ile birlikte gelişmiş senkronizasyon açmayın. Oyun içi Vsync mutlaka kapalı olsun.
    -aldığınız ekran kartında dual bios varmı kontrol edin. Var ise performans modu biosuna geçtiğinizden emin olun.

    < Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 6000 serisi kartlara 11.-12. nesil işlemci yada 5000 serisi ryzen işlemci almadıktan sonra performans beklemeyin. Eski işlemciler ile aşırı droplar yeniyor oynanmıyor.

    5600G yada apu birimi olmayan 5500 bile darboğazı çözücektir yüksek ihtimalle. Lakin hakkı 5600 yada 5600x'dir.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 3060'a her oyunda fark atan bir kart!!! var elinde. pc in kötü demekki.

  • nexus can n kullanıcısına yanıt

    amd işlemcileri intelden daha pahalıya satıyor :D


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Arkadaşın sistemi kötü demişsiniz ama sonuçta 1060'ı da aynı sistemle kullanıyor. En kötü ihtimal en azından aynı performans vermemesi gerekmez miydi ?




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kartalım -- 20 Haziran 2022; 2:12:16 >
  • yanlız değilsin o konuda heran alabilirim :) eth çakıldı diye gördük bugünleri.


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ryzen 5 3600 ile az oc yaparak 6600xt kullanıyorum. gayet de güzel çalışıyor. dediğim gibi kullanmayı bilmeyen lanet okuyor.


    ya windowsun bozuk. ya donanımsal bir sorunla kartı bozdun. ya da driver vs yazılımsal senden kaynaklı sorun var. kartta da olabilir diyorum hala.


    kartı götürüp başka pc de dene. eger calisirsa aynadakinde sorun vardır. bizde de var 6600xt ve sorunsuz kullanıyoruz. amd cpu amd ekran kartı. ben neden sorun yaşamıyorum ki acaba... 15-20 oyun yüklü ve sorunsuz hepsiyle kullanıyorum. laptopta ise 1660ti ve i7 9750h var. onda da sorunsuz kullanıyorum. tabi performans bariz aşağıda...

  • 
Sayfa: önceki 23456
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.