Şimdi Ara

Rusya, Starwars görünümlü orduya geçecek

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
5 Misafir - 5 Masaüstü
5 sn
22
Cevap
0
Favori
812
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Buna benzer bir sunum hacettepede yapılmıştı. Kıyafetin her noktası her santimetrekaresi algıçlarla dolu ve askerin sağlık durumu en ince ayrıntısına kadar gözlenebiliyor ve merkeze aktarılabiliyor. Ayrıca gerektiğinde vücuda bazı kimyasallar enjekte ederek askerin dayanma süresini ve sağlık değerlerini arttırıyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Tugrul_512bit

Buna benzer bir sunum hacettepede yapılmıştı. Kıyafetin her noktası her santimetrekaresi algıçlarla dolu ve askerin sağlık durumu en ince ayrıntısına kadar gözlenebiliyor ve merkeze aktarılabiliyor. Ayrıca gerektiğinde vücuda bazı kimyasallar enjekte ederek askerin dayanma süresini ve sağlık değerlerini arttırıyor.

Gerçekten dediginiz gibi ise mukemmel ve muazzam bir teknoloji ama Türkiye'de gorebilir miyiz bilemiyorum boyle hayati bir zirhin kesinlikle yerli üretim olmasi gerekir

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aklıma direkt Crysis geldi nedense. Nano suit
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mark Valley

https://www.rt.com/news/394745-russian-future-combat-suit-exoskeleton/

bizimde geçmemiz lazım

Rusya'nın (Türkiye'nin de) tüm orduyu böyle teçhizatla donatacak bütçesi yok. Özel kuvvetler böyle teçhizat verilir, o başka. Hatta çok iyi olur.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: MegaWindows

quote:

Orijinalden alıntı: Tugrul_512bit

Buna benzer bir sunum hacettepede yapılmıştı. Kıyafetin her noktası her santimetrekaresi algıçlarla dolu ve askerin sağlık durumu en ince ayrıntısına kadar gözlenebiliyor ve merkeze aktarılabiliyor. Ayrıca gerektiğinde vücuda bazı kimyasallar enjekte ederek askerin dayanma süresini ve sağlık değerlerini arttırıyor.

Gerçekten dediginiz gibi ise mukemmel ve muazzam bir teknoloji ama Türkiye'de gorebilir miyiz bilemiyorum boyle hayati bir zirhin kesinlikle yerli üretim olmasi gerekir

Askerinin hayatına değer veren devletler için geçerli onlar. Askerleri topluca zehirlenirken sarayda lüks iftar veren yöneticiler için gereksiz masraf. O paraya yeni bir VIP uçak alınır.

• çok güzel ve kullanışlı bir sistem ama sıcak havada asker bunu giyemez ağzı yüzü kapalı o kısımlarda motorsıkletcılerın kullanabıldıgı el boyutunda klıma sıstemı olacaksa cok guzel yük taşıyabilir hızlı koşabilir kasktakı görüş sistemi çok hoşuma gitti
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • türkiyede sırf para harcamamak için askerler zehirleniyor

daha askere çelik yelek almıyorlar bunu alacaklarmış

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Nano suit up !!

Millet Nano teknoloji ile uğraşırken biz hala de da ki eklerini yazamayan adamlara profesör unvanı veriyoruz.
  • Rusya, Starwars görünümlü orduya geçecek

Şöyle birşey yapabilirdim. Ama devlet önümü kesti.

• Askerimize kelle diyenlerin, onlara bu kıyafetleri giydirecek kadar değer vereceğini ve bütçe ayiracagini düşünmüyorsunuz değil mi?

• Çok pahalıdır bu. Bizim askerlerin canı o kadar kıymetli değil. Zaten çoğu gariban çocuğu bunlara birşey vermesende olur. Uzmanı, astsubayı hep gariban çocukları. Bana iş, para olsa girmezdim diyen çoktu.
    Verdikleri kamuflajların, botların kalitesini biliyorum. Spor eşofmanları ve ayakkabıları da efsanedir.
    Kimse kızmasın devlet askere değer falan vermiyor.
  • ulan bir günde abd'yi taklit etmeseniz şaşarım.
  • "Türk askerlerin görevi hayatını vermek, bunun için maaş alıyorlar, bana ekstra bir iyilik yapmıyorlar"

Günümüz TSK teknolojisinden bahsedersek, Suriye de yapılan operasyonlarda İŞİD in canlı bombalarına maruz kalındıktan sonra geri çekilmek zorunda kaldık ve geride 2 tank ve 1 kepçe bıraktığımız olayda işid o bölgenin videosunu çekmişti ve bizim askerlerimizin kullandıkları yeleklere ve çantalara beğenmeyip atıyorlardı.

Düşünün artık sağdan soldan toplanmış terör örgütü geçmişi parlak bir ordunun yelek ve çantalarını almaya tenezzül etmemişlerdi

Asıl soru neden acaba TSK nın envanterine yatırım yapılmadı, neden 1980 1960 lardan kalma yelek ve çantalarla suriyeye gönderildiler
  • quote:

Orijinalden alıntı: TRI CLICK 0.7

"Türk askerlerin görevi hayatını vermek, bunun için maaş alıyorlar, bana ekstra bir iyilik yapmıyorlar"

Günümüz TSK teknolojisinden bahsedersek, Suriye de yapılan operasyonlarda İŞİD in canlı bombalarına maruz kalındıktan sonra geri çekilmek zorunda kaldık ve geride 2 tank ve 1 kepçe bıraktığımız olayda işid o bölgenin videosunu çekmişti ve bizim askerlerimizin kullandıkları yeleklere ve çantalara beğenmeyip atıyorlardı.

Düşünün artık sağdan soldan toplanmış terör örgütü geçmişi parlak bir ordunun yelek ve çantalarını almaya tenezzül etmemişlerdi

Asıl soru neden acaba TSK nın envanterine yatırım yapılmadı, neden 1980 1960 lardan kalma yelek ve çantalarla suriyeye gönderildiler

diyanete ve imam hatiplere yatırmaktan fırsat kalmamıştır

• askere kelle diyen bir hükümet bunu yapacak yada destek verecek gülüyorum sadece
  • Tugrul_512bit kullanıcısına yanıt
    Askere düzgün yemek verilmiyorken bu gibi kıyafeti kimse rüysında bile göremez.

• Rusya, Starwars görünümlü orduya geçecek

Bunlar da bizim erler, sağa sola asarıs keseriz demeden önce bilin istedim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: BlackGhost12

Rusya, Starwars görünümlü orduya geçecek

Şöyle birşey yapabilirdim. Ama devlet önümü kesti.

Çok şekilmis

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Eazy-E -- 30 Haziran 2017; 21:51:24 >

• Yok crysis

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.