|
Türk yapımı Kargu-2 İHA, katil robotların çağını başlattı: Dünya tarihinde bir ilk
1 Mobil
-
-
İşte bunlar hep yandaş :/
-
Donanmahaber.com
Domain boş arkadaşlar almak isteyen olursa guzel domain adresi bence
-
Rapor mu haber mi anlamadım.
-
bu forumdaki bir çok kişinin gözünden kaçmış olmalı yada öyle ama bu çok büyük bir iş bence.. geleceğin yeni savaş mantığı yavaş yavaş evriliyor.
rusya diğer taraftan savaşçı asker robotlarını üretti, boston dynamic'i zaten önceden biliyoruz... geleceğin savaşları da şimdiki pandemi dönemindeki gibi olacak sanırım, insanlar ve komutanlar evlerinde karargahlarında, savaşçı robot askerler meydanlarda :)
-
Düşman askerinin bundan haberi var mı?
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
hafter ve hewallere denemesi bedava.
_____________________________ https://forum.donanimhaber.com/islam-dini-matematiksel-mantiga-uygun-mudur-yapay-zeka-botuna-sordum--154562755
https://forum.donanimhaber.com/bilisim-yazilim-uzerine-kitaplar--154166108
**************************************************************************** -
Demekki neymiş sadece inşaat, yol, köprü, hastane falan yapmıyormuşuz savunma sanayinde ilklere imza atıyoruz ama sakin ha böyle haberler yapıp burada algı yapmaya çalışanların işlerine takoz olmayın kızarlar sonra donanma haberleri yapıyorsunuz diye.
-
ver palavrayı burası a haber
-
aha derler derler derler...
-
Dalga geçen AntiTürkler de dadandığına göre haber gerçek ve belgeler doğru. Nedense bu tür askeri silah haberleri yabancı ülkeler konu olduğunda eleştiri yapmazlar iken Türkiye'de üretilenler ile olan haberleri ya yok sayıyor veya alay ediyor veya haberi yalanlıyorlar. Yalnız farkında olmadıkları şu var. Türkler artık teröristlerin sadece dağda olmadığını biliyor.
-
son yıllarda ne güzel teknolojik gelişmeler oluyor özellikle TOGG u bekliyorum. Tam destek hep destek...
-
Neden ülkede hiç kimse hiç bir olumlu habere inanamaz oldu anlamıyorum
_____________________________ -
Püh
< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı > -
Bizim basında olsa yalanlanırdı yabancı basından haber yapılıyor bazı kansızlar yine yalanlıyor dünyanın belgesini getirsek inandıramayız
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > -
Onlar sadece çılgın sedat .) derse inanırlar :))
-
kısa yolu bulmussunuz tebrik ediyorum okuyup yalan diyip geçmeye alışmış bizim millet açıp arastırdın mı kaynaklara baktın mı
-
İHA konusunda öncü ülkelerden biri olduğumuz su götürmez bir gerçek bu olayda neden ahaber yaftası yapıştırılmış anlamadım
ozaman diğer tüm konulara oda.tv halktv cumhuriyet gazetesi diyelim ?
_____________________________ -
Artık insanlarda algı olmuş Türkiye ile ilgili olumlu bir haberi okumaları yalan demelerine yetiyor açıp arastırma bakma kaynagı bulma vb şeylere girmezler aksine türkiyenin lehine bir haber olursa bi okadarda doğrulugunu savunurlar örneklerini çok yaşıyoruz
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Aleimer -- 31 Mayıs 2021; 23:41:3 >
|
Dalga geçen AntiTürkler de dadandığına göre haber gerçek ve belgeler doğru. Nedense bu tür askeri silah haberleri yabancı ülkeler konu olduğunda eleştiri yapmazlar iken Türkiye'de üretilenler ile olan haberleri ya yok sayıyor veya alay ediyor veya haberi yalanlıyorlar. Yalnız farkında olmadıkları şu var. Türkler artık teröristlerin sadece dağda olmadığını biliyor.
|
|
Donanmahaber.com
Domain boş arkadaşlar almak isteyen olursa guzel domain adresi bence |
|
Bizim basında olsa yalanlanırdı yabancı basından haber yapılıyor bazı kansızlar yine yalanlıyor dünyanın belgesini getirsek inandıramayız
|
|
son yıllarda ne güzel teknolojik gelişmeler oluyor özellikle TOGG u bekliyorum. Tam destek hep destek...
|
|
Demekki neymiş sadece inşaat, yol, köprü, hastane falan yapmıyormuşuz savunma sanayinde ilklere imza atıyoruz ama sakin ha böyle haberler yapıp burada algı yapmaya çalışanların işlerine takoz olmayın kızarlar sonra donanma haberleri yapıyorsunuz diye.
|
|
Neden ülkede hiç kimse hiç bir olumlu habere inanamaz oldu anlamıyorum |
|
Siz böyle her muhalif olan insana terörist demeye devam edin.Aferin size çok güzel yapıyorsunuz.Canınızdan çok sevdiğiniz uzun adamınız da zaten bu memleketin yarısına terörist demedi mi.Kusura bakmada arka bahçesi olan diyanet eliyle bu memleketin kurucu liderine ve onu sevip sayanlara kafir,islam düşmanı diyen bir zihniyetle hiçbir zaman barışmayacağız.BNu memleketin muhalefet olan %50 den fazla çoğunluğu ne yaparsanız yapın sizin gibi düşünmek zorunda değil ve düşünmeyecek.Siz zannediyor musunuz ki bu memlekette atatürke ve onun kurduğu devlete kafir diyenler sadece bir imamdan ibaret.Zihinlerinin altında türkiyenin kurucu değerlerini devlet yapısını tarumar edip kendi istekleri ve idealleri doğrultusunda bir devlet inşa etmek istiyorlar.Sizin gibi insanları da işte böyle kandırıp uyutuyorlar. Memlekette yapılan en ufak iyi bir işin başımızın üstünde yeri var.Ama bu iktidarın reklamını ve istikbali için kullanılan şeylere alkış tutup yaşa sen reis diyeceğimizi düşünüyorsanız daha çok beklersiniz.Önce bu iktidar defolup gitsin şu ülkeden ondan sonra yapılan herşeyi tebrik etmesini o terörist dediğin halk gayet iyi bilir. |
|
kısa yolu bulmussunuz tebrik ediyorum okuyup yalan diyip geçmeye alışmış bizim millet açıp arastırdın mı kaynaklara baktın mı
|
|
Her güzel gelişmeye "yalan, palavra, b.k" diyenler, Gezi teröründe "48 saat daha direnirsek AB, hükümeti devirecek" ya da "helikopterden taş atıyorlar, kıyma makinesiyle adam doğruyorlar" gibi fantazilere inanan tipler. Kendi hallerine bırakın elleşmeyin, salıp salıp.. pardon yazıp yazıp giderler :)
|
Benzer içerikler
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X

Yeni Kayıt

Konudaki Resimler