İki klima modeli arasında kaldım
Klima tavsiyeleri başlığına da yazdım fakat çok kişi soru sormuş bana sıra gelene kadar ohooooo
Herkese merhabalar
Klima arayışındayım aklımda iki marka var ve bütçem kısıtlı Gree ve Daikin arasında gidip geliyorum. Daikin çok methediliyor mitsubishi ile beraber. Şu sıralar da Gree markası çok göze çarpıyor.
Gree Pular 12.000 BTU bunun fiyatı 11K
Daikin Sensira 12.000 btu bunun fiyatı 14K
Aslında aklımda ilk başta pular değil aphro modeli vardı fakat bayide yokmuş maalesef ve bana pular modelini önerdiler. Eğer pular yerine aphro al derseniz internetten getirtme şansım da var.
Fiyatları her iki markanın da kendi bayisinden aldım. Arada 3K'lık bir fiyat farkı var bu fiyat farkına değer derseniz Daikin alacağım ama yok Gree de iyi marka derseniz hemen Pular modelini alıp geçeceğim fazla da kafa yormak istemiyorum açıkçası malum havalar felaket.
Şimdiden yardımınız için teşekkürler
Selamlar herkese
YouTube'da hobi atölyelerine dair videolar görüyorum ve insanlar bu hobilerinden belli bir miktar gelir de elde ediyorlar. Açıkçası dikkatimi çekmedi değil. Sizin yaz tatilini değerlendirmek için para kazandığınız herhangi bir uğraşınız var mı? Grafik tasarım olur, atölye olur, yazılım olur, fotoğrafçılık olur.
Yöneticilerden ricam konuyu silmemesi kötüye giden ekonomi sebebiyle para kazanan arkadaşlarla bir fikir alışverişi yapmak istedim.
YouTube'da hobi atölyelerine dair videolar görüyorum ve insanlar bu hobilerinden belli bir miktar gelir de elde ediyorlar. Açıkçası dikkatimi çekmedi değil. Sizin para kazandığınız herhangi bir uğraşınız var mı? Grafik tasarım olur, atölye olur, yazılım olur, fotoğrafçılık olur.
Devlet Bahçeli ne yapmaya çalışmaktadır
Her sene aynı muhabbet nedir bu adamların amacı?

Max 2000tl'ye aklımda şu kasalar var
Selamlar.
Öğrenci olduğum için bütçe yükseltmem mümkün değil. Lütfen şu kadar koy şunu al gibi tavsiyeler vermeyin
Adata XPG invader
Silverstone Fara R1
Corsair 275R Airflow
Corsair 4000D Airflow
Phanteks P360
Oldukça sade bir kasa arıyorum. Öyle önü bombeli uzay aracı gibi garip garip şeyler değil.
Tavsiyeleriniz için teşekkürler.
Sistem
İşlemci: Amd Ryzen 7 5700X
Ekran Kartı: RTX 3080ti
Anakart: X570
Bu sistem için hangi psu'yu önerirsiniz? Elimdeki seçenekler şunlar
CORSAIR RM850 850W 80+ Gold
EVGA BQ 750W 80+ Bronze
Thermaltake Toughpower GF 850W 80+ GOLD
Thermaltake Toughpower GF 750W 80+ GOLD
XPG Core Reactor 850G
Şimdiden önerileriniz için teşekkürler.
Belgesel ve kısa film için kamera arayışım
Herkese selamlar kısa film, belgesel ağırlıklı kullanmak üzere aynasız bir makine arayışındayım. Sizin tavsiyeniz ne olur? Aklımda sony a6000 var. Bütçem max 8k.
İkinci el düşünebilirim o konuda sıkıntım yok
Şimdiden yanıtınız için teşekkürler.
Herkese selamlar kısa film, belgesel ağırlıklı kullanmak üzere aynasız bir makine arayışındayım. Harici mikrofon takılabilmeli. Sizin tavsiyeniz ne olur? Aklımda sony a6000 var.
Şimdiden yanıtınız için teşekkürler.
Bu tür hareketli animasyonlar nasıl yapılıyor ?

Arkadaşlar bu tür şeyler önce kağıda çizilip sonra illustrasyon programında son şeklini verip ardından adobe animate ile mi hazırlanılıyor
Merhaba herkese
Üniversite öğrencisiyim. Hepsiburada, Amazon gibi e ticaret sitelerinden taksitle alışveriş yapmak önceliğim ve ülkede ucuz bir şey kalmadığı için limitinin yüksek olması önemli (300-4000tl civarı) dolayısıyla limit yükseltmede sıkıntı çıkartmayacak bir kart gerekiyor. En iyi hangisi işimi görür sizce ?
Son Giriş: dün
Son Mesaj Zamanı: 2 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.805
İkinci El Bölümü Mesajları: 3
Konularının görüntülenme sayısı: 71.567 (Bu ay: 976)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 5.914 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Eğitim ve Sınavlar