Şimdi Ara

Rush Hour 4 (201?) | Jackie Chan - Chris Tucker | Bitirim İkili 4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
10.554
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

• http://www.imdb.com/title/tt2324606/

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Nike -- 20 Ocak 2016; 8:12:17 >

• İzlenir.Seviyorum bu ikiliyi.
  • jet lee de dahil olsa yaa bunlara tadından yenmez
  • Güzel haber. Gelsin bakalım. 3. filmi çok sevmiştim. Ama Jackie bayağı yaşlandı yav pek aksiyonunu göreceğimizi sanmıyorum.
  • Ooo guzel guzel severek

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Fazla uzatıldı. Jackie Chan'i başka yapımlarda görmek istiyorum.
  • iik 2 film kesinlikle çok güzeldi son film bozdu biraz ama yinede izlenir
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Yaklaşık 1-2 aydır rumored ama kesinleşmiştir sanırım artık? İngilizcem yeterli olmadığı için anlamadım videodaki konuşmaları.

Sormak istediğim bir soru var , Chris Tucker kendi isteğiyle mi Silver Linings'e kadar filmlerde oynamadı? Aklım almıyor yahu şu adamın milyon tane filmi olması lazım , o mimikler o gözler o ses tam "ben aksiyon-komedi oyuncusuyum adamım" hissi veriyor bana. Hâlâ TV'de rastladığımda izliyorum Rush Hour'u. Silver Linings'i izleme sebeplerimden belki de en büyüğü Chris Tucker'dır.
  • İlk 2 filmini çok sevmiştim, defalarca izlemişimdir. son filmde biraz bozulmuştu. umarım buda öyle olmaz..
  • yaşlandılar be .
  • Jackie Chan, Rush Hour 4 ile Geri Dönebilir

1998 yılında başlayan Rush Hour macerası, 2001 ve 2007′deki devam filmleriyle aksiyon ve komedi severlerin beğenisini toplamıştı. Bir süredir sevilen serinin devam filmi Rush Hour 4 için çalışmaların başlatıldığı konuşuluyor.

İlk üç filmde başrolleri paylaşan Jackie Chan ve Chris Tucker yine dördüncü film için düşünülen isimler.

Geçtiğimiz günlerde İngiliz TV yapımcısı Jonathan Ross’a konuşan Jackie Chan, Rush 4‘da yer almasının ancak çok iyi bir senaryo yazılırsa mümkün olabileceğini belirtti.

Hayır, benim yeni bir Rush Hour filmi yapmaya ihtiyacım yok. Yapımcılar yeni bir proje istiyor diye ben onu yapmak zorunda değilim. Beni istiyorsanız iyi bir senaryo ile karşıma çıkmanız gerekiyor” açıklamasında bulundu.

İlk üç filmin yönetmenliğini üstlenen Amerikalı yönetmen Brett Ratner‘ın yeni film için yönetmen koltuğunda oturup oturmayacağı ise merak konusu. Yönetmen en son, Dwayne Johnson‘ın başrolünü üstlendiği ve beyazperdede istenen başarıyı yakalayamayan Hercules filmi ile adından söz ettirmişti.

Kaynak: FilmLoverss

• Efsane film izlenir valla

• Fazla uzatıldı ama bu ikili varsa iyi olur yine. İlk 3 filme hastaydım. Konu takip

• Sevdiğim bir filmdi Merakla bekliyoruz
  • Jackie chan umarım bu olur mu filmde de yoksa pek tadı olmaz gibi
  • Efsaneler asla ölmez merakla bekliyorum.
  • Özellikle ilk iki film harika 3 filmde sırf sinemada izlemeye gitmişti. Pek beğenmesemde ama 4 ü istermiyim derseniz kesinlikle evet derim.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Merakla beklediğim film.
  • Acaba tarihi ne zaman merak ediyorum.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.