Yarbay
26 Temmuz 2013
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
30 üye
Görüntülenme
Toplam: 99 (Bu ay: 1)
Gönderileri
Herkese selamlar.

Fotoğrafçılığa yeni başlayan bir amatör olarak Canon EOS 4000D makinam ile çektiğim fotoğraflarımı paylaşmak istiyorum.

Tavsiyelerinize açığım.

Xabir | Fotoğraf Arşivi | Canon EOS 4000D

Merhaba arkadaşlar.

DVD film arşivi yapmayı düşünüyorum. Acaba tavsiye eder misiniz? Kaç pikseldir, kalitesi nedir pek bilmiyorum bilen arkadaşlar bilgilendirirse çok memnun olurum.

Blu-Ray filmlerden sadece çok sevdiğim filmleri arşivlemeyi düşünüyorum. Bunun dışında kalan orta dereceli filmleri DVD ile eklemeyi düşünüyorum. Yorumlarınızı paylaşırsanız minnettar olurum
Herkese iyi günler dilerim.

Bu sene oyunda ciddi anlamda forvetlerde sıkıntı yaşıyorum. Hangi rolü denersem deneyeyim bir türlü verim veremiyorlar. Aktif Fenerbahçe kariyerimde 3. sezonum 5 forvet değiştirdim. En verim aldıklarım Islam Slimani ve Cenk Tosun. Cenk 12 maçta 9 gol gibi bir performans vermişti ama çok istikrarsızdı. 8.5m'a alıp 15m'a satınca yerine Mariano'yu getirdim.(Dominikli) Sıkıntı onda da sürüyor. Taktik aslında çok iyi işliyor. Kanatlar, bekler ve orta sahalar oldukça iyi hatta gol yükünü sırtlıyorlar ama forvetler maalesef ortada yok. Çalışkan Forvet en verim aldığım rol ama ondan da memnun değilim. Taktiği bırakıyorum önerilere açığım

Football Manager 2019 Forvetlerde Gol Problemi!..

Hücumcu bekler ileri çıktığında defansif orta sahanın savunmaya çekilerek savunmayı üçlediğini öngörerek bir oyun stili geliştirmeye çalıştım. Nispeten başarılı oldu ama forvetler verimsiz olunca özellikle deplasmanlarda kısır maçlar oluyor.
Merhabalar dostlar. 1300 TL civarında bir bütçem var. Sony XPeria M5 alacaktım. Sorunu çok dediler korktum. IPhone 5S almayı düşünüyorum. Kamerası falan nasıl önerir misiniz? Daha önce hiç Apple ürünü kullanmadım. Android kullanıyorum şu anda ancak inanılmaz kasma yapıyor android telefonlar.
Arkadaşlar. CS.GO tarzı oyunlar için kulaklık alacağım da lakin 2 kulaklık arasında kaldım. Logitech G230 ve Logitech G430 hangisini almam konusunda yardımcı olursanız sevinirim. Mikrofon fazla önemli değil benim için sadece ses kasma açısından hangisi daha etkili ve daha iyi bu iki kulaklıkdan hangisini almalıyım sizce ?
Finlandiyalı ve İsveçli metal grupları müzik piyasasında önemli bir yere sahip. Her iki ülkeden de çok sağlam gruplar çıkmış ve çıkmakta. Peki sizin favoriniz hangi ülke?

Finlandiyalı gruplar:
-Nightwish
-Sentenced
-Amorphis
-Children of Bodom
-Ensiferum
-Stratovarius
-Sonata Arctica
-Finntroll
-Insomnium
-Lordi
-Kalmah
-Wintersun
-Norther
-Korpiklaani

İsveçli gruplar:
-Opeth
-Dark Tranquility
-Amon Amarth
-Arch Enemy
-In Flames
-At the Gates
-Ghost BC
-Sabaton
-Therion
-Katatonia
-Soilwork
-Pain of Salvation
-Lake of Tears
-Candlemass
-Bloodbath
-Unleashed
-Grave
Beyler ekran başında ben çıldırıyorum. Lan adam boş. Atsana şuna. At lan işte. İlla gidiyor en ters adama atıyor. Her atak sonunda Van Persie elini iki yana açıyor neden atmıyorsun diye.
Fenerbahçe bölümünde bana ve diğer arkadaşlara ana avrat söven birisine dava açmak istiyorum. Konuyu nereye açacğımı bilemedim ve buraya açtım. Adli durumları pek bilmem. Yönlendirme durumu olan var mı?
Selamun aleyküm Ahali. Herkese Merhabalar.

Hani bazı albümler vardır. Kompozisyon gibidir. Albümdeki şarkıları ayrı ayrı değil de albümü komple dinlersiniz. Bu tarz albümleri bu konu altında paylaşalım.

Sentenced - Crimson

Bütün Şarkıları Güzel Olan Albümler.

Youtube'da tek part halinde bulamadım. Ama listesi var. Oturup tek solukta hemencecik dinlediğim bir albüm.
Selamun aleyküm ahali! Şu tarz bol gerilimli filmler önerir misiniz?

-The Conjuring
-Insidious 1-2

Şimdiden eyvallah.
Hakkında
Forum İmzası:

Bayrakları bayrak yapan üstündeki kandır;
Toprak, eğer uğrunda ölen varsa vatandır!
Sistem ve Tercihleri
Operatör
Turkcell
Takım
Fenerbahçe
Dünyadan Futbol
Manchester United FC
Basketbol
Boston Celtics
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 7.720
İkinci El Bölümü Mesajları: 0
Konularının görüntülenme sayısı: 36.075 (Bu ay: 342)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 4.563 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Sinema - Dizi - Televizyon - Müzik - Kitap
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.