< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 6 Mart 2019; 9:11:48 > |
Bildirim
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 6 Mart 2019; 9:11:48 > |
ne olur çeksin Arnold elini ayağını artık termiantor den... Ben onu böyle hatırlamak istiyorum
Böyle değil ! Doyamadınız paraya.. Rahat bırakın şu serileri artık.. |
G Guest-C7653CE04 demiş ki; Mesajı Yerinde Gör
|
James dayı da bizim enteller gibi genellemeler yapıp boş konuşmuş. Yok efendim çevrenize bir bakın herkes sanal âlemde, yok efendim makineler tarafından köleleştirilmişiz... Geçin abi bunları. Saçma bi genelleme ve abartı. Teknolojiyi insan kullanıyor, insan teknolojiyi değil. Ne yapılsın kullanılmasın mı? İnsanı insandan başkası köleleştiremez. Geçmişte de böyleydi, günümüzde de böyle, gelecekte de böyle olacak. Sadece olay biraz şekil değiştirecektir. Tamam iyi bir yönetmensin, güzel başarılara imza attın, eyvallah ama belirli bir yaşı devirip hayatı uzunca tecrübe ettikten sonra entel gibi konuşmak yakışmıyor sana James dayı. Tespit yapma, film yap. Çünkü ihtiyacımız olan bu.
|
şu 3lüden anlaşılacağı üzere yeni bir çöp yolda
|
serinin en iyi filmi 2.judgement day filmiydi main themesi bile efsanedir kıyamet gününün 2.film ile bağlantılı olacakmış keşke şekil değiştiren robot olarak Robert patrick olsaydı be çok iyi olurdu. Sarah connor ve john connor'ı aynı oyuncuların canlandırması çok iyi bir seçenek olmuş bir Nevi Kıyamet gününe geri dönecez gibi umarım hayal kırıklığı olmaz
Bu efsaneyide bırakayım buraya :) |
Ordudan birinin yüzü kullanılmış.. Aynı hikayaye hiç gerek yok aslında.. Termiantor 6 yani yine john connor'ın hikayesi falan gereksiz.. Aynı Sw Rogue One gibi çok güzel bir yan hikaye yapılabilir.Zaten sadece John Connor a değil birçok üst düzey kişiye gönderildi yok edilmesi için onlardan birinin hikayesi olabilir hepsini geçtim sadece gelecekte geçen bir hikayede olabilir.Direniş ile robotların savaşı.. Çok güzel çizgi romanlar var onlardan bile senaryo alabilirler hatta bitanesi hiç unutmuyorum gelecekte geçiyordu , direniş terminatorleri kısa süreli kapatmanın yolu bulmuş 3-5 dakka kapanıyorlar bitanesini kamyona koyup karargaha götürüyorlar bilgisayara baglamak için yetişemiyorlar milletin içinde bir anda on konumuna geliyor herkesi elleri ile parçalıyordu.. Yani çok güzel karanlık bir bilim kurgu korku yapılabilir.. Ama neredeeee.. eski isimlerin ekmeğini yicekler. |
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 6 Şubat 2017; 4:8:19 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasomen -- 5 Şubat 2017; 18:51:57 > |
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 6 Şubat 2017; 10:58:29 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı > |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi PlayerX -- 11 Nisan 2017; 23:58:54 > < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > |
|
|
|
|
|