Yarbay
09 Mayıs 2006
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
3 üye
Görüntülenme
Toplam: 236 (Bu ay: 4)
Gönderileri

Yapı kredi World ile Shell de 4x125 e 40₺ puan

Ödemelerin 1 tanesini QR ile yaparsanız 10₺ daha Shell Puan geliyor.

Ödemelerin tamamını Qr ile yaparsanız YKB QR kod ile ödemeye %2 puan veriyor oradan da 10₺ geliyor. (Hemen hemen her ay geliyor kişiye özel mi bilmiyorum)

Aldığımız yakıt %12 uyguna geliyor.

YKB World + Shell 500/50 Puan
YKB World + Shell 500/50 Puan
Buralarda takılıp daha önce indirmeyen yoktur ama.

Daha fazla detay yok, İnstagram sayfasında çıktı karşıma.

Bu gece 23:59’a kadar WorldMobil İndir 20₺ Puan
Forumda da vardı arabasının sebepsiz yere çekildiğini iddia eden arkadaşlar.

Antalya Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri bu sabah ilginç bir rüşvet operasyonuna imza attı.

Çekilmemesi gereken araçları çektirdikleri ve bu işlerden menfaat temin ettikleri ortaya çıkan aralarında emniyet müdürü ve polis memurlarının da bulunduğu 16 şüpheliye operasyon düzenlendi.

ÇEKİLMEMESİ GEREKEN ARAÇLARI ÇEKTİLER

Antalya Cumhuriyet Başsavcılığı'nca yürütülen operasyonda, şüphelilerin otoparklarla işbirliği içerisinde usulsüz araç çekme işlemleri yaptıkları ve bu işlerden menfaat temin ettikleri otoparklarla araç başı anlaştıkları öğrenildi.

Şüphelilerin, çekilen araçların bir kısmının trafiği aksatmadığı halde bu işlemleri yaptığı ve vatandaşları mağdur ettiği belirlendi.

ARALARINDA EMNİYET MÜDÜRLERİ DE VAR

Operasyon kapsamında biri 3. Sınıf Emniyet Müdürü olmak üzere aralarında polis memurları ve otopark işletmecilerinin de bulunduğu 16 kişi emniyete götürüldü. Şüphelilerin emniyetteki sorgularının devam ettiği öğrenildi. (Sema Alim Dalgıç/Sabah)

Kaynak
Merhaba arkadaşlar,
6S cihazımı dün akşam sıfırlayıp tekrar yüklemek için İtunes üzerinden İphone a geri yükle diyerek 2,6 Gb lık bir dosya indirdi ve ardından telefonu yedekle diyip kurulum yapıldı. Daha sonra yedeklemeden geri yükle dediğimde geri yükleme başlıyor fakat daha sonra aşağıdaki gibi bir hata veriyor ve yüklemeyi yapmıyor.
Dün akşam denedim 1-2 kere ama sadece müziklerim yüklendi ve icould üzerinden de kişiler geri geldi. Ama fotoğraflarımın hiç biri yok.

Ek olarak bilgisayara daha yeni format attırdım ve bilgisayarda itunes harici bir şey yüklü olmamasına rağmen C disk 97 gb dolu görünüyor. Acaba bu telefon yedeklenirken disk dolduğundan böyle sorun olabilir mi? Fotoğrafları yedekli ise bilgisayardan bulma şansım var mıdır?

Yardımcı olursanız sevinirim.
İtunes Yedeklemeyi Geri Yükleyemiyorum

Merhaba,

Bir süre önce N11 üzerinden bu malum satıcıdan arabam için deri cüzdan şeklinde anahtarlık aldım, anahtarlık elime geçtiğinde içime sinmedi ve yine N11 üzerinden iade talebi açarak ücretsiz yazan kargo firması ile ürünü geri yolladım.

Sonra bu malum satıcı aradı neymiş keyfi iadelerde kargo alıcıya aitmiş. Cayma hakkı iade hakkı falan hak getire adamlar kendi çizgilerinde konuşuyorlar.

Çok geçmeden N11 paramı iade etti, ama sanıyorum ki bunlara bir yaptırım yapsın.

Sonuç olarak diyeceğim bu firmadan bir ürün alırken 2 kere düşünmeniz gereklidir.

İyi forumlar..
Merhaba,
Şubat ayinda amerikadan getirttigim 6s telefonumda bugun farkettim muzik actigimda bildirim geldiginde yada zil seslerini actigimda ses cizirtili geliyor. Daha önceden boyle olmadigina eminim.

Boyle bir sorunla karsilasan var mi? Restore etsem sorun çözülür mu acaba?
Merhaba,

Facebook hesabım kendi kendine sayfa açıyor ve listedeki herkese messenger üzerinden mesaj atıyor. Telefondan girerek sayfayı siliyorum fakat bir süre sonra tekrar aynı durum oluyor.

Var mı yardım edebilecek
Merhaba Arkadaşlar,

Geçen akşam kendim cihazım için 1 adet zil sesi indirdim.

Daha sonra eşimin telefonu içinde ayın zil sesini aynı apple kimliği ile girip tekrar satın aldım.

Toplamda 1,29 liralık müziği 2 cihaza indirdim ve toplamda 2,58 lira ödemem gerekir iken itunesin kredi kartımdan çektiği para aşağıdaki gibidir.

İtunes den satın alma geçmişime baktığımda ise sadece 1 tane 1,29 liralık alım görünüyor.

Bu konuyu apple a telefonda bildirdiğimde garip bir şekilde beni arayan bayan bu konuda hiç bir bilgi veremiyordu ve kendisinin de babasının kredi kartını kullandığını kardeşinin kendi hesabını kullandığını falan bahsetti. Ne alaka anlamadım kapattım sonra.

Bu konuda bir fikriniz var mı acaba

İtunes Karttan Fazla Para Çekmesi? İtunes Karttan Fazla Para Çekmesi?
Konu daha önce açıldı mı bilmiyorum. Sitede aradım ama bulamadım

Bir internet sitesinde satılığa çıkardığı otomobili almak isteyenlerden kapora alan ancak aracı satmayan bir dolandırıcı yakalandı.
Bir internet sitesindeki satılık otomobili beğenerek almak isteyen Mert Z.Ö. 26 Kasım Perşembe günü ilan sahibi Ahmet P. ile telefonla görüştü. Ahmet P., Mert Z.Ö.’nün otomobili almak için kapora yatırmasını isteyerek banka hesap numarasını verdi. Mert Z.Ö. verilen hesap numarasına 18 bin 700 lira para yatırmasına rağmen satış işlemi çeşitli gerekçelerle yapılmadı. Bunun üzerine mağdur olan Mert Z.Ö., 2 Aralık Çarşamba günü Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne dolandırıldığı için başvurarak şikayetçi oldu.

KAPI AÇILMAYINCA POLİS BALKON CAMINDAN GİRDİ

Sarıyer İlçe Emniyet Müdürlüğü Asayiş Büro Amirliği ekipleri konu ilgili olarak çalışma başlattı. Polis ekipleri, Ahmet P.’nin banka hesabı üzerinden adres bilgilerine ulaşarak eve giren ve çıkanları bir süre takip etti. Ekipler, 10 Aralık Perşembe günü 23.30 sıralarında Ahmet P.’nin eve geldiğini belirleyerek operasyon başlattı. Baskına giden ekipler evin kapısının açılmaması üzerine, balkon camını kırarak eve girip Ahmet P.’yi yakalayarak gözaltına aldı.

20 SUÇTAN ARANMA KAYDI ÇIKTI

Sarıyer Asayiş Büro Amirliği ekipleri, Ahmet P.’nin Genel Bilgi Toplama (GBT) sorgulaması yaptı. Sorgulamada, ‘Dolandırıcılık’, ‘Tehdit’, ‘Hakaret’, ‘Resmi belgede sahtecilik’ ve ‘Özel hayata ilişkin görüntü ve sesleri ifşa etmek’ suçlarından 20 aranma kaydı bulunduğunu tespit etti.

SERBEST KALDI

Sarıyer Asayiş Büro Amirliği ekipleri, 38 yaşındaki Ahmet P.’nin banka hesaplarında yaptığı incelemede 35 şüpheli işlem hareketi belirleyerek, hesaba çeşitli illerden yatırılan paralarla ilgili mağdur kişilere ulaşmak için çalışma başlattı. Asayiş Büro Amirliği’nde işlemleri tamamlanan şüpheli Ahmet P., 11 Aralık Cuma günü sevk edildiği mahkeme tarafından serbest bırakıldığı öğrenildi.

Adamda hangi akla hizmet 18700 lira yatırıyor acaba?
Arkadaslar elimde daha 1 aylık yeni hp laptop var. Evde de superonline ADSL bağlantısı var.

Ilk günden beri laptop ile evdeki tum odalarda sorunsuz kullanırken son günlerde laptopu alıp yan odaya falan geçtiğimde bağlantı kesiliyor. Wifi listesini açtığım da modem görünüyor fakat aga baglanamiyor. Aga bağlanmak normalden uzun sürdü uyarısı veriyor.

Laptopun Wifi a baglanamadigi yerde 2 tane telefon Wifi a bağlı full çekiyor ve sorunsuz İnternet'e giriyor.

Burda sorun neden kaynaklı olabilir.
Modem huawei marka.
Hakkında
Meslek: Store Manager
İlgi Alanları: Just Me
Forum İmzası:
2006 Honda Civic ES Cosmic Gri Manuel Benzin/LPG
2010 Honda Civic Elegance Beyaz OV Benzin/LPG
Sistem ve Tercihleri
Otomobil
Honda
Mobil cihaz
iPhone
Operatör
Vodafone
Takım
Galatasaray
Notebook
HP
Dünyadan Futbol
Galatasaray
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH’de
Nerede: Cevaplananlara bakıyor.
Son Giriş: 3 dk. önce
Son Mesaj Zamanı: 4 gün
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 4.130
İkinci El Bölümü Mesajları: 12
Konularının görüntülenme sayısı: 30.922 (Bu ay: 766)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.717 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Motorlu Araçlar Dünyası
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.