Şimdi Ara

Rpg oyunlarını anlamıyorum !

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
117
Cevap
5
Favori
3.539
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Ne yaptıysam bir türlü çözemiyorum. cok istiyorum ama olmuyor. Sorun bende; ama nerde oldugunu bilmiyorum.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• bende hc sevmiyorum .cok itici bir oyun turu.anlasilmasida zor.oynayanlara saygm var ama bendn uzak olsun.

• oynamayı bilmeyenler kötülemesin hiç önce ingilizce öğrenmekle başlayın işe
  • Şimdiye kadar hiç oynamadım ama oynasaydım delisi olurdum herhalde.
  • Orta düzey ingilizce ve hayal gücünüz yoksa başlamayın, tat alamazsınız.
  • Ya ingilizce çok iyi düzey ama gene sıkıyor birader.Bizde sorun var
  • Bende öyle kardeşim ama hiç oyun olmayan dönemlerde RPG deniyorum Boderlands 2 deniyicem Ön Siparişle aldım hala gelmedi kod :D gelse indiriceğim
    videolar Action+RPG karışımı bi oyun güzel'e benziyor ama rpg oyunları gerçekten sıkıcı ve sabır istiyor aynı kaderi paylaşıyoruz.Burakc.:D
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    RPG Maker Oyunu Türkçe Yapmak?
    4 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • RPG candır. Zaten hardcore oyuncuların çoğu rpg hastasıdır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Sakuragi Hanamichi

RPG candır. Zaten hardcore oyuncuların çoğu rpg hastasıdır.

Hay,ağzını öpeyim..
  • benimde rpg de başım agrıyor 10 dakikada alt+f4 yapıyorum
  • Saçmasapan televizyon programlarıyla olsun, filmlerle olsun, kitap okuyan zaten yok ortalama dikkat süresinin 2 dakikaya indirildiği bir neslin gidip de RPG oyunlarına odaklanabilmesi zordur. RPG emek ister, önüne geleni patlatan Call of Duty gençliğine pek hitap etmeyebilir doğrudur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: lycantrophic

Saçmasapan televizyon programlarıyla olsun, filmlerle olsun, kitap okuyan zaten yok ortalama dikkat süresinin 2 dakikaya indirildiği bir neslin gidip de RPG oyunlarına odaklanabilmesi zordur. RPG emek ister, önüne geleni patlatan Call of Duty gençliğine pek hitap etmeyebilir doğrudur.

+1

Eğer RPG olmasaydı oyun piyasası bile olmazdı. Call Of Duty'lerden geçilmezdi etraf.
  • Zamanında bi yerden şöyle bir söz duymuştum rpg ler matematik gibidir ilk başta anlamsız gelir öğrenmeye başladıkça alınan zevk artar.
  • Oyun dediğin RPG olmalıdır... önce kendine bir karakter yaratırsın onu geliştirirsin zenginleştirirsin.. herşeyin olur

Bende gidip cod gibi saçmalıklara para verenleri anlamıyorum. Adamın oynacağı en fazla 3-4 saat zaten oda vurdu kırdı olayından ibaret. Rpg oynayamayan adam vasıfsızdır arkadaş...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Vishera -- 20 Eylül 2012; 23:54:00 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Vishera

Oyun dediğin RPG olmalıdır... önce kendine bir karakter yaratırsın onu geliştirirsin zenginleştirirsin.. herşeyin olur

Bende gidip cod gibi saçmalıklara para verenleri anlamıyorum. Adamın oynacağı en fazla 3-4 saat zaten oda vurdu kırdı olayından ibaret. Rpg oynayamayan adam vasıfsızdır arkadaş...

bana göre de rpg zirvaliktir.cod kraldır.rpg gereksizdir.saygı duymak lazım

• Ben her türlü oyunu severim şahsen hoşuma gideni oynarım elder scroll serisini cok severim Rpg olarak call of duty battefield ve bu tarz oyunlarda güzel ancak vur geç ten öteye gidemiyor ve cabucak bitiyolar o yüzden Rpg ilk tercihimdir emek istediği için diğerleri kolay geliyor Rpg sevmiyenlerede saygı duyarım zevkler renkler tartışılmaz

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi okinkurt -- 21 Eylül 2012; 8:47:56 >
  • Skyrim gibi bir oyundan nasıl sıkılırsınız be?
  • RPG candır :)
  • -Koskoca bir Dünya da (veya evrende) yaptığınız seçimlerin her şeyi değiştirmesi.
    -Nasıl biri olacağınıza , kime yardım edip etmeyeceğinize karar verdiğiniz.
    -Görevlerin diğer oyunlardaki gibi haritada gözükmeyip sadece yoldaki kişilerin konuşmasını bile dinleyip bambaşka görevlere gidebileceğiniz.
    -Sadece ana görevleri yaparsanız oyunun %50 sini kaçıracağınız.
    -Keşfetmenin dolaşmanın her yere girmenin her zaman ödüllendirildiği ve karşınıza bambaşka şeyler çıkaran

bir oyun türü nasıl beğenilmez.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 2K

-Koskoca bir Dünya da (veya evrende) yaptığınız seçimlerin her şeyi değiştirmesi.
    -Nasıl biri olacağınıza , kime yardım edip etmeyeceğinize karar verdiğiniz.
    -Görevlerin diğer oyunlardaki gibi haritada gözükmeyip sadece yoldaki kişilerin konuşmasını bile dinleyip bambaşka görevlere gidebileceğiniz.
    -Sadece ana görevleri yaparsanız oyunun %50 sini kaçıracağınız.
    -Keşfetmenin dolaşmanın her yere girmenin her zaman ödüllendirildiği ve karşınıza bambaşka şeyler çıkaran

bir oyun türü nasıl beğenilmez.

Çok doğru fakat,

@lycantrophic' in dediği gibi bir durum var.

" Saçmasapan televizyon programlarıyla olsun, filmlerle olsun, kitap okuyan zaten yok ortalama dikkat süresinin 2 dakikaya indirildiği bir neslin gidip de RPG oyunlarına odaklanabilmesi zordur. RPG emek ister, önüne geleni patlatan Call of Duty gençliğine pek hitap etmeyebilir doğrudur. "

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi DRACON1C -- 22 Eylül 2012; 3:12:00 >

• 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.