Binbaşı
11 Ocak 2011
Tarihinde Katıldı
Takip Ettikleri
19 üye
Görüntülenme
Toplam: 428 (Bu ay: 5)
Gönderileri

Merhaba arkadaşlar yaklaşık 1 yıl önce teknobiyotikten bu kartı aldım aldıktan 2 gün sonra sağ fandan bozuk rolye sesi gelmeye başladı ses düzelmeyince firma ile iletişime geçip değişim talebinde bulundum kart 15 gün içersinde sıfırı ile değiştirildi o tarihten bu yana sorun gözlemlemedim ancak bu gece itibari ile kabus geri döndü ve iade ettiğim kart ile birebir bir fan sesi meydana gelmeye başladı galax ın bu modelinde kronik bir problemmi diye kafamda soru işareti oluştu acıkcası bu konu hakkında bilgisi olan aynı kartı kullanmış arkadaş var ise bilgi verirse çok sevinirim .

Arkadaşlar elimize resimdeki cihazdan geçti ne işe yarar çözemedik bilen dostlarım yardımcı olabilirse sevinirim

Merhaba dostlar yaklaşık bir hafta önce papara dan kart talebinde bulundum ve AGT kurye aracılıgı ile tarafıma yollandı bugün siteye girip baktığımda bilgilendirme ekranında ziyaret edildi yoktunuz gibi bir ibare gördüm dükkanda 24 saat bulunuyoruz kimse gelmedi kurye arkadaşımızın numarasını buldum ve aradım kayıtlardan arkadaşımız telefonda karşısında asker arkadaşı gibi konuşmaya başladı sen telefonu açmadın ben senimi bekliycem sen açmazsan ben gelmem işine gelirse fırça atar vaziyettte senli benli konuşmasını geçtim kardeşimiz birde üstüne bize fırça atmaya kalktı gelmediğini kabul etti birde üstüne kabahati bize yıktı tarafıma kuryenin beni arayacagı ve açmam gerektiği ile alakalı bir informasyon verilmediği gibi birde üstüne kahvehane ağızı ile benimle münakaşa ya girip beni azarlamaya kalkan bir çalışana maruz kaldık arkadaşımız kartı geri götürüp iade etti ben kartımı işin sonunda alamadım tarafımı kurumsal bir numaradan bile aramadılar şikayet vara girip baktığımda bu firma ile alakalı bircok benzer durum gözlemledim geldik yoktunuz deniyor gelmiyorlar üstüne kusuru sizde bulup birde fırça atmaya kalkıyorlar gereken yerlere şikayetimi ilettim bu şekilde kart alacak olan varsa sıkıntı yaşanabilir buraya iletmek istedim okuduğunuz için teşekkür ederim.

Merhaba arkadaşlar dün gece başlayan tuaf bir sorun yaşıyorum benzerini yaşayan yada çözüm bilen varsa ilgilenebilirse sevinirim youtube videolarında flicker başladı ve sadece youtube da oluyor oyunlarda steam veya epic gibi programlarda video oynatırken sorun yok pc de film açıncada bir sorun göremedim ancak youtube da ekran kartı arızası gibi bir görüntü var sorunu video ya aldım farklı tarayıcı denedim driver temiz kurulum yaptım ancak sorun çözülmüyor windows yada sistem kaynaklımı emin değilim ekran kartım 3070 ti testlerde sorun göremedim oyunlarda da keza yok video :

Youtube flickerstreamable
Youtube flicker
https://streamable.com/qxtqbr

Yardım edebilirseniz sevinirim

Merhaba arkadaşlar gamepad ın sağ analog stick klidi kırıldı komple değiştirmek istiyorum ancak stick alabileceğim bir yer bulamadım güvenilir nereden alabilirim bilgi verebilirseniz sevinirim gittigidiyor ve birkaç yerde 50 tl ye var ancak güvenilir mi emin olamadım

gittigidiyor
Xbox One Kollar İçin Orj 1 Çift / 2 Adet Analog Motoru-Hemen Kargo !! Fiyatı ve Özellikleri - GittiGidiyor
https://www.gittigidiyor.com/video-oyun-konsol/xbox-one-kollar-icin-orj-1-cift-2-adet-analog-motoru-hemen-kargo_pdp_678171253
Arkadaşlar bu görev için yardıma ihtiyacım var bu görevi tamamlamak için 3 patrol ve değişik etkinlikleri tamamlamamı istiyor ancak takım arkadaş lazım bu göreve veya silaha sahip olan şeklinde ibare var silaha ve göreve sahip olmayan arkadaşım ile denedim ilerlemedi görev yada silah bulunan varsa ekleyebilirmi lütfen sade bu görev değil oyunuda beraber oynayabiliriz steam: okinkurt
Arkadaşlar başlıktaki paketi kullanıyorum kontratı yaptıgımda gece 02-08 bedavaydı pakette ancak bugün yenilendiğinde gördümki gece 2 den sonra kotadan yemeye başlamış aynı paketin şartlarına baktım gec 2 olayı görünmüyor yada benmi bulamadım bilemiyorum bu paketin gece 02 bedava olayı kalktımı bilen varmı acaba ?
Arkadaşlar başlıktaki paketi kullanıyorum kontratı yaptıgımda gece 02-08 bedavaydı pakette ancak bugün yenilendiğinde gördümki gece 2 den sonra kotadan yemeye başlamış aynı paketin şartlarına baktım gec 2 olayı görünmüyor yada benmi bulamadım bilemiyorum bu paketin gece 02 bedava olayı kalktımı bilen varmı acaba ?
Merhaba arkadaşlar normalde butür konular pek açmam ancak benzer durumu yaşayan arkadaşlar varsa fikir alışverişi için açmak istiyorum Colormaster Masterwat 750w güç kaynağı kullanıyorum cihazda coil whine ve fan duraksama sorunu çıktı en sonunda dayanamayıp garantiye verdim sorunlarını ince detayına kadar yazarak vektron elektronike gitti cihaz yaklasaık 15/20 gün sonra elime ulaştı belgede sadece fanının değiştirildiği gözüküyordu neyse taktım denedim çalışmada sıkıntı yok lakin coil whine aynen sürmekte hani az bir seste değil düdüklü tencere gibi öten bir cihazı garanti neden göz ardı ediyor anlamakta güçlük çekiyorum bunuda değiştirmeyecekler ise garanti ne işe yarar diye düşündürüyor sadece c.w olsa iyi oyun açtıgım zaman ses kartına yansıyan bir parazit farkettim psu daki sesin benzerini ses kartından alıyorum resmen ses kartının vida yerini kasadan uzaklastırınca ses düzeliyor yani uzun lafın kısası abuk sabuk bir durum vektrona c.w ile ilgili parça yollayan arkadaş varmı varsa deneyimlerini aktarırsa sevinirim düdüklü tencere gibi psu yu değiştirmediler garantiye güvenim kalmadı.
Merhaba arkadaşlar yakın zamanda rx 580 satın aldım ancak wattman basıma bela oldu bir ayar yapıp sistemi kapatıp açtığım zaman beklenmeyen bir sistem arızası yüzünden varsayılan wattman radeon varsayılan ayarları geri yüklendi diyor afterburner dan ayar yapıyorum hata vermeden yine fabrika ayarlarına dönüyor kart afterburnerı sildim başka sürücü denedim format attım ne yapsam düzelmedi cinnet geçirtti resmen hiç bir ayar durmuyor sistemi kapatmazsam sorun yok ama kapatıp açtımı vaziyet bu bu sorunun çözümünü bilen varsa yardım ederse sevinirim

EDİT Sorun çözüldü arkadaşlar birtane arkadaşımın yardımı ile alman forumunda çözüm bulduk wattman ayar sıfırlaması yaşıyan varsa eğer w10 da başlat menüsüne sağ tıklayın güç seçeneklerini açın sağdan ek güç ayarını açın sonra soldan güç düğmelerine yapılacakları seçin ve yukarda göreceksiniz şuanda kullanılamıyan ayarları değiştire basıp alttaki hızlı başlatmayı aç (önerilen) tikini kaldırın wattman ayar tutmama sorunu çözülüyor yaşayan arkadaşlara duyurulur .

Video anlatım

Hakkında
Meslek: Çiftçi
İlgi Alanları: Oyun/donanım
Forum İmzası:
Kurta çakallık yaparsan sonun parçalanmaktır ! . http://www.chip.com.tr/uyeler/200179/ Eski SDN donanım mod.https://forum.shiftdelete.net/members/okinkurt.369718/ (batırılan forum sdn !)
Forum İkinci El İmzası:
Hakkımda:
Forumlarda hakaret eden alaycı konuşan saygısız üyelerden nefret ederim tartışmayı bile beceremiyen karşı taraf ile dalga geçen vatandaşları yerin dibine sokarım ! örnekleri chip sitesinde mevcuttur yoo değil siteden kaçtılar :)))
Temel Bilgiler ve İstatistikler
Aktiflik: Şu anda DH'de değil
Son Giriş: 4 gün önce
Son Mesaj Zamanı: 4 hafta
Gerçek Toplam Mesaj Sayısı: 1.401
İkinci El Bölümü Mesajları: 148
Konularının görüntülenme sayısı: 33.821 (Bu ay: 347)
Toplam aldığı artı oy sayısı: 1.269 (Bu hafta: 0)
En çok mesaj yazdığı forum bölümü: Oyun
Mesajları
İkinci El Referansları
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.